Brno – Ostrava 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 2:3 (kon.) | Zlín – Teplice 2:3 (kon.)
Karviná – Pardubice 0:2 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:3 (1:1)
1.FC Slovácko
Středa 23.12.2020, 15:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké středeční odpoledne přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům! Vánoce už klepou na dveře, nicméně fotbalová FORTUNA:LIGA napíše před Štědrým dnem ještě jednu kapitolu. Dnes je na programu pět zápasů čtrnáctého kola a k vidění bude také souboj Mladé Boleslavi se Slováckem. Úvodní výkop je v Lokotrans Aréně naplánován na 15:00.
     
    FK Mladá Boleslav

    Celek z města automobilů letos neprožívá vůbec dobrou sezonu a po třinácti kolech mu patří až patnáctá pozice, přičemž před šestnáctým Brnem a sedmnáctou Příbramí je jen díky lepšímu skóre. Kýžené zlepšení zatím nepřinesla ani výměna trenéra. Pomalu se potápějící loď přišel po prohře s Teplicemi zachraňovat zkušený stratég Karel Jarolím, nicméně pod jeho vedením získala Boleslav ze tří mačů jen jeden bod na půdě poslední Opavy. Jedním z mnoha problémů modro-bílých jsou právě venkovní zápasy. Ze stadionů svých soupeřů si totiž doposud přivezli jen dva body, což je na tým, který ještě loni reprezentoval český fotbal v předkole Evropské ligy, hodně málo. Středočechům na hřišti navíc chybí jednoznačný lídr, který by za to dokázal vzít v rozhodujících okamžicích. Jedním z tahounů by měl být samozřejmě Lukáš Budínský, jenž ale zatím na své výkony z minulé sezony, kdy nasázel parádních třináct branek, nenavázal. Boleslav tak musí i nadále doufat, že pro jarní část už bude do hry připraven velezkušený Marek Matějovský, který by byl i ve svých devětatřiceti letech hodně platným článkem týmu.
     
    1.FC Slovácko

    Slovácko se i v tomto ročníku prezentuje velmi nepříjemným stylem hry, díky němuž se pohybuje v klidném středu tabulky. Náročný trenér Svědík hodně sází na pevnou defenzivu, které šéfuje bývalý reprezentační stoper Michal Kadlec. Také jeho zásluhou inkasovali modro-bílí jen třináctkrát, což je čtvrté nejmenší číslo ze všech účastníků FORTUNA:LIGY. Slovácku se hodně daří na domácí půdě a můžeme s klidem říct, že zde platí pořekadlo můj dům, můj hrad. O tom, jak těžko se v Uherském Hradišti hraje, by mohl vyprávět třeba Jablonec, jenž zde zachraňoval remízu až v závěru zápasu. Čerstvou zkušenost má pak i plzeňská Viktoria, která domů odjížděla se čtyřgólovým přídělem. O vstřelené branky se ale stále starají poněkud netradiční střelci a útočníci zatím mlčí. Po odchodu Tomáše Zajíce do Baníku Ostrava vsadilo vedení na duo ve složení Jan Kliment – Rigino Cicilia. Ani jeden z nich však zatím úplně nenaplnil očekávání a je možné, že Slovácko se během ledna poohlédne po nějaké další alternativě.
     
    Poslední vzájemné ligové utkání

    22.2. 2020 – FK Mladá Boleslav – 1.FC Slovácko 0:0

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Zelený – Hubínek (C), Janošek – Douděra (82. Fulnek), Budínský, Ladra (78. Hönig) – Wágner (59. Jiří Klíma).

    1.FC Slovácko: Trmal – Divíšek, Mich. Kadlec, S. Hofmann, Juroška – Havlík, V. Daníček (C), Sadílek (88. P. Dvořák) – M. Petržela (69. Zahustel), Kliment (61. Jurečka), Navrátil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Tatajev, D. Šimek, Křapka – Fulnek, Túlio, P. Mareš, Mazáň – Budínský (C) – Graiciar, Jiří Klíma.
    Náhradníci: Šeda – Douděra, Drchal, Janošek, Michal Škoda, Jakub Klíma, Langhamer.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Šimko, S. Hofmann, Mich. Kadlec, V. Daníček (C) – Havlík, L. Sadílek – M. Petržela, Kohút, Navrátil – Kliment.
    Náhradníci: Bajza – Hellebrand, Jurečka, Kubala, Tomič, Srubek, Reinberk.

    Rozhodčí: Jan Petřík – Ivo Nádvorník, Dan Vodrážka.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zazněl úvodní hvizd, jdeme na to! Výkopu se ujali fotbalisté Slovácka, kteří dnes nastupují v tmavě modrých dresech. Jejich soupeř pak zvolil bílou sadu.
     
    2
    Kadlec po krátké kombinaci hledal dlouhým nákopem Klimenta, ovšem jeho pas skončil u brankáře Mikulce.
     
    3
    Z pravé strany dobře odcentroval Petržela, nicméně jeho nabídka stačil odvrátit do bezpečí Túlio.
     
    4
    Jiří Klíma se vydal napadat rozehrávku soupeře, ale stopeři Slovácka ho dokázali vyšachovat a nyní mohou jít dopředu.
     
    5
    Za kolmicí Navrátila se hnal Kliment, nicméně Mikulec znovu včas zareagoval, vyběhl z brány a míč opět uzmul pro sebe.
     
    6
    Budínský chtěl vyslat dopředu Graiciara, jenže nahrávka domácího kapitána pozdě a následně byl odmáván ofsajd.
     
    7
    Ze střední vzdálenosti napřáhl ke střele Šimko, jehož pokus však nebyl vůbec přesný. Brankář Boleslavi mohl zůstat v klidu.
     
    8
    Boleslavští fotbalisté se zatím nemohou dostat k balonu a hosté trpělivě vyčkávají na chybu v jejich defenzivě.
     
    9
    Petržela si píchl balon okolo Mazáně a postupoval do útoku. Cestu mu ale zakřižoval Tatajev, který si míč pokryl tělem a nechal ho dojet do zámezí.
     
    10
    Hofmann se dostal pod tlak napadajícího Jiřího Klímy a nakonec musel být rád, že útočníkovi Středočechů byl odpískán útočný faul.
     
    11
    Šimkův dlouhý nákop si hledal Graiciar, ovšem Kadlec si v hlavičkovém souboji počínal zkušeně a poslal balon před sebe na volného Sadílka.
     
    12
    Zleva přišel kvalitní centr od Navrátila, na který jen těsně nedosáhl dobíhající Kliment.
     
    13
    Jiří Klíma se snažil udržet balon na útočné polovině, jenže proti několikanásobné přesil neměl šanci uspět a Havlík mu míč celkem v pohodě odebral.
     
    14
    Petržela ztratil balon u půlící čáry a poté musel velmi rychle dozadu, neboť do útoku se hnal Mazáň. Zkušený křídelník se ale stačil vrátit a akci Boleslavi zbrzdil.
     
    15
    Mareš si všiml nabíhajícího si Graiciara a hned mu také posílal balon. Jeho přihrávka ale byla příliš prudká a domácí útočník ji nedokázal zastihnout na hrací ploše.
     
    16
    Šimko byl rychle atakován Túliem a nakonec mu nezbylo nic jiného než poslat malou domů na Nemravu.
     
    17
    V defenzivě znovu zapracoval velmi dobře Tatajev, který vytlačil ze střelecké pozice Klimenta a poté ho i čistě odzbrojil.
     
    18
    Kohút si srovnal míč na levačku a pak zkusil své štěstí zpoza vápna. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, ovšem nakonec zamířil nad bránu.
    18. Kohút pálil levačkou zpoza vápna, ale míč mířil nad břevno
     
    19
    Navrátil se znovu uvolnil na křídle a následně nabízel balon do šestnáctky. Hosté však nezavřeli zadní tyč, a z této akce tak nic nevzniklo.
     
    20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se po dvaceti minutách hry dostává do vedení! Po rohovém kopu Slovácka se domácí vydali do brejku, který táhl Budínský. Ten před vápnem roztáhl hru doprava na Mareše, jehož nadýchaný centr si ve vápně našel nikým neatakovaný JIŘÍ KLÍMA a poslal míč za Nemravova záda.
    20. Jiří KLÍMA - 1:0
     
    22
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Navrátil, jenž se sice nedostal přes Fulneka, nicméně vybojoval další roh.
     
    23
    Po něm zakončoval z dobré pozice Kliment, který si ale pomohl v souboji s Šimkem faulem. To neuniklo sudímu Petříkovi, jenž hned přerušil hru a přiřkl míč domácím.
     
    24
    Unikající Mareš byl poslán k zemi Havlíkem a Mladá Boleslav bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    25
    Budínského nabídka letěla do dobrého prostoru a po teči jednoho z bránících hráčů proskotačil míč těsně kolem levé tyče! Následovat ještě bude roh.
    25. Budínského povedený centr skončil díky lehké teči Hofmanna mimo bránu
     
    26
    Z něj se nic nenarodilo, avšak krátce poté se dalšího nedovoleného zákroku dopustil Sadílek. Jarolímova družina tak zůstane v držení míče.
     
    27
    Další pas domácího kapitána si našel Šimek, jehož hlavičku tečoval mimo tři tyče Kadlec.
     
    28
    Několikátý rohový kop během krátkého časového úseku už znamenal pro Nemravu nebezpečí. Nyní totiž zakončoval Túlio a hostující brankář měl štěstí, že míč zamířil přímo do jeho náruče.
     
    29
    Po ztrátě Navrátila mohl Budínský rozjet rychlý protiútok, avšak Kadlec proti němu dobře vystoupil a odzbrojil ho.
     
    30
    Boleslav vstřelený gól očividně nakopl a momentálně jsou to právě domácí, kdo má více ze hry.
     
    31
    Túlio chtěl vyslat dlouhý nákop na Jiřího Klímu, jenže trefil pouze před sebou stojícího hlavního arbitra. Ten hned hru přerušil a nyní už budou moct domácí rozehrávat v klidu.
     
    32
    Šimko si zabíhal za obranu domácích a kolmým pasem ho hledal Daníček. Tomu se ale přihrávka vůbec nepovedla, balon totiž v pohodě zachytil Tatajev.
     
    33
    Boleslavští se teď dopustili několika nepřesností ve středu pole. To se vůbec nelíbí trenéru Jarolímovi, který své svěřenci nabádá k větší přesnosti.
     
    34
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Domácí přišli o míč na útočné polovině a Havlík pak vyslal do úniku JANA KLIMENTA, jenž si navedl míč do vápna a lehkým obloučkem přehodil vyběhnuvšího Mikulce.
    34. Jan KLIMENT - 1:1
     
    36
    Kohút si už už naváděl balon na střelu, ovšem dobře s ním postupoval Túlio, jenž ho do zakončení nepustil.
     
    37
    Túlio to nyní zkoušel vzduchem na Jiřího Klímu, ke kterému se ale míč kvůli zásahu Kadlece nedostal.
     
    38
    Kliment přišel o balon a při snaze získat ho zpět nedovoleně atakoval Mareše. V tomto případě se určitě dala udělit žlutá karta.
     
    39
    Kliment si tentokráte seběhl k postranní čáře a zleva odcentroval. Ve vápně se nacházeli hned tři hostující fotbalisté, ovšem míč si ve vzduchu našel Tatajev.
     
    40
    Kohút opět zpoza vápna kroutil balon na zadní tyč, ale ani tentokrát si jeho pokus cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    41
    Křapka si teď neporozuměl s Mazáněm a po jejich neshodě šli hosté dopředu. Jejich zaváhání musel řešit Mareš, jenž taktickým faulem překazil akci Slovácka.
     
    42
    Po standardce znovu zakončoval Kohút, ovšem jeho střelu z otočky zblokoval jeden z obránců Mladé Boleslavi.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Róbert Mazáň (FK Mladá Boleslav).
     
    43
    Centr Petržely prodloužil za sebe Kliment, nicméně nikdo v modrém už se pak k balonu neprodral.
     
    44
    Nákop Šimka mířil na Klimenta, jenž ale při snaze změnit směr podklouzl a míč pro sebe získal Mazáň.
     
    45
    V závěru poločasu mělo Slovácko další standardku. Tatajev odvrátil balon jen k Havlíkovi a následná pumelice z první pořádně vyprášila Mikulcovy rukavice.
     
    45+1
    Nad rámec úvodního dějství byla nastavena jedna minuta.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas dnešního utkání mezi Mladou Boleslaví a Slováckem a stav je zatím 1:1. Hosté měli velmi dobrý vstup do zápasu a svému soupeři v úvodních patnácti minutách téměř nepůjčili balon. To však Středočechům vůbec nevadilo, neboť po jednom z rohů svého soupeře se vydali do brejku a na jeho konci stál Jiří Klíma, jenž poslal domácí do vedení. Následně se hra vyrovnala a sledovali jsme poměrně svižnou pasáž. Svědíkova družina dokázala na úvodní branku zareagovat ve 34. minutě, kdy se trefil Kliment.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů neudělal během přestávky žádnou změnu. Uvidíme, jak se bude tento mač vyvíjet ve druhé pětačtyřicetiminutovce.
     
    47
    Graiciar dorážel na rozehrávajícího Šimka a nakonec ho donutil k nepřesnému odkopu, který skončil v autu.
     
    48
    Mareš dostal před vápnem hodně prostoru a poté tvrdě vypálil. Jeho přízemní pokus ale jen prolétl kolem levé tyče.
     
    49
    Kadlecův nákop mířil na nevysokého Navrátila, který však neměl v hlavičkovém souboji s Tatajevem šanci uspět.
     
    50
    Jiří Klíma mohl postupovat dopředu, ovšem před vápnem si šlápl na balon a poté mu ho od nohy ukopl vracející se Hofmann.
     
    51
    Nemrava nyní váhal s rozehrávkou a pak se k němu stáhl Graiciar. Gólman Slovácka před ním stačil zasáhnout, nicméně balon vylétl mimo hrací plochu.
     
    52
    Michal Kadlec tentokráte hledal Petrželu a Křapka měl co dělat, aby před ním odehrál míč do autu.
     
    53
    Hosté se propracovali k několika střeleckým pokusům během krátké chvíle, jenže ani jeden z nich nepřešel přes boleslavský blok.
     
    54
    Ve vápně se po souboji se Sadílkem poroučel k zemi Jiří Klíma a domácí se dožadovali pokutového kopu. Arbitr Petřík ale nezapískal a nechal hru plynout dál.
     
    55
    Domácí propadli ve středu pole a akci Slovácka pak táhl Havlík. Ten hledal ve vápně číhajícího Klimenta, ovšem balon odhlavičkoval Šimek.
     
    56
    Mazáň chtěl přenést míč doprava na Fulneka, jenže jeho pas byl hodně nepřesný a jeho spoluhráč neměl šanci udržet balon ve vymezeném prostoru.
     
    57
    Za obranu Boleslavi si znovu zabíhal Navrátil, jenž se ani tentokrát k balonu neprodral. U míče byl totiž jako první Mikulec.
     
    58
    Na hrací ploše nyní zůstává ležet Mareš a hra je přerušena. Hlavní sudí nyní míří k domácí středopolaři, aby zkontroloval jeho zdravotní stav.
     
    59
    Petr Mareš se nakonec sám zvedl a vypadá to, že bude moct pokračovat ve hře.
     
    60
    Středočeši zakombinovali na levé straně a po zblokovaném centru Mareše bude následovat rohový kop.
     
    61
    Boleslav po rohu dosáhla branky, nicméně ta byla po konzultaci s videem odvolána.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Jiří Klíma (FK Mladá Boleslav).
     
    62
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Václav Jurečka.
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Patrik Šimko, přichází Petr Reinberk.
     
    63
    Dobrou práci nyní odvedl Túlio, který čistým skluzem vypíchl míč unikajícímu Klimentovi.
     
    64
    Kadlec teď špatně rozehrál a Budínský hned posílal míč na rozběhnutého Klímu. Tato nahrávka ale byla příliš dlouhá a boleslavský útočník se balonu nezmocnil.
     
    65
    Jurečka vracel balon do ohně po centru Navrátila. K zakončení se pak dostal Kliment, nicméně Tatajev jeho hlavičku zablokoval a následně osvobodil svůj tým.
     
    66
    I další nabídka si našla Jana Klimenta, ovšem bývalý hráč Stuttgartu si tentokráte nedokázal balon zpracovat.
     
    67
    Slovácko v posledních minutách daleko více kombinuje a kromě Jiřího Klímy jsou všichni hráči v bílém stažení na vlastní polovině.
     
    68
    Také proto bude kouč Jarolím poprvé střídat, do hry už se chystají Václav Drchal a Dominik Janošek.
     
    69
    Jiří Klíma se velmi statečně pere na hrotu útoku, avšak ve většině případů mu chybí podpora spoluhráčů.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Kliment, přichází Michal Tomič.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Václav Drchal.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Petr Mareš, přichází Dominik Janošek.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Marco Túlio (FK Mladá Boleslav).
     
    72
    Drchal příkladně zabojoval o balon a za svou snahu byl odměněn, Hofmann totiž pod tlak odehrál míč jen do autu a domácí budou vhazovat u vápna soupeře.
     
    73
    Jurečka dobře prodloužil balon za sebe, ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nezabíhal. Míč tak pro sebe získal brankář Mikulec.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Michal Tomič (1.FC Slovácko).
     
    74
    Po volném přímém kopu Budínského si hledal balon Tatajev, před kterým ale stihl zasáhnout Kadlec.
     
    75
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko přidává druhý gól a otáčí průběh dnešního zápasu! Z levé strany dobře odcentroval Sadílek a míč si v pokutovém území našel VÁCLAV JUREČKA, který překonal marně se natahujícího Mikulce.
    75. Václav JUREČKA - 1:2
     
    76
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Martin Graiciar, přichází Michal Škoda.
     
    77
    Budínský ve středu hřiště poslal k zemi Daníčka a hlavní sudí mu dal jasně najevo, že příště bude takový zákrok trestat žlutou kartou.
     
    78
    Hosté dostanou výhodu pokutového kopu! Po zaváhání v rozehrávce Boleslavi se řítil sám na bránu Jurečka a Mikulec ho ve vápně podrazil.
    78. Po faulu brankáře Mikulce na Tomiče byla odpískána penalta
     
    79
    Žlutou kartu dostává Petr Mikulec (FK Mladá Boleslav).
     
    80
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté během krátké chvíle přidávají i třetí přesný zásah a s nadějemi Boleslavi na bodový zisk to začíná vypadat bledě. Míč si na penaltový puntík postavil VLASTIMIL DANÍČEK který poslal balon doprostřed brány a uspěl. Petr Mikulec se totiž vydal ke své pravé tyči.
    80. Vlastimil DANÍČEK - 1:3
     
    81
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Jaromír Srubek.
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Michal Kohút, přichází Filip Kubala.
     
    82
    Do konce utkání zbývá zhruba deset minut a Boleslav už musí začít riskovat. Podaří se jim ještě zápas zdramatizovat?
     
    83
    Za pasem Budínského se hnal Škoda, nicméně Nemrava před ním stačil odkopnout balon na tribunu.
     
    84
    Po rohovém kopu nastaly v šestnáctce Slovácko menší zmatky, který ukončil až hvizd hlavního arbitra. Ten totiž viděl faul Tatajeva, a proto hru přerušil.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází Daniel Langhamer.
     
    86
    Domácí kapitán opět posílal míč do vápna a před dobíhajícím Škodou tentokráte zasáhl Daníček.
     
    86
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav je rázem zpátky ve hře! Budínský si vzal na starost rohový kop a jeho nabídku si na přední tyči našel MICHAL ŠKODA, jenž přesnou hlavičkou nedal Nemravovi šanci zasáhnout. Závěr zápasu tak ještě bude zajímavý.
    86. Michal ŠKODA - 2:3
     
    88
    Dobrou práci nyní odvedl Sadílek, jenž několik sekund držel balon na útočné polovině. Poté mu ho sice ukopl Janošek, nicméně pro Slovácko byla i tato chvilka důležitá.
     
    89
    Domácí už vrhají všechny své síly do útoku, na hrot útoku se už vytáhl i stoper Tatajev.
     
    90
    Z velké dálky to zkusil Brazilec Túlio, ovšem jeho pumelice vylétla vysoko nad Nemravovu svatyni.
     
    90
    Drchal udržel míč a Janošek ho pak posunul na Langhamera, jehož pokus z první si také cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    90+1
    Nad rámec řádné hrací doby byly nastaveny dvě minuty.
     
    90+2
    Do vápna Slovácka nyní létá jeden centr za druhým, ale zatím žádný se neujal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a hosté to nakonec zvládli. Ve druhém poločase jsme sledovali vyrovnaný zápas, který se svého rozuzlení dočkal v závěrečné čtvrthodince. Slovácko se v 75. minutě dostalo zásluhou Jurečky do vedení a jen o pár chvil později přidal z penalty třetí branku Daníček. Boleslavští to ale nezabalili a krátce před vypršením základní hrací doby snížil Michal Škoda. Na více se už ale Jarolímova družina nezmohla, a všechny body tak poputují do Uherského Hradiště.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:11.
     
    Z mé strany je to vše. Přeji Vám příjemný zbytek dnešního dne a u dalších online přenosů z české nejvyšší soutěže zase někdy na počtenou. (16:57:01)

    Jáchym Tůma

    Branky: 20. Jiří Klíma (P. Mareš), 86. Michal Škoda (Budínský) – 34. Kliment (Navrátil), 75. Jurečka (L. Sadílek), 80. V. Daníček (pen.)

    Karty:   42. Mazáň (MBL), 61. Jiří Klíma (MBL), 71. Túlio (MBL), 79. Mikulec (MBL) – 73. Tomič (SLO)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:11.
    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Tatajev, D. Šimek, Křapka – Fulnek (85. Langhamer), Túlio, P. Mareš (70. Janošek), Mazáň – Budínský (C) – Graiciar (76. Michal Škoda), Jiří Klíma (70. Drchal).
    Náhradníci: Šeda – Douděra, Drchal, Janošek, Michal Škoda, Jakub Klíma, Langhamer.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Šimko (62. Reinberk), S. Hofmann, Mich. Kadlec, V. Daníček (C) – Havlík, L. Sadílek – M. Petržela (62. Jurečka), Kohút (81. Kubala), Navrátil (81. Srubek) – Kliment (70. Tomič).
    Náhradníci: Bajza – Hellebrand, Jurečka, Kubala, Tomič, Srubek, Reinberk.

    Rozhodčí: Jan Petřík – Ivo Nádvorník, Dan Vodrážka
    thejrc.org