Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Mountfield HK 2:3 (3:4 po s.n.) | Pardubice – Sparta 5:4 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Liberec – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Středa 30.12.2020, 16:00 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Miroslav FORMAN - 4:3
     
    61:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To, co MIROSLAV FORMAN nedokázal v šedesáté minutě dokázal v prodloužení! Ze středního pásma dostal krásnou žabičku od Zdeňka Doležala a z následného úniku zamířil přesně do šibenice hostující svatyně! Asistence: Zdeněk Doležal a Karel Plášil.
    50:44 Luboš ROB - 3:3
     
    50:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Nepříjemná situace pro domácí, když Luboš Rob najel mezi kruhy a odsud vypálil do šibenice, tedy do protipohybu Jana Strmeně. Asistence: Matěj Stříteský a Dominik Frodl.
    49:38 Petr KODÝTEK - 3:2
     
    49:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Matyáš Kantner nejdříve nedokázal propasírovat puk za Strmeně, v další akci však Milan Gulaš střílel dobře na dorážku a PETR KODÝTEK bekhendem dostal puk až do branky! Asistence: Milan Gulaš.
    38:36 Karel PLÁŠIL - 3:1
     
    38:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to o dvě branky! KAREL PLÁŠIL dostal puk od Ondřeje Slováčka a tvrdě vypálil přes clonící hráče, mezi kterými proletěl puk až k pravé tyči hostující brány! Asistence: Ondřej Slováček.
    35:17 Zdeněk DOLEŽAL - 2:1
     
    35:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí vytvořili velmi dobrý tlak v útočném pásmu, který jim přináší vedení! ZDENĚK DOLEŽAL dostal přihrávku na střed hřiště od Daniela Voženílka s umístil puk přesně puk horní tyčku! Asistence: Daniel Voženílek a Karel Plášil.
    34:08 Miroslav FORMAN - 1:1
     
    34:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se teď dlouhou dobu držel v útočném pásmu a snaha domácích se vyplatila! MIROSLAV FORMAN se dostal k puku za brankou, obkroužil ji a zasunul za Dominika Frodla! Asistence: Ivan Lytvynov.
    31:19 Matěj STŘÍTESKÝ - 0:1
     
    31:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo něco! MATĚJ STŘÍTESKÝ dostal k levému kruhu nabito od Lukáše Kaňáka a vypálil přesně do šibenice nechytatelnou ránu! Asistence: Lukáš Kaňák a Matyáš Kantner.
    Marken.cz

    Jiří Michal

    Branky a nahrávky: 35. Forman (Lytvynov), 36. Z. Doležal (D. Voženílek, Plášil), 39. Plášil (Slováček), 61. Forman (Z. Doležal, Plášil) – 32. Stříteský (L. Kaňák, Kantner), 50. Kodýtek (Gulaš), 51. Rob (Stříteský, Frodl)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Patera) – Slováček, Vydarený (A), Plášil, Pýcha (C), Lytvynov, Suchánek – Adamský, Venkrbec, Forman – Z. Doležal, D. Voženílek, Karabáček – Jonák, Toman, Christov – Gilbert, Prokeš, Michnáč.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Lang, Stříteský, Kvasnička, Vráblík, Houdek – Straka (A), Kodýtek, Gulaš (C) – Kantner, Suchý, Eberle – Stach, Kracík (A), Pour – Slanina, Rob, Malát.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Kajínek, Rožánek
    thejrc.org