Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.) | Košice – Michalovce 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
HC Slovan – Nitra 1:2 (kon.) | Zvolen – Detva 2:4 (kon.) | Miskolc – Poprad 1:4 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
HK Poprad
sk Středa 30.12.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Poprad dal gól!
    Kamzíci definitívne pečatia víťazstvo v tomto zápase. Domáci síce založili útok a Adorján vykorčuľoval na striedačku. PATRIK SVITANA si však prebral puk v strednom pásme, korčuľoval sám na bránu a zblízka už bezpečne zakončil.
     
    39:25
    Poprad dal gól!
    Poprad v krátkom rozmedzí strieľa aj druhý gól do šatne súpera. Skokan spomedzi kruhov prehodil puk pred bránku, kde ostal nechránený PATRIK SVITANA, ktorý si dovolil poriadnu parádičku. Hokejku si dal pomedzi nohy a forhendom efektne prekonal Adorjána.
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    38:26
    Poprad dal gól!
    Poprad sa znovu dostáva do vedenia v zápase. Drgoň dostal puk na modrú čiaru a pálil na bránu. Perfektne spred bránkoviska tečoval puk k žrdi JAMES LIVINGSTON a zmiatol Adorjána.
    Asistencie: Adam Drgoň, Daniel Brejčák.
     
    22:31
    Miškovec dal gól!
    Domáci hráči trestajú Skokanovo vylúčenie a vyrovnávajú. Egle spoza bránkovej čiary ideálne prihral na KYLEA OSTERBERGA, ktorého strela nebola spočiatku príliš ideálna, no od Vošvrdovej výstroje skončil puk v bráne.
    Asistencie: Haralds Egle, János Vas.
     
    18:46
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú túto presilovku a otvárajú skóre duelu v závere prvej tretiny. Haščákova prihrávka na pravý kruh prešla k Svitanovi, ktorý sa mierne priblížil k bráne. Neulakomil sa, ponúkol prihrávku pred bránkovisko DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten úspešne dorazil.
    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 23. Osterberg (Egle, Vas) – 19. Skokan (Svitana, Drgoň), 39. Livingston (Drgoň, Brejčák), 40. Svitana (Skokan), 60. Svitana


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Láda, D. Kiss, Rauhauser, Vojtkó, Révész – Flick, Vas, Egle – Csányi, Osterberg, Anderson – Rokaly, Galanisz, Magosi – Ritó, Lövei, Miskolczi
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Ulrych, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Haščák, Skokan, Svitana – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Bjalončík, Livingston – Matúš Paločko, Jevoš, Matej Paločko – Hajnik

    Rozhodčí: Korba, Adamec – Valo, Bogdaň
    bahis siteleri