Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 30.12.2020, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:41 Jevgenij TIMKIN - 2:1
     
    53:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak nyní se to už povedlo a drama je na světě. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu, dostal se zpět do hry a poté ho dělovkou z levého kruhu umístil za záda Lindbäcka JEVGENIJ TIMKIN a bere mu čisté konto. Hosté tak jsou zpátky ve hře. Asistence: Jevgenij Timkin a Anton Bělov.
    36:45 Jordan SCHROEDER - 2:0
     
    36:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A tak se záhy děje. JORDAN SCHROEDER dostal přihrávku na levý kruh, sjel si do lepší střelecké pozice a poté svižnou ránou pověsil kotouč pod víko Samonovovy klece – 2:0. Domácí tak mají dvoubrankový náskok. Asistence: Alex Grant a Brian O'Neill.
    09:13 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:0
     
    09:13
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Druhá přesilová hra už domácím vyšla a ti ji tedy využívají. Po hezky sehrané kombinace poslal puk do předbrankového prostoru Henrik Haapala a těsně před Samonovem ho po posunutí Normana šikovně tečoval VELI-MATTI SAVINAINEN, který tak brankáře Petrohradu prostřelil – 1:0. Asistence: John Norman a Henrik Haapala.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Savinainen (Norman, Haapala), 37. Schroeder (A. Grant, O'Neill) – 54. Timkin (Ivan Morozov, A. Bělov)


    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Lepistö, Lööv, A. Grant, D. Sklenička, Kivistö, J. Krejčík – O'Neill (A), Regin, Joensuu (A) – Nicklas Jensen, Schroeder, Savinainen – Haapala, Norman, Junttila – Anttila (C), Pihlström, H. Ikonen.
    SKA Petrohrad: Samonov (Nikolajev) – Bengtsson, Fantenberg, Antipin, Tokranov, Ožiganov, Chafizullin, A. Bělov (A) – Ketov (C), Kemppainen, Tkačjov – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – E. Galimov, Cicjura, Čibrikov – Starkov, Vey, Strömwall – Timkin.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Ivanov, Lazarev
    thejrc.org