Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
konec
HK Soči
6:2 (3:0, 2:2, 1:0)
Severstal Čerepovec
Středa 30.12.2020, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:50 Ansel GALIMOV - 6:2
     
    47:50
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči jde poprvé v utkání do čtyřbrankového náskoku a zdá se, že dnešní zápas už v poklidu dovede do vítězného konce. Tentokrát domácí ukázkově sehráli situaci dva na jednoho, ANSEL GALIMOV přihrál na Kurbatova, který mu puk vrátil a Galimov vstřelil svůj druhý gól v utkání. Asistence: Vladislav Kurbatov.
    39:48 Sergej ŠMELJOV - 5:2
     
    39:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že domácí budou chtít hlavně v klidu dohrát druhou třetinu, ale nakonec se před nimi otevřela šance na přečíslení dva na jednoho, které skvěle sehráli. Točickij našel na pravé straně SERGEJE ŠMELJOVA, který svým druhým gólem v zápase vrátil Soči tříbrankový náskok. Asistence: Nikita Točickij, Kirill Petkov.
    36:08 Sergej ŠMELJOV - 4:2
     
    36:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí opět utíkají na rozdíl dvou branek! SERGEJ ŠMELJOV dostal kotouč na pravý kruh a rozhodl se už nepřihrávat a vzít zodpovědnost na sebe. Udělal dobře, trefil se krásně nad rameno Šugajeva přesně do horního růžku. Asistence: Maxim Minějev.
    28:25 Jacob BERGLUND - 3:2
     
    28:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Máme tu drama! Severstal předvádá parádní výkon ve druhé třetině a už snižuje na rozdíl jediné branky na 2:3. K puku se na pravém kruhu dostal JACOB BERGLUND a skvělou střelou pod břevno nedal Treťjakovi šanci. Asistence: Shawn Lalonde, Denis Vicharev.
    22:04 Jegor MOROZOV - 3:1
     
    22:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Druhá třetina začíná pro Severstal skvěle, podařilo se mu využít dvojnásobnou přesilovku a snížit na 1:3. Domácí už byli pod velkým tlakem, JEGOR MOROZOV dostal přihrávku na osu kluziště a překonal Treťjaka. Asistence: Adam Liška.
    14:22 Igor RUDĚNKOV - 3:0
     
    14:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí tým od začátku dnešnímu zápasu dominuje a teď přidává už svou třetí branku. Byla to podobná akce jako při druhém gólu, znovu dlouhá přihrávka dopředu na pravé křídlo na Rubcova, který našel před brankou volného IGORA RUDĚNKOVA, jenž překonal Podjapolského. Asistence: German Rubcov, Jurij Alexandrov.
    12:59 Nikita FEOKTISTOV - 2:0
     
    12:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají alespoň klasickou přesilovku pět na čtyři a utíkají do dvoubrankového náskoku. Šmeljov našel výbornou přihrávkou z pravé strany před brankou NIKITU FEOKTISTOVA, který střelou z první překonal Podjapolského. Asistence: Sergej Šmeljov, Kirill Petkov.
    10:53 Ansel GALIMOV - 1:0
     
    10:53
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se z poměrně nenápadné šance dostávají do vedení! ANSEL GALIMOV svou první střelou netrefil branku, ale na druhý pokus už puk po odrazu od zadního mantinelu uklidil do brány. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 11. A. Galimov, 13. Feoktistov (Šmeljov, Petkov), 15. Ruděnkov (Rubcov, J. Alexandrov), 37. Šmeljov (Minějev), 40. Šmeljov (Točickij, Petkov), 48. A. Galimov (Kurbatov) – 23. J. Morozov (Liška), 29. Berglund (Lalonde, Vicharev)


    HK Soči: Treťjak (Krasikov) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov (C), Miromanov, Minějev, Valencov, Sedov – Šmeljov, Točickij (A), Petkov – Ruděnkov (A), Rubcov, J. Karjalainen – Garajev, Kolgotin, Glotov – Kurbatov, A. Galimov, Feoktistov – Šen.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (15. Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, M. Chabarov, Makejev, M. Tichonov, Lalonde (A), Kudako – J. Morozov, Berglund, Liška – Petunin, Kodola, Vovčenko – Geraskin (A), Vicharev (C), Kapustin – Guslistov, A. Alexejev, Kazakov – Dumbadze.

    Rozhodčí: Morozov, Oskirko – Kučava, Novikov
    bahis siteleri