Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 10:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:4 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 22.12.2020, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Milan GULAŠ - 4:1
     
    56:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pavel Kantor se prvního čistého konta v sezoně zatím nedočká! Opět velmi šťastná branka, která přišla po nahození z nulového úhlu z hokejky MILANA GULAŠE – 4:1! Bez asistence.
    54:34 Matěj BLÜMEL - 4:0
     
    54:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další branka v plzeňské síti, která si kalich hořkosti vypije v Pardubicích až do nejhlubšího dna! Nástřel od pravého mantinelu z téměř nulového úhlu z hokejky MATĚJE BLÜMELA si do vlastní sítě srazil brankář Frodl, který tak inkasuje dnes počtvrté – 4:0! Asistence: Lukáš Anděl.
    42:57 Denis KUSÝ - 3:0
     
    42:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že o výsledku dnešního mače je definitivně rozhodnuto! Domácí se dostávají do tříbrankového vedení, když nástřel Juraje Mikuše šikovně tečoval mezi nohy Dominika Frodla DENIS KUSÝ – 3:0! Asistence: Juraj Mikuš a Jan Zdráhal.
    29:07 Vladimír SVAČINA - 2:0
     
    29:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hokejová lahůdka, která znamená druhou branku v plzeňské síti! Marek Ďaloga nejprve ve vlastním obranném pásmu čistým zákrokem zabránil velké šanci soupeře, následně založil útočnou akci, kterou sám vyšperkoval přihrávkou před prázdnou branku na VLADIMÍRA SVAČINU! Ten se nemýlil a Dynamo tak vede – 2:0!
    16:56 Jan MANDÁT - 1:0
     
    16:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovou hru pardubičtí hokejisté využívají a dostávají se tři minuty před koncem první třetiny do vedení! Nahození od modré čáry tečoval na kruzích nikým neatakovaný JAN MANDÁT, který přizvedl puk pod horní tyč a především mimo dosah Dominika Frodla – 1:0! Asistence: Juraj Mikuš a Anthony Camara.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 17. Mandát (Mikuš, Camara), 30. Svačina (Ďaloga, Paulovič), 43. Kusý (Mikuš), 55. Blümel (Anděl) – 57. Gulaš


    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – J. Kolář (A), Nakládal (C), J. Zdráhal, Ďaloga, Hrádek, Vála, Mikuš – Kusý, Blümel, Poulíček – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Svačina, O. Roman, Rohlík – Claireaux, Anděl, Paulovič.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Čerešňák, L. Kaňák, Kvasnička, Vráblík, Stříteský, Lang, Houdek – Suchý, Kracík (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Pour – Eberle, Stach, Kantner – Slanina, Rob, Malát.

    Rozhodčí: Veselý, Hejduk – Rampír, Špringl
    thejrc.org