Spartak Moskva – Riga 2:5 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:4 (1:2 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Jaroslavl 6:5 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:1 (kon.)
Soči – Čerepovec 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Dynamo Moskva
Středa 30.12.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:48 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:5
     
    54:48
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí tým prosazuje. Na modré čáře se uvolnil domácí Daniil Pylenkov a nahodil puk na branku. Tam se parádně zorientoval KASPARS DAUGAVINŠ, který nadvakrát dokázal puk dorazit do branky. Asistence: Daniil Pylenkov.
    46:49 Juuso HIETANEN - 0:5
     
    46:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pátá odbila Ježovovi. Hosté už nyní navyšují svůj náskok v absolutní pohodě. Na levou stranu pásma dostal nahrávku od Jegora Zajceva JUUSO HIETANEN a pořádně se do toho opřel. Jeho dělovka skončila až v síti na vzdálenější tyčce. Asistence: Jegor Zajcev, Vladislav Jefremov.
    44:44 Daniil TARASOV - 0:4
     
    44:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už je to o čtyři branky a je pravděpodobně rozhodnuto. Ivan Igumnov dokázal získat puk na pravé straně útočného pásma a poté ho přesnou nahrávkou předložil na hokejku DANIILA TARASOVA, který to do odkryté branky neměl složité. Asistence: Ivan Igumnov, Ilja Šipov.
    38:06 Vladislav JEFREMOV - 0:3
     
    38:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Výborná třetina Dynama pokračuje. Ivan Muranov našel nahrávkou z pravé strany VLADISLAVA JEFREMOVA, který nejprve vystřelil jen do betonu Ježova, od kterého to následně dorazil do odkryté branky. Asistence: Ivan Muranov.
    33:44 Vadim ŠIPAČOV - 0:2
     
    33:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá početní výhoda a hosté jdou do dvoubrankového vedení. Čajovský dostal pas na levou stranu pásma jako u druhé branky, ale tentokrát mířil jen do brankáře, následně vybojoval puk na brankoviště Dmitrij Jaškin a VADIM ŠIPAČOV už měl jednoduchou práci. Bez asistence.
    22:39 Michal ČAJKOVSKÝ - 0:1
     
    22:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byla rána jako z děla a hosté jdou po využité přesilovce do vedení. Vadim Šipačov nahrál za branku Dmitriji Kagarlickimu, který okamžitě nahrál na levou stranu pásma pro MICHALA ČAJKOVSKÉHO, jehož dělovka zaplula přesně do šibenice vzdálenější tyčky. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Vadim Šipačov.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 55. Daugavinš (Pylenkov) – 23. Čajkovský (Kagarlickij, Šipačov), 34. Šipačov, 39. Jefremov (Muranov), 45. Tarasov (Igumnov, Šipov), 47. Hietanen (J. Zajcev, Jefremov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Jeřábek, Hultström (A), Voronkov, Golovkov, Borodkin, Pautov – Daugavinš (C), Danforth, Ivaňuženkov – A. Sjomin (A), Děrgačov, Moisejev – Laričev, Malychin, Grebenščikov – Arťuchin, V. Popov, Gončarov – Smolin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Čajkovský, Hietanen, Volkov, Mironov (C), An. Sergejev, J. Zajcev, Bojkov (A), Vereščagin – Jaškin, Šipačov, Kagarlickij – Igumnov, Šipov, Tarasov (A) – Alexejev, Jefremov, Muranov – Raševskij, O. Zajcev, Kruglov.
    thejrc.org