Česko – Maďarsko 5:0 (kon.)
konec
Česko
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
Maďarsko
Sobota 19.12.2020, 13:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Reprezentace žen
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu.
    57:49 VANIŠOVÁ - 5:0
     
    57:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak také v tomto duelu je tu pátá branka Česka! Křížová měla u pravého kruhu znovu hodně prostoru, což využila k bekhendové nahrávce pod sebe, kde se nacházela TEREZA VANIŠOVÁ, jenž nadvakrát vyzrála na hostující brankářku Tóthovou.
    Asistence: Denisa Křížová, Kateřina Mrázová.
    54:09 ŠKRDLOVÁ - 4:0
     
    54:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Špatné střídání Maďarska znamená čtvrtou branku! Po pravém křídle si to totiž namířila Lédlová, která dokázala objet ležící protihráčku a poté natlačit puk před brankářku Tóthovou. Tam se důrazem prezentovala ADÉLA ŠKRDLOVÁ, které se povedlo procedit puk do branky.
    Asistence: Aneta Lédlová.
    50:35 MRÁZOVÁ - 3:0
     
    50:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Necelých deset minut před koncem zápasu tu máme další zásah! U levého kruhu měla trestuhodně příliš prostoru na zakončení KATEŘINA MRÁZOVÁ, která svůj pokus poslala přesně k levé tyči hostující branky. Tóthová byla naprosto bez šance, jednalo se totiž o bleskové zakončení.
    Asistence: Tereza Vanišová, Denisa Křížová.
     
    47:50
    Vyloučení v týmu Česko (Alena Mills – 2 min., hákování).
     
    44:35
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Emma Kreiszová – 2 min., sekání).
     
    42:11
    Do samostatného úniku se po chybě dostala Szicková, která to zkoušela zakončením mezi betony, s čímž si Švejdová dokázala poradit na jedničku.
    34:30 MILLS - 2:0
     
    34:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu tu máme další branku Česka! Tentokráte jsme sledovali nahrávku do druhé vlny, kam si sjela ALENA MILLS. Ta měla na zakončení švihem nesmírně prostoru, což dokázala využít k chirurgicky přesné ráně přesně pod horní konstrukci hostující branky.
    Asistence: Pavlína Horálková, Klára Hymlárová.
    31:42 Vendula PŘIBYLOVÁ - 1:0
     
    31:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po skončení oslabení tu máme první branku zápasu! Sledovali jsme další protiútok, při kterém to na sebe vzala VENDULA PŘIBYLOVÁ. Česká útočnice se manévrem dostala kolem protihráčky, načež před ní číhala pouze brankářka Tóthová, které se nakonec nepovedlo střelu zneškodnit.
    Asistence: Kateřina Bukolská.
     
    29:22
    Vyloučení v týmu Česko (Aneta Lédlová – 2 min., hákování).
     
    27:49
    Po hezkém přechodu na opačnou stranu měla hodně prostoru na zakončení Serdar, která to zkoušela zápěstím, avšak trefila pouze lapačku brankářky.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:36
    Česku se v oslabení povedlo vyhodit a bylo z toho přečíslení. To nám nakonec nabídlo střelu zápěstím, se kterou si Tóthová dokázala poradit.
     
    16:41
    Vyloučení v týmu Česko (Denisa Křížová – 2 min., podrážení).
     
    15:32
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Hanna Pintérová – 2 min., podrážení).
     
    15:03
    Poté se volného puku ujala Mrázová, která si to namířila přes levou stranu. Česko se poté prokombinovalo do protiútoku, ve kterém se zaskvěla Tóthová.
     
    06:13
    Vyloučení v týmu Česko (Sára Čajanová – 2 min., nedovolené bránění).

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 32. Přibylová (Bukolská), 35. Mills (Horálková, Hymlárová), 51. Mrázová (Vanišová, Křížová), 55. Škrdlová (Lédlová), 58. Vanišová (Křížová, Mrázová)


    Česko: Švejdová (Peslarová) – Tejralová, Horálková (A), Čajanová, Pejšová, Erbenová, Škrdlová – Hymlárová, Mills (C), Přibylová, Křížová, Mrázová (A), Vanišová, Lédlová, Serdar, Neubauerová, Bukolská
    Maďarsko: Tóthová (Némethová) – Odnogaová, Kneeová (A), Némethová, Kissoová-Simonová (C), Szamosfalviová, Mayerová, Partosová – Kissová, L. Pintérova, Gowieová, Jókaiová-Szilágyiová, Kreiszová (A), Gasparicsová, H. Pintérova, Horváthová, Szicková, Seregélyová, Rónaiová, Pázmandiová

    Rozhodčí: Novotná – Svobodová, Smetková
    bahis siteleri