Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Dinamo Riga
Středa 30.12.2020, 12:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:46 Denis PARŠIN - 2:5
     
    51:46
    Riga právě vstřelila branku!
    V pohodě hrající hostující celek navyšuje své vedení, tentokrát prostřelil domácího brankáře DENIS PARŠIN. To už je na Bespalova moc, a tak do branky půjde Hudáček. Asistence: Miks Indrašis.
    42:14 Martinš DZIERKALS - 2:4
     
    42:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Přesilovku dokázal hostující celek využít a dostává se do dvoubrankového vedení. Po rychlí akci se prosazuje střelou do odkryté části branky MARTINŠ DZIERKALS. Asistence: Roberts Bukarts, Rihards Bukarts.
    39:41 Rihards BUKARTS - 2:3
     
    39:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostující celek se prosazuje v samotném závěru. Nejprve domácí velkou šanci neproměnili, a pak v situaci dva na jednoho na druhé straně Martinš Dzierkals našel volného RIHARDSE BUKARTSE, který pálil do volné části branky. Asistence: Martinš Dzierkals.
    30:33 Daniels BERZINŠ - 2:2
     
    30:33
    Riga právě vstřelila branku!
    Přišel z trestné lavice a hned se dostal do šance, kterou proměnil. DANIELS BERZINŠ si na jel do předbrankového prostoru, počkal si na první pohyb brankáře, a pak do volného prostoru zakončoval. Asistence: Miks Indrašis.
    26:34 Michail JUŇKOV - 2:1
     
    26:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nyní prosazuje a otáčí vývoj zápasu, poprvé vede. Situaci dva na jednoho vyřešil MICHAIL JUŇKOV střelou a kotouč propadl brankáři mezi betony až za brankovou čáru. Naznačil přihrávku, což oklamalo obránce i brankáře. Asistence: Damir Musin a Ilja Talalujev.
    07:22 Lukáš RADIL - 1:1
     
    07:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Česká dvojice ve službách Spartaku dává gól a je vyrovnáno. Robin Hanzl se dostal po rychlém přechodu středního pásma do útoku, přihrál výborně do míst, kde byl LUKÁŠ RADIL. Jeho rána propadla mezi betony brankáři až za brankovou čáru. Asistence: Robin Hanzl.
    04:14 Lauris DARZINŠ - 0:1
     
    04:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Přesilovku hostující celek využívá, a tak se dostává v zápase do vedení. Před brankou se k puku dostal LAURIS DARZINŠ. První jeho střelu brankář Spartaku zastvil, na dorážku byl už krátký. Asistence: Miks Indrašis a Janis Jaks.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Radil (R. Hanzl), 27. Juňkov (D. Musin, Talalujev) – 5. Darzinš (Indrašis, Jaks), 31. Berzinš (Indrašis), 40. Rihards Bukarts (Dzierkals), 43. Dzierkals (Roberts Bukarts, Rihards Bukarts), 52. Paršin (Indrašis)


    Spartak Moskva: Bespalov (52. J. Hudáček) – Djuse, D. Musin, Serikov, Rylov, Sokolov, Zubarev, Pivcakin – R. Hanzl, Širokov, Radil – Fjodorov, Bakoš, P. Černov – Juňkov, M. Cyplakov, Talalujev – P. Medveděv, Arkalov, Kotljarevskij.
    Dinamo Riga: Nalimov (Bruveris) – Scarlett, Zile, Mamčics, Maione, Ošenieks, Jaks – Paršin, Darzinš, Indrašis – Švanenbergs, Dzierkals, Rihards Bukarts – Roberts Bukarts, Gračov, Skvorcovs – Zyrjanov, Berzinš, Levin – Gegeris, Larionovs.

    Rozhodčí: Belov, Ovčininko – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2 306
    bahis siteleri