Kanada – Švýcarsko 10:0 (kon.) | Rakousko – Rusko 1:7 (kon.) | Finsko – Slovensko 6:0 (kon.)
konec
Finsko
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
Slovensko
Středa 30.12.2020, 20:08 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Samuel HELENIUS - 6:0
     
    53:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    SAMUEL HELENIUS ukázal, jak je hokej jednoduchá hra. Když zjistil, že nemá komu nahrát, tak se otočil kolem protivníka a svižnou střelou zápěstím vyslal nechytatelnou dělovku pod horní tyč. Asistence: Benjamin Korhonen.
    47:27 Samuel HELENIUS - 5:0
     
    47:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové završují populárního "bůra"! Z pravé strany dostal od Petmana přihrávku do úniku Korhonen. Na Hlavaje nevyzrál, jenže o přihlášku se přihlásil ještě SAMUEL HELENIUS a na tento projektil již byl gólman krátký. Asistence: Benjamin Korhonen a Mikko Petman.
    46:10 Santeri HATAKKA - 4:0
     
    46:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Suomi přidávají definitivní razítko na vítězství. Skoro z mrtvého úhlu střílel SANTERI HATAKKA, avšak kotouč trefil fantasticky. Hlavaj nedal hlavu úplně k tyče a právě touto malou mezerou mezi hlavou a ramenem touš proletěl za gólmanova záda. Asistence: Roni Hirvonen.
    28:35 Kasper SIMONTAIVAL - 3:0
     
    28:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Pennanena přidávají třetí zásah. KASPER SIMONTAIVAL dostal přihrávku na vrcholek levého kruhu a rázem byl sám před gólmanem. Hlavajovi udělal kličku do forhendu a padal, takže by nejspíše nestihl zakončit do prázdné sítě. Jenže smolně směru letu puku vložil hůl Turan, který černou gumu usměrnil do vlastní brány. Asistence: Anton Lundell a Topi Niemelä.
    26:09 Topi NIEMELÄ - 2:0
     
    26:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vytrvalý útok Finska vyústil v druhý gól! Při powerplay vystřelil od modré čáry TONI NIEMELÄ a Hlavaj, který měl zakrytý výhled, spatřil touš až v síti. Asistence: Anton Lundell.
    08:57 Anton LUNDELL - 1:0
     
    08:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Favorit se ujímá vedení! Petrovický zůstal po tvrdém střetu ležet na ledě a v defenzivě následně chyběl při akci Finů, kdy Kasper Simontaival z pravého kruhu nahrál před bránu ANTONU LUNDELLOVI, jenž s velkým přehledem přehodil Hlavajův pravý beton. Asistence: Kasper Simontaival a Roni Hirvonen.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Lundell (Simontaival, Hirvonen), 27. Niemelä (Lundell), 29. Simontaival (Lundell, Niemelä), 47. Hatakka (Hirvonen), 48. Helenius (Korhonen, Petman), 54. Helenius (Korhonen)


    Finsko: Piiroinen (Taponen) – Hatakka (A), Heinola, Kokkonen (A), Puutio, Viro, Niemelä, Rajaniemi – Hirvonen, Lundell (C), Simontaival – Järventie, Pärssinen, Lambert – Mäntykivi, Nikkanen, Aku Räty – Korhonen, Helenius, Petman – Pyyhtiä.
    Slovensko: Hlavaj (Latkóczy) – Mudrák (C), Golian (A), Bečár, Petrovický, Nemec, Stacha, Turan – Mrázik (A), Jellúš, Faith – Chromiak, Kašlík, Slafkovský – Mešár, Myklukha, Turanský – Kolenič, Eliaš, Jendek – Jedlička.

    Rozhodčí: Bloski, Maille – Foster, McGowen
    bahis siteleri