Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Mountfield HK 2:3 (3:4 po s.n.) | Pardubice – Sparta 5:4 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Liberec – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:4 (1:3, 3:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Středa 30.12.2020, 17:20 • enteria arena • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:00
    Za sekání ve střední třetině je na trestnou lavici poslán Robert Kousal (PCE), Sparta bude hrát po komerční přestávce teprve druhou přesilovku v dnešním vyrovnaném utkání.
     
    32:06
    Chyba Sparty na útočné modré čáře mohla znamenat únik Jana Mandáta samotného na gólmana, ještě na pardubického polovině ho však háčkem zastavil Michal Řepík (SPA), který je právem odkázán na trestnou lavici.
     
    22:26
    První přerušení přichází s trestem. Uvidíme druhou přesilovku Dynama, Robert Říčka (SPA) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    03:53
    Totožný přestupek jako u prvního vyloučení je velmi rychle vidět i na straně druhé. Podrážením se provinil domácí Ondřej Vála (PCE), který stráví další okamžiky na trestné lavici. První početní výhoda také pro Spartu.
     
    01:15
    Robert Kousal si po šikovné kličce ve střední třetině došel pro podrážení od Davida Tomáška (SPA), který tak posílá svůj tým na začátku druhé minuty po poprvé do čtyř hráčů.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 15. Mikuš, 33. Poulíček (Paulovič, Nakládal), 35. Paulovič, 35. Camara (Vála, Mikuš), 56. Mandát (R. Kousal) – 6. Řepík (Tomášek), 9. Rousek (Buchtele, Tomášek), 12. Řepík (Sobotka), 44. Němeček (Sobotka)


    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, Hrádek, Vála, J. Zdráhal, Holland – Paulovič, Poulíček, Blümel – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Svačina, O. Roman, Machala – Kusý, Rohlík, Matýs.
    HC Sparta Praha: Machovský (35. Neužil) – M. Jandus, Němeček (A), Košťálek, Polášek, Kalina, Mikliš, Poizl – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Tomášek, Říčka – Buchtele, Pech (A), Šmerha – Dvořáček, Sukeľ, Kudrna.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Ondráček, Špůr
    thejrc.org