Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.) | Košice – Michalovce 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
HC Slovan – Nitra 1:2 (kon.) | Zvolen – Detva 2:4 (kon.) | Miskolc – Poprad 1:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 30.12.2020, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Jakub Sukeľ poslal puk do ľavého kruhu. Voľný ALEXIS D´AOUST švihom prekonal Kaarlehta. Je to už len o dva góly a záver môže byť ešte zaujímavý.
     
    52:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Alex Tamáši zablokoval ranu Robertsona a s bolesťami odišiel na striedačku. Hostia teda boli na ľade chvíľu dvaja, okamžite to strelou spomedzi kruhov do rohu bránky využil MICHAL UHRÍK.
     
    51:13
    Banská Bystrica dala gól!
    ALEX BRETON v presilovke vykresal iskierku nádeje pre hostí. Kanadský obranca si parádne posunul puk okolo Hamráčka a z hranice kruhu švihom prestrelil Kaarlehta.
     
    29:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ty Tullio prihral spoza bránky pred ňu, kde ostal nepokrytý obranca DAVID JESUS a zblízka prekonal Belányiho. Je to jeho druhý gól v Tipos Extralige, druhý proti Banskej Bystrici.
     
    27:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Alex Breton za bránkou udržal puk, dostal ho pred bránkovisko a nepokrytý VLADIMÍR VYBÍRAL znižuje skóre.
     
    16:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Štrauch posunul puk na Rudolfa Hunu, ktorý sa dostal k bránkovisku a ešte prihral vedľa seba. ADAM HALUŠKA prestrelil Belányiho.
     
    05:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znova spravili chybu, tentoraz pri prechode zo svojho pásma dopredu. KALLE VALTOLA puk zachytil, prešiel k bránkovisku a prestrelil Gajana.
     
    03:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po aktivite Banskej Bystrice získal puk Michalík, išiel sám na bránku, prihral ešte vedľa seba a LUKAŠ HAMRÁČEK otvára skóre.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 4. Hamráček (Michalík), 6. Valtola, 17. Haluška (Rud. Huna, Štrauch), 30. Jesus (Tullio), 53. Uhrík (Štrauch, Petran) – 28. Vybíral (Breton), 52. Breton, 55. D´Aoust (J. Sukeľ, Giertl)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kaarlehto (Kozel) – Pavúk, Robertson, Petran, Valtola, Jesus, Mezovský, Rusina, Droppa – Rud. Huna, Uhrík, Štrauch – Hamráček, Lištiak, Michalík – Portokalis, McShane, Tullio – M. Bača, J. Nemec, Haluška
    HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (6. Belányi) – Žiak, Ďatelinka, Crevier-Morin, Breton, Petrinec, Demo, Ganz – Lamper, D´Aoust, J. Sukeľ – Faško-Rudáš, Tamáši, Mistele – Vybíral, Giertl, Kabáč – M. Sloboda, Výhonský, Melcher – K. Gabor

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri