Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:5 (1:0, 1:4, 2:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 30.12.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Marat CHAJRULLIN - 4:5
     
    59:22
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jenže velkou radost z vyrovnání v hale vystřídalo zklamání! Po nepovedeném pokusu o vyhození puku z pásma se volného kotouče ujal Hudáček a kvapem ho nasměroval před branku. Tam stál špatně pokrytý MARAT CHAJRULLIN, který touš bekhendem šoupl Furchovi mezi nohy. Prodloužení tak zřejmě neuvidíme. Asistence: Nikita Popugajev a Libor Hudáček.
    58:30 Vladislav JERJOMENKO - 4:4
     
    58:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To, co se domácím nepovedlo během přesilové hry, dokázali v rovnovážném počtu. VLADISLAV JERJOMENKO vypálil z osy hřiště před klečícím obráncem příklepem kolem gólmanovy vyrážečky a minutu a půl před koncem řádné hrací doby vyrovnal na 4:4! Asistence: Alexej Protas a Kirill Voronin.
    41:16 Vladislav JERJOMENKO - 3:4
     
    41:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek dává kontaktní gól! Suško objel branku, načež přihrál za pravý kruh. Tam si puk zpracoval VLADISLAV JERJOMENKO a skrytou střelou za obráncem upravil na 3:4. Závěrečná třetina tak bude ještě napínavá. Asistence: Maxim Suško.
    38:33 Libor HUDÁČEK - 2:4
     
    38:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Přesilovku využil i Nižněkamsk! Enlund vybojoval v rohu kluziště puk pro LIBORA HUDÁČKA a ten zaskočil Furcha střelou z mrtvého úhlu. Poslední tým Východní konference vede 4:2 a nepřestává udivovat. Asistence: Alexandr Bryncev a Jonas Enlund.
    35:45 Alexandr OSIPOV - 2:3
     
    35:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj a poprvé jdou do vedení! Velká smůla pro Dominika Furcha a zároveň velké štěstí pro ALEXANDRA OSIPOVA. Ten svou střelou ze slotu orazítkoval břevno, od horní brankové konstrukce se puk odrazil do zad českého gólmana a pak i za brankovou čáru. Bez asistence.
    28:39 Alexandr BRYNCEV - 2:2
     
    28:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Outsider našel rychlou odpověď a podruhé srovnal krok! Zády k bráně otočený Hudáček nabil ALEXANDRU BRYNCEVOVI a ten už měl usnadněnou úlohu. Asistence: Jonas Enlund a Libor Hudáček.
    28:16 Maxim SUŠKO - 2:1
     
    28:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Favorit si bere vedení zpět! Děmkov na pravém křídle přenechal puk Parému a ten ho z boku poslal před bránu. MAXIM SUŠKO se napoprvé neprosadil, ale z dorážky už ano. Ivannikov měl totiž díru mezi nohama. Asistence: Arťom Děmkov a Francis Paré.
    22:25 Bulat ŠAFIGULLIN - 1:1
     
    22:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Na začátku druhé třetiny je vyrovnáno! Hosté dostali puk od zadního mantinelu podél hrazení na modrou čáru a po Sidorovově nahození od střídačky překonal Furcha BULAT ŠAFIGULLIN. Asistence: Michail Sidorov.
    14:51 Shane PRINCE - 1:0
     
    14:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A hned první přesilovku v utkání Minsk využívá! Domácí se dobře vykombinovali z rohu kluziště, kdy z pravého kruhu následovala přihrávka na zadní mantinel. Odtud si před bránu nabruslil SHANE PRINCE a nadvakrát propasíroval puk za Ivannikova. Platnost gólu ještě musel posvětit videorozhodčí. Asistence: Ryan Spooner a Arťom Děmkov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 15. Prince (Spooner, Děmkov), 29. Suško (Děmkov, Paré), 42. Jerjomenko (Suško), 59. Jerjomenko (Protas, K. Voronin) – 23. Šafigullin (Sidorov), 29. Bryncev (Enlund, L. Hudáček), 36. A. Osipov, 39. L. Hudáček (Bryncev, Enlund), 60. Chajrullin (Popugajev, L. Hudáček)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Děrjabin, Znacharenko (A), Falkovskij, Jerjomenko, Menell, Denisov, Koljačonok – Děmkov, Paré, Suško – K. Voronin, Gorbunov (A), Prince (C) – Alistrov, Spooner, Usov – Lodnia, Protas, Pavlovič – Martynov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Korotajev) – Bryncev, A. Osipov (C), Volgin (A), Semjonov, Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund (A) – McMillan, Linus Johansson, Porjadin – Bikmullin, Šarifjanov, Šafigullin – Popugajev, Čiviljov, Šiksatdarov – Šutov.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Nikolajev, Sivov

    Diváci: 4 599
    thejrc.org