Crystal Palace – Leicester 1:1 (kon.) | Chelsea – Aston Villa 1:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
1:1 (1:0)
Aston Villa FC
Pondělí 28.12.2020, 18:30 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi pro tuto chvíli loučím. Děkuji za pozornost a nejen u anglického fotbalu někdy zase na počtenou. (20:31:57)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:3.
     
    Dnešní zápas sousedů v tabulce končí výsledkem 1:1, který je na obě strany více než spravedlivý. Oba celky si totiž vytvořily spoustu šancí, přičemž první byla úspěšné Chelsea, která šla ještě v první půli díky Olivieru Giroudovi do vedení. Na vyrovnání jsme ale nemuseli dlouho čekat, pět minut po přestávce rozvlnil síť Anwar El Ghazi, který v konečném součtu zajistil svému týmu cenný bod. Blues se totiž následně velmi aktivně pokoušeli o návrat do vedení, ale ke gólu nepomohli ani střídající Timo Werner či Kai Havertz. Nakonec tady tedy máme plichtu, které určitě více vyhovuje Aston Ville, protože ta je díky tomu na pátém místě, zatímco Chelsea je šestá.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Aston Villa si na útočné polovině vykoledovala nedovolený zákrok, takže i ona se může pokusit o skórování, přičemž rána Ollieho Watkinse je ještě sražená na rohový kop.
    90+3. Chilwell minul bránu jen o píď
     
    90+3
    Ben Chilwell mohl být domácím hrdinou, od gólu ho dělilo pár centimetrů! Centr totiž směřoval přímo na něj a tak se levý bek Chelsea pokusil o volej ke vzdálenější tyči, která nevypadala vůbec zle, ale nakonec skončila jen těsně vedle pravé tyčky!
     
    90+2
    Douglas Luiz se po souboji svíjí v bolestech, soupeř ho navíc fauloval, takže má pochopitelně nárok na ošetření, kterým získává trochu času.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Timo Werner skrz nohy Kortneya Hauseho prostrčil míč na Christiana Pulisice, který se následně zkusil uvolnit pomocí kliček, ale získal tak jen další roh.
     
    89
    Kai Havertz se šikovně prodral do pokutového území, kde se pod tlakem sice k zakončení nedostal, ale získal alespoň rohový kop.
     
    88
    V poslední desetiminutovce mají míč pod kontrolou zásadně Blues, ale nyní už došla Villans trpělivost, takže začali velmi aktivně napadat, ale ze zisku balónu se nakonec neradovali.
     
    87
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Keinan Davis.
     
    86
    Ben Chilwell získal aut, který urychleně rozehrál, protože si je moc dobře vědom toho, že jeho týmu dochází čas.
     
    85
    Callum Hudson-Odoi pokračuje v povedeném výkonu, pěkným pasem vysunul dopředu svého kapitána, který však následně souboj nezvládl a Emiliano Martínez tak bude odkopávat od své klece.
     
    84
    Hosté už skoro veškeré síly vkládají do obrany, aktuální výsledek už tak chtějí za každou cenu udržet.
     
    83
    César Azpilicueta hrudí prodloužil míč na Calluma Hudsona-Odoie, který si ho následně chvíli podržel a poté ho poslal do středu hřiště, kde se nakonec do střelecké pozice dostal Timo Werner, ale tentokrát už mířil moc vysoko.
     
    82
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Anwar El Ghazi, přichází Jacob Ramsey.

    Lukáš Mihal

    Branky: 34. Giroud (Chilwell) – 50. El Ghazi (Cash)

    Karty:   45+2. Azpilicueta (CHE), 71. Giroud (CHE), 74. Kanté (CHE) – 71. El Ghazi (ASV)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:3.
    Chelsea FC: Mendy – Azpilicueta (C), Christensen, Rüdiger, Chilwell – Kanté, Jorginho (72. Havertz), Mount – Pulisic, Giroud (72. Werner), Hudson-Odoi.
    Náhradníci: Arrizabalaga – Silva, Tomori, Emerson, Kovačić, Gilmour, Havertz, T. Abraham, Werner.

    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Hause, Konsa, Targett – Douglas Luiz, J. McGinn – B. Traoré (87. Davis), Grealish (C), El Ghazi (82. Ramsey) – Watkins.
    Náhradníci: Heaton – N. Taylor, Engels, Guilbert, A. Almuhammadí, Hourihane, Nakamba, Ramsey, Davis.

    Rozhodčí: Attwell – Long, Davies
    bahis siteleri