Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 30.12.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:58:45)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:06
     
    Střely na branku: 27 – 27
     
    Je dobojováno! Domácí Barys nakonec může slavit vítězství! V prodloužení totiž kazašský celek přečkal několik střeleckých pokusů Magnitogorsku a následně rozhodl Matt Frattin.
     
    Konec zápasu.
     
    62:13
    Branka platí a Barys skutečně vítězí!
     
    62:13
    Tak pozor! Znovu se zkoumá, zda nedošlo k porušení pravidel!
    62:13 Matt FRATTIN - 3:2
     
    62:13
    Barys právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí celek se může radovat! Barys se usadil v útočném pásmu. Na přihrávku zpoza branky si sjel MATT FRATTIN a pohotovým zakončením překonal brankáře! Asistence: Darren Dietz, Phil Varone.
     
    61:26
    Karlsson musel vyjet ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Barys se v prodloužení zatím nedostává do útoku.
     
    61:10
    Nikolaj Kuljomin poslal přihrávku na modrou čáru, jenže Jurov se do pásma útočného nedostal. Metallurg přesto zůstává u puku.
     
    60:36
    Další pokus hostujícího celku skončil střelou do betonu připraveného brankáře Karlssona.
     
    60:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení, jenže chybovali a nabídli šanci Metallurgu. Plotnikov však forhendem minul branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 25 – 26
     
    Základní hrací doba končí! Šedesát minut hokeje o vítězi dnešního souboje nerozhodlo! V samotném závěru totiž Jegor Jakovlev vyrovnal v přesilové hře. Bude se proto prodlužovat!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    Hosté se ještě usadili v útočném pásmu a hledají si prostor pro zakončení. Obrana Barysu ale drží kotouč v rohu obranné třetiny.
    59:19 Jegor JAKOVLEV - 2:2
     
    59:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek v samotném závěru třetí části dokázal zužitkovat početní převahu a vyrovnává! JEGOR JAKOVLEV dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Nikolaj Goldobin.
     
    58:51
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., sekání).
     
    58:32
    Košečkin zůstává na střídačce a Metallurg zkouší vyrovnat v šesti!
     
    58:32
    Hostující kouč si bere oddechový čas!
     
    58:26
    Semjon Košelev se dostal k volnému puku v mezikruží a pohotově do něj plácnul forhendem. Jeho pokus Karlsson vyrazil betonem.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:32
    Domácí dokázali vyhodit kotouč tak chytře, že se puk nedoklouzal na zakázané uvolnění. Metallurg tak musí spěchat do útočného pásma.
     
    57:06
    Phil Varone projel do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a poslal prudkou přihrávku před branku. Dojíždějící Michajlis se k puku nedostal.
     
    56:44
    Domácí v plném počtu.
     
    56:10
    Domácí zadáci se znovu dostali k odraženému kotouči a dokázali jej poslal do bezpečí. Metallurgu se v přesilovce zatím moc nedaří.
     
    55:35
    Curtis Valk vybojoval volný puk na levé straně ledové plochy a bekhendem poslal kotouč do útočného pásma. Metallurg musí začít znovu.
     
    55:00
    Karlsson si dal pozor na zakončení z pravé strany a udržel puk mezi betony. Domácí brankář zatím podává velmi jistý výkon a drží kazašský celek ve vedení.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., faul kolenem).
     
    54:29
    Dillon Heatherington ustál souboj v rohu obranného pásma a následně vyhodil puk odrazem o mantinel do pásma středního.
     
    54:10
    Henrik Karlsson si dal pozor na dělovku od modré čáry a bez problémů vykopl kotouč levým betonem do bezpečí.
     
    53:35
    Anton Sagadejev se dostal do souboje za vlastní brankou, kde soupeře skvěle přitiskl k hrazení a nedovolil mu rozehrát na spoluhráče.
     
    53:06
    Nikita Michajlis se před brankou Metallurgu dostal k volnému kotouči a snažil se zakončit nad beton brankáře. Pozorný gólman zasáhl na poslední chvíli.
     
    52:36
    Temirlan Gajtamirov dojel přihrávu na útočnou modrou, kde se zbavil obránce, ale střelou z velké vzdálenosti Košečkina nepřekvapil.
     
    52:10
    Dillon Heatherington si dal pozor na průnik soupeře a čistým bodyčkem soupeře odstavil od kotouče. Parádní hokejový moment.
     
    51:41
    Hosté v plném počtu.
     
    51:05
    Znovu se hokejistům Magnitogorsku podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za klec domácího Barysu. Magnitogorsk zatím oslabení zvládá.
     
    50:29
    Košečkin drží šance Metallurgu na bodový zisk nad vodou! Jesse Blacker si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale hostující brankář jeho pobídku vykopl betonem!
     
    50:05
    Hosté se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči a vyhozením po mantinelu poslali puk do bezpečí. Barys musí začít od své klece.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Vasilij Košečkin – 2 min., podrážení).
     
    49:27
    Valerij Orechov si sjel před branku soupeře, kde si puk přehodil na bekhend, ale v obrovské šanci jej poslal těsně nad břevno!
     
    49:10
    Alexej Makljukov dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila těsně vedle branky soupeře.
     
    48:40
    Domácí vyvezli puk do útočného pásma, kde nasbírali cenné sekundy k dobru. Hokejisté domácího celku přestáli tlak soupeře.
     
    47:28
    Arťom Zemčonok vybojoval puk v rohu obranného pásma a bekhendem jej bez problémů poslal za modrou čáru. Tempo hry nyní poněkud opadlo.
     
    47:05
    Anton Sagadejev dojel nahození do útočného pásma a po mantinelu poslal přihrávku na modrou čáru. Valkova dělovka však byla nepřesná.
     
    46:23
    Karlsson musel znovu zasahovat! Tentokrát jeho pozornost prověřil příklepem Čibisov, ale domácí brankář zatím jen potvrzuje dobré výkon z posledních zápasů.
     
    46:10
    Jesse Blacker si pohlídal nepřesné nahození hostujícího celku, bez problémů se otočil kolem vlastní branky a rozehrál na pravou stranu.
     
    45:30
    Karlsson si dal pozor na další střelu z prostoru mezi kruhy a vychutnal si efektní zákrok lapačkou. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    45:10
    Arťom Zemčonok nahodil puk o mantinel do útočného pásma, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém dresu. Barys může uklidnit hru.
     
    44:39
    Nikita Michajlis si dal pozor na prudkou přihrávku na Plotnikova a špičkou čepele protečoval kotouč do bezpečí.
     
    44:10
    Domácí přečkali další akci hostujícího celku a jednoduše si pomohli vyhozením puku přes celé kluziště. Na hráčích kazašského celku je vidět nervozita.
     
    43:26
    Karlsson si dal pozor na dělovku z pravé strany a schoval puk mezi ruku a tělo. Metallurg však hraje aktivně a tlačí se do útoku.
     
    43:00
    Barys je po odvolání branky poněkud zaskočený. Domácí zadáci chybovali v rozehrávce a málem pustili soupeře do šance.
    42:45 Neuznaná branka Barysu
     
    42:45
    Tak branka Barysu nakonec platit nebude! Rozhodčí našli na videu ofsajd!
     
    42:45
    Pozor! Rozhodčí ještě zkoumají záznam na videu!
     
    42:31
    Archip Několenko nahodil puk po mantinelu za branku domácího Barysu. Za jeho pobídkou však nespěchal nikdo v modrém dresu.
     
    42:10
    Karlsson si dal pozor na dělovku od modré čáry. Brankář domácího Barysu kotouč dobře viděl a bez problémů jej vykopl do rohu kluziště.
     
    41:29
    Sergej Plotnikov získal volný puk ve středním pásmu, dostal se s ním do pásma útočného, jenže se nesetkal s podporou spoluhráčů.
     
    41:10
    Karlsson vyjel ze své branky a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho pobídka mířila na levou stranu, kde nebyl nikdo v modrém.
     
    40:39
    Phil Varone si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval forhendem, jenže jeho pokus skončil těsně vedle pravé tyčky.
     
    40:10
    Hostující celek uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Metallurg se ihned vydal do útoku, jenže nahození z levého křídla skončilo u obránce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:07.
     
    Střely na branku: 15 – 18
     
    Druhá třetina je minulostí! I po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté domácího Barysu. Domácí celek se totiž dočkal branky po čtyřech minutách, když rychlý přechod vpřed zakončil Dillon Heatherington. V závěru třetiny však korigoval stav Nikolaj Goldobin. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Hostující brankář vyjel za svou klec, kde si dal pozor na odražený kotouč a přiklepl jej obránci v bílém. Metallurg se však nedostal z obranného pásma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:29
    Nikita Michajlis si sjel na prudkou přihrávku mezi obránce, dostal se za jejich záda, jenže jeho projektil z pravé strany skončil u obránce.
     
    38:01
    Metallurg se po vstřelení kontaktní branky nadále tlačí do útoku a žene se za vyrovnáním. Metallurgu musel pomoci dobrý zákrok brankáře.
    37:12 Nikolaj GOLDOBIN - 2:1
     
    37:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tlak to sice nebyl, ale hosté se dočkali branky! Ke střele se na pravém kruhu dostal Semjon Košelev, jehož pokus ještě brankář vyrazil, ale dotírající NIKOLAJ GOLDOBIN puk doklepl do branky! Bez asistence.
     
    37:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů si během posledních minut není schopen vypracovat nějaký souvislý tlak.
     
    36:39
    Nikolaj Kuljomin si sjel na pobídku do středního pásma, prosmýkl se kolem obránce, jenže jeho pokus skončil vedle branky.
     
    36:10
    Archip Několenko si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, dostal se do útočného pásma, ale ani jeho projektil neskončil mezi třemi tyčemi.
     
    35:36
    Archip Několenko si dal pozor na nahození domácího celku do rohu útočného pásma. Obránce Metallurgu si dal pozor a puk vyhodil do bezpečí.
     
    35:12
    Nikita Michajlis se uvolnil v útočném pásmu, jenže jeho pokus forhendem skončil na betonu připraveného Košečkina.
     
    34:35
    Jesse Blacker nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže tam tentokrát nesměřoval nikdo v modrém dresu domácího Barysu.
     
    34:06
    Nikita Michajlis se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se natilačil před soupeře a odehrál puk mimo třetinu. Metallurg se v ofenzivě trápí.
     
    33:32
    Valerij Orechov se hnal do útočného pásma, jenže projel do třetiny ještě před kotoučem, což znamená odpískaný ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    33:09
    Hosté v plném počtu.
     
    32:36
    Jakob Lilja se hnal do útočného pásma středem ledové plochy, jenže důrazný Arťom Zemčonok mu tělem vystavil hodně důraznou stopku.
     
    32:05
    Darren Dietz dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila na betonu brankáře.
     
    31:31
    Hosté se ihned na startu oslabení dostali k volnému kotouči a vyhodili jej přes celé kluziště za branku domácího Barysu.
     
    31:09
    Barys si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Archip Několenko.
     
    30:19
    Holm si prodloužil pobyt na ledové ploše, dostal se k puku na levém křídle, jenže jeho pobídka skončila u prvního obránce v modrém dresu.
     
    30:03
    Philip Holm získal volný puk na modré čáře a pohotově jej nahodil na branku soupeře. Domácí brankář jeho ránu viděl a vyrazil puk do rohu.
     
    29:26
    Linus Videll se natahoval po prudké přihrávce před branku soupeře, jenže špičkou čepele poslal puk jen mimo klec hostujícího Metallurgu.
     
    29:10
    Také Barys si z tlaku soupeře musel pomoci vyhozením puku do rohu útočného pásma. Hráči v modrém se ale ihned rozehrávku soupeře vydali napadat.
     
    28:41
    Jegor Petuchov střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle pravé tyčky. Hosté se následně ubránili jen za cenu vyhození do bezpečí.
     
    28:10
    Domácí brankář musel po delší době zasahovat. Tentokrát si dal pozor na ránu z levé strany a vykopl puk betonem do bezpečí.
     
    27:40
    Barys se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení. Kazašský celek ale na ledové ploše kraluje.
     
    26:10
    Dillon Heatherington se zmocnil volného puku v rohu obranného pásma, jenže nahození skončilo u obránce v bílém.
     
    25:26
    Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč od jednoho z domácích hokejistů odrazil na střídačku Metallurgu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    25:10
    Nestrašil se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže obránce v modrém dresu byl u puku o chvíli rychleji a odehrál jej do bezpečí.
     
    24:26
    Domácí chtěli vyloučení jednoho z hostujících hráčů, jenže rozhodčí dal jasným gestem najevo, že se bude nadále pokračovat ve hře.
     
    24:10
    Metallurg se nyní tlačí do útočného pásma, jenže nikdo v bílém se nedostává do zakončení. Obrana Barysu zatím hraje skvěle.
    23:36 Dillon HEATHERINGTON - 2:0
     
    23:36
    Barys právě vstřelil branku!
    Kazašský celek krátce po přestávce přidává druhou branku a odskakuje Metallurgu. DILLON HEATHERINGTON si sjel na prudkou přihrávku před branku a chytře tečoval puk do sítě! Asistence: Kirill Panjukov, Matt Frattin.
     
    23:27
    Plotnikov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde zakončil zápěstím, ale jeho projektil přizvedl obránce nad břevno.
     
    23:10
    Dietz dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil forhendem, ale jeho dělovka příklepem skončila vedle pravé tyče.
     
    22:39
    Dietz se pustil do souboje na modré čáře, jenže právě po tomto souboji se kotouč vymrštil přes mantinel na střídačku Metallurgu.
     
    22:10
    Valerij Orechov si dal pozor na nahození ze středního pásma a dojel volný kotouč. Také po změně stran pokračuje bojovný až opatrný výkon.
     
    21:32
    Nikolaj Goldobin napadal rozehrávku domácího Barysu, jenže dostal pod tlak pouze Blackera, který si pomohl obloučkem za modrou čáru.
     
    21:10
    Curtis Valk projel do útočného pásma, kde ustál souboj s obráncem, jenže následná rozehrávka skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    20:26
    Dietz dostal nabito na modrou čáru, odkud ihned vypálil příklepem, ale jeho dělovka našla cestu jen do boční sítě branky Metallurgu.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Metallurg se ihned vydal do útoku, ale nahození na levé křídlo skončilo u obránce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:20.
     
    Střely na branku: 7 – 10
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce dnešního souboje mohou být spokojenější hokejisté domácího Barysu Nur-Sultan. Kazašský celek se dostal do vedení ve 13. minutě přesným zásahem Frattina. Magnitogorsk byl směrem vpřed naprosto bezzubý. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Kirill Panjukov si sjel na prudkou přihrávku mezi kruhy a snažil se zakončit pod tlakem. Jeho pokus však brankář vykopl betonem!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:43
    Dillon Heatherington projel do útočného pásma, zadovkou vybídl Michajlise, jenže jeho pokus skončil vedle pravé tyče branky.
     
    18:10
    Philip Holm si dal pozor na nahození do útočného pásma a před napadajícím soupeřem odehrál puk o mantinel do bezpečí.
     
    17:49
    Dietz vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se tak přestěhuje zpátky před klec domácího Barysu Nur-Sultan.
     
    17:31
    Jakob Lilja objel vlastní branku a rozjel novou akci domácího celku. Domácí hokejista puk nahodil na branku, ale Košečkin byl pozorný.
     
    16:29
    Arťom Zemčonok dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově vyslal tvrdou střelu příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle branky Barysu.
     
    16:06
    Hosté v plném počtu.
     
    15:31
    Další povedené vyhození hostujícího mužstva. Metallurg Magnitogorsk zvládá první oslabení v dnešním souboji s velkým přehledem.
     
    15:00
    Hosté znovu vyhodili kotouč přes všechny čáry za klec domácího celku. Barysu se v úvodní přesilové hře dnešního souboje zatím moc nedaří.
     
    14:32
    Valerij Orechov ustál souboj za vlastní brankou a rozjel novou akci kazašského celku. Barysu zatím patří úvodní část a domácí celek se opět tlačí vpřed.
     
    14:06
    Barys si zahraje přesilovku. Goldobin dostává dvě minuty za hákování.
     
    14:02
    Darren Dietz dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově pálil forhendem, jenže Košečkin jeho prudkou ránu vykopl levým betonem.
     
    13:54
    Curtis Valk bojoval o volný kotouč na útočné modré čáře, jenže před napadajícím soupeřem jej odehrál jen k zadákům v bílých dresech.
     
    13:00
    Košečkin musel znovu zasahovat. Hostující brankář si tentokrát našel výhled mezi obránci a schoval do lapačky dělovku od modré čáry.
    12:24 Matt FRATTIN - 1:0
     
    12:24
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Barys se usadil v útočném pásmu. Phil Varone z pravého rohu poslal přihrávku před branku a důrazný MATTHEW FRATTIN potvrdil svou úžasnou formu! Asistence: Phil Varone.
     
    12:10
    Další zakázané uvolnění na straně Metallurgu Magnitogorsk. Vhazovat se bude před klecí hostujícího mužstva.
     
    11:29
    Hostující brankář musel dávat pozor na tečované nahození od modré čáry. Gólman Metallurgu si nakonec připsal snadný zákrok betonem.
     
    11:10
    Jesse Blacker se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma a bekhendem poslal prudkou přihrávku před branku, kde však nebyl nikdo v modrém.
     
    10:33
    Hostující brankář si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma a připsal si snadný zákrok. Následně ihned rozehrál na svého spoluhráče.
     
    10:12
    Sergej Plotnikov se na levém křídle zbavil obránce a zakončil forhendem. Jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    09:29
    Jakob Lilja se v útočném pásmu dostal do zakončení příklepem, nicméně jeho dělovka skončila na holi prvního obránce v bílém. Na ledě zatím dominují defenzivy.
     
    09:15
    Nikolaj Kuljomin spěchal za prudkou přihrávkou do středu ledové plochy, jenže u něj ihned vyplavali dva hráči v modrém, kteří jej odstavili.
     
    08:41
    Dillon Heatherington se nádherně probil do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, jenže jeho projektil skončil jen na zadním mantinelu.
     
    08:17
    Taylor Beck se hnal za přihrávkou na levé křídlo, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl k obránci v modrém dresu.
     
    07:52
    Dillon Heatherington střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila v lapačce pozorného brankáře v bílém dresu.
     
    07:06
    Arťom Zemčonok se v obranném pásmu zmocnil volného kotouče, krásně se s ním otočil a rozehrál na levou stranu. Ani tato akce Magnitogorsku zakončením neskončila.
     
    06:32
    Linus Videll projel po levém křídle do útočného pásma, krásně se s kotoučem dostal do střelecké pozice, nicméně jeho pokus byl nepřesný.
     
    06:10
    Kirill Panjukov skvěle napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hokejisté Magnitogorsku mají v úvodu velké problémy s rozehrávkou.
     
    05:26
    Alex Lintuniemi střílel od modré čáry příklepem. Dělovka domácího hokejisty sice byla hodně prudká, ale prolétla kolem levé tyčky.
     
    05:00
    Hosté se nyní z tlaku kazašského celku vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    04:36
    Starčenko si krásnou kličkou udělal prostor na levém křídle a následně zakončil zápěstím. Jeho projektil minul přední tyč o pořádný kus.
     
    04:10
    Temirlan Gajtamirov vyhodil puk ven z obranného pásma před napadajícím Andrejem Nestrašilem. Ani v tomto případě se nejednalo o icing.
     
    03:41
    Jakovlev chyboval v rozehrávce a pustil hokejisty domácího Barysu do zakončení. Projektil z levého křídla však skončil vedle branky.
     
    03:20
    Jegor Petuchov se před brankou Metallurgu položil do odraženého kotouče, ale jeho projektil skončil v lapačce připraveného brankáře.
     
    02:29
    Nikolaj Kuljomin se už s kotoučem dostal za modrou čáru. Akci hostujícího Metallurgu zastavuje odpískané postavení mimo hru.
     
    02:10
    Nikita Michajlis dojel nahození do útočného pásma, krásně se prosmýkl do prostoru v mezikruží, jenže jeho pokus trefil jen clonícího obránce.
     
    01:32
    Philip Holm se dostal do útočného pásma, kde vybojoval odražený kotouč, jenže jeho pokus skončil jen na boční síti branky soupeře.
     
    01:10
    Jesse Blacker dostal přihrávku na levou stranu, odkud pohotově zakončil příklepem, ale pozorný brankář Metallurgu si jeho pokus pohlídal.
     
    00:41
    Barys se dostal do útočného pásma, jenže domácí hokejisté se v něm dlouho neudrželi. Metallurg tak může rozjet další akci od své branky.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Metallurg se ihned vydal do útoku, ale zakončení z pravé strany skončilo na betonu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Barys bude hrát v modrém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz (C), Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Orechov, Makljukov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk (A), Videll – Michajlis, Sagadejev (A), R. Starčenko – Petuchov, Ševčenko, Asetov.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Martynov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Karpov, Prochorkin, Goldobin – Beck, Několenko, Švyrjov – N. Kuljomin (C), A. Nestrašil, Košelev – Jurov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Bersenjov, Judin.
     
    Češi a Slováci

    Andrej Nestrašil (MET) – 36 zápasů, 8 gólů, 8 asistencí
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině listopadu. Metallurg zvítězil v Kazachstánu 2:1 po nájezdech.
     
    Barys Nur-Sultan

    Jediný kazašský celek v KHL na tom je o něco hůře. Barys odehrál třicet sedm zápasů, ve kterých vybojoval čtyřicet tři bodů a zatím mu patří osmá pozice Východní konference. V posledních týdnech však kazašský celek stoupá vzhůru. Naposledy poznal po pěti výhrách hořkost porážky, když nestačil na Novosibirsk.
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Hostující celek v letošním ročníku odehrál čtyřicet zápasů, ve kterých vybojoval padesát bodů a zatím mu patří pátá pozice Východní konference. Na druhý Omsk navíc Metallurg ztrácí pouhé čtyři body. V posledních kolech však podáv smíšené výkony. Po vítězství nad Minskem naposledy prohrál 2:4 na ledě Ufy.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Barysem Nur-Sultan a Metallurgem Magnitogorsk. Utkání začíná ve 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Frattin (Varone), 24. Heatherington (Panjukov, Frattin), 63. Frattin (Dietz, Varone) – 38. Goldobin, 60. J. Jakovlev (Goldobin)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz (C), Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Orechov, Makljukov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk (A), Videll – Michajlis, Sagadejev (A), R. Starčenko – Petuchov, Ševčenko, Asetov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Martynov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Karpov, Prochorkin, Goldobin – Beck, Několenko, Švyrjov – N. Kuljomin (C), A. Nestrašil, Košelev – Jurov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Bersenjov, Judin
    ocianews.com