Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 30.12.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:13 Matt FRATTIN - 3:2
     
    62:13
    Barys právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí celek se může radovat! Barys se usadil v útočném pásmu. Na přihrávku zpoza branky si sjel MATT FRATTIN a pohotovým zakončením překonal brankáře! Asistence: Darren Dietz, Phil Varone.
    59:19 Jegor JAKOVLEV - 2:2
     
    59:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek v samotném závěru třetí části dokázal zužitkovat početní převahu a vyrovnává! JEGOR JAKOVLEV dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Nikolaj Goldobin.
    37:12 Nikolaj GOLDOBIN - 2:1
     
    37:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tlak to sice nebyl, ale hosté se dočkali branky! Ke střele se na pravém kruhu dostal Semjon Košelev, jehož pokus ještě brankář vyrazil, ale dotírající NIKOLAJ GOLDOBIN puk doklepl do branky! Bez asistence.
    23:36 Dillon HEATHERINGTON - 2:0
     
    23:36
    Barys právě vstřelil branku!
    Kazašský celek krátce po přestávce přidává druhou branku a odskakuje Metallurgu. DILLON HEATHERINGTON si sjel na prudkou přihrávku před branku a chytře tečoval puk do sítě! Asistence: Kirill Panjukov, Matt Frattin.
    12:24 Matt FRATTIN - 1:0
     
    12:24
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Barys se usadil v útočném pásmu. Phil Varone z pravého rohu poslal přihrávku před branku a důrazný MATTHEW FRATTIN potvrdil svou úžasnou formu! Asistence: Phil Varone.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Frattin (Varone), 24. Heatherington (Panjukov, Frattin), 63. Frattin (Dietz, Varone) – 38. Goldobin, 60. J. Jakovlev (Goldobin)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz (C), Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Orechov, Makljukov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk (A), Videll – Michajlis, Sagadejev (A), R. Starčenko – Petuchov, Ševčenko, Asetov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Martynov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Karpov, Prochorkin, Goldobin – Beck, Několenko, Švyrjov – N. Kuljomin (C), A. Nestrašil, Košelev – Jurov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Bersenjov, Judin
    thejrc.org