Motor ČB – Vítkovice 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Liberec 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:4 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 03.01.2021, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    SPARTA VS. LIBEREC

    Liberečtí po pěti porážkách za sebou zabrali a připsali si na své konto čtyři vítězství v řadě. Svoji úspěšnou sérii vyhraných zápasů chtěli prodloužit v duelu proti Mladé Boleslavi, s níž doma neprohráli už deset let. Bruslaři byli tentokrát úspěšnější a po dlouhé době si odvezli cenné tři body. Svěřenci kouče Patrika Augusty se neprosadili, když prohráli těsným poměrem 0:2.

    Sparťané v minulých týdnech zapsali cenné výhry proti Kometě i Plzni. Bodová šňůra Pražanů čítala hned osm zápasů, dominance sparťanského celku skončila na ledě Pardubic. Ve východočeské metropoli svěřenci Miloslava Hořavy a Josefa Jandače promarnili náskok tří branek a prohráli poměrem 4:5. Dva góly si připsal Michal Řepík.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY 2020/21

    19. kolo: Liberec – Sparta 3:2
    6. kolo: Sparta – Liberec 3:0

    Sparťané s Libercem změřili síly v probíhajícím ročníku zatím dvakrát. V prvním případě zvítězili Bílí Tygři 3:2, v odvetném utkání na ledě Sparty se radovali Pražané 3:0. Premiérovou trefou ve sparťanském dresu se uvedl Filip Chlapík, jenž prozatím udělal tečku za svým působením ve Spartě a vrátil se zpět za moře. Bude se dařit Spartě, nebo Tygři zapíší druhou vzájemnou výhru v sezoně?
     
    Krásné nedělní odpoledne z hlavního města. Základní část tuzemské nejvyšší soutěže se už dostala do druhé poloviny a na programu jsou zápasy 32. kola. Utkání, v němž sparťané přivítají na domácím ledě soupeře z Liberce, startuje přesně úderem šestnácté hodiny.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné nedělní odpoledne! Utkání mezi Spartou a Libercem startuje za necelou hodinu a my si mezitím pojďme společně projít sestavy obou mužstev.

    V brance domácího celku nastoupí od úvodních minut Matěj Machovský, libereckou klec bude hájit Petr Kváča. Do sestavy Pražanů se vrací obránce Jan Piskáček, jenž bude hrát po boku svého jmenovce Jana Košťálka. Naopak v sestavě hostí chybí pro duel v hlavním městě zadák Ladislav Šmíd, pozici sedmého beka poté obsadí Tomáš Havlín.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Polášek, Kalina, Němeček, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Tomášek, Buchtele – Říčka, Pech (A), Šmerha – Dvořáček, Sukeľ, Zikmund.

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kolmann, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), Průžek – J. Vlach, Hrabík, R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Pekař.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Lhotský, Zíka.
     
    Hráči obou týmů jsou již připraveni ve středovém kruhu na úvodní vhazování, utkání začíná!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Úvodní vhazování vyhráli domácí hokejisté, kteří nahodili kotouč do útočného pásma. Rozhodčí ovšem píská zakázané uvolnění sparťanského celku.
     
    00:38
    Sparťané znovu v akci. Horák si narazil kotouč s Košťálkem a následně vystřelil. Kváča vyrazil kotouč do ochranné sítě. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    00:55
    Jako první byl u kotouče v obranném pásmu obránce David Němeček a sudí tentokrát píská zakázané uvolnění Liberce. Hra se vrátí zpět před Kváču.
     
    01:19
    Rousek se neprosadil přes posledního obránce Liberce, ale sparťané se pokusili ještě o jeden výpad. Říčka ovšem nemohl pokračovat v akci, píská se ofsajd.
     
    01:41
    Jan Šír byl úspěšnější na vhazování v obranném pásmu, ale hosté se daleko s kotoučem od vlastní branky nedostali. Sparťané vybojovali puk na své hole.
     
    02:15
    Ne nadlouho! Forvard Adam Musil po přejezdu útočné modré čáry ihned vystřelil a Machovský musel řešit nebezpečnou střelu libereckého útočníka.
     
    02:48
    Máme tu další přerušení hry. Po kratičké chvilce se bude znovu vhazovat po pravici libereckého brankáře Petra Kváči. Sparťané zatím kontrolují hru.
     
    03:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Právě jsem to zakřikl! Sparťané si nerozuměli v rozehrávce v obranném pásmu a PETR JELÍNEK svou přesnou střelou nedal Machovskému šanci zasáhnout. Liberec jde do vedení! Bez asistence.
    03:27 Petr JELÍNEK - 0:1
     
    03:54
    Kalina nedokázal napoprvé vyhodit kotouč do středního pásma, ale napodruhé se mu to už podařilo. Vzápětí musel zasahovat Kváča po střele Poláška.
     
    04:24
    Pech kličkoval s kotoučem na hokejce v útočném pásmu a sparťané se udrželi před libereckým gólmanem. Střela Roberta Říčky z brankoviště neměla úspěch.
     
    05:05
    David Dvořáček se prohnal přes levou stranu kluziště a ihned se rozhodl vystřelit. Kváča byl opět připravený na svém místě a zamezil případnému vyrovnání.
     
    05:59
    Kapitán domácích Michal Řepík hledal v mezikruží lépe postaveného Horáka, kterému se zamotal kotouč mezi bruslemi a druhý jmenovaný už nezakončil.
     
    06:35
    Obrovská možnost pro Liberec! Tomáš Rachůnek se hnal do přečíslení dva na jednoho, ale přihrávku zablokoval jeden z vracejících se obránců Sparty.
     
    07:10
    Machovský si před chvílí připsal na své konto další úspěšný zákrok. Následuje komerční přestávka, po které se bude vhazovat v obranném pásmu Sparty.
     
    07:28
    Robert Říčka se musel pro puk vrátit až k útočné modré čáře, ale i tak se domácí hokejisté v útočném pásmu dlouho neohřáli. Kváča mohl zůstat v klidu.
     
    08:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté utíkají svému soupeři do dvoubrankového vedení! Kalina zaváhal v obranném pásmu a RADAN LENC překonal Machovského podruhé v tomto utkání. Bez asistence.
    08:08 Radan LENC - 0:2
     
    08:54
    Vladimír Sobotka společně s Michalem Řepíkem bojovali o kotouč v rohu kluziště, ale k puku se nakonec dostali hosté. Oba týmy následně střídají.
     
    09:47
    Rychlonohý forvard Jan Buchtele se prohnal přes bránící protihráče Liberce, ale v rozhodujícím okamžiku mu sjel kotouč z čepele a sparťanský útočník už nezakončil.
     
    10:39
    Martin Jandus za pomoci Lukáše Pecha vyvezli touš do středního pásma a sparťané mohli znovu kombinovat před Kváčou. Poláškova střela nebyla gólová.
     
    11:46
    Sparťané ztratili kotouč v obranném pásmu a celou situaci musel hasit svým dalším zákrokem domácí brankář Matěj Machovský!
     
    12:08
    Liberečtí jsou nyní na koni a střela Radana Lence byla hodně nebezpečná. Machovský si povyjel ze svého brankoviště a poslal puk pro svůj tým do bezpečí.
     
    13:08
    David Němeček chtěl založit rychlou protiakci z hloubi obranného pásma, ale přihrávka byla příliš moc prudká. U kotouče jsou nyní liberečtí hokejisté.
     
    13:55
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Obránce Ronald Knot (LIB) fauloval Tomáše Šmerhu a liberecký obránce si odsedí dvouminutový trest za podrážení.
     
    14:19
    Petr Kváča musel dávat velký pozor, jelikož kotouč se dostal až do brankoviště libereckého gólmana. Sobotka se už k případné dorážce neprobojoval.
     
    14:26
    Roman Horák dorážel kotouč na brankovišti, ale Petr Kváča udržel svoje betony na ledě a nedovolil sparťanskému útočníkovi skórovat.
     
    14:57
    Obránce Jandus se musel vrátit pro kotouč až do obranného pásma za branku Matěje Machovského. Říčka se poté na útočné modré čáře k puku nedostal.
     
    15:39
    Andrej Kudrna udržel kotouč pro Lukáše Pecha a sparťanský útočník v dobré pozici na střelu mířil vedle liberecké branky!
     
    16:08
    Liberecký obránce Ronald Knot už naskočil zpět do hry a hosté si mohou částečně oddychnout. Mezitím Dvořáček společně se Sukeĺem bojují o kotouč.
     
    16:34
    Sparťané se ovšem do další střelecké pozice nedostali a Kváča nemusel zasahovat. Na druhé straně byli pro změnu neúspěšní hráči Liberce. Hra přerušena.
     
    17:26
    Roman Horák byl úspěšný na vhazování v útočném pásmu a domácí hokejisté na chvíli uzamkli svého soka před Kváčou. Liberecký gólman pohotově zasáhl.
     
    18:17
    David Tomášek byl úspěšný na buly ve středním pásmu, ale sparťané se museli pro kotouč vracet až ke svému brankáři. Nicméně sudí signalizují faul.
     
    18:25
    Obránce Ondřej Vitásek (LIB) se provinil podrážením a stráví následující okamžiky na trestné lavici. Sparťané mají dobrou šanci snížit aktuální stav zápasu.
     
    19:05
    A pozor! Mislav Rosandič (LIB) vyfasoval dvě trestné minuty za hákování a posílá svůj tým do tří. Hosty čekají v následujících minutách krušné chvíle.
     
    19:23
    Domácí hokejisté se ihned usadili v útočném pásmu a Michal Řepík vystřelil ze svého oblíbeného místa! Kváča zasáhl.
     
    19:54
    Horák chtěl prostrčit kotouč na Vladimíra Sobotku, ale druhý jmenovaný nevystřelil. Následně se liberečtí hráči dostali ven z obranného pásma, třetina končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní třetina se daleko lépe vydařila hostům. Liberečtí nejprve odskočili do vedení zásluhou Petra Jelínka a druhou branku Tygrů přidal útočník Radan Lenc. Sparťané musí dohánět dvoubrankovou ztrátu.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:50 hodin.
     
    Oba týmy se už vrátily zpět na ledovou plochu, druhá třetina může odstartovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Sparťané ještě dohrávají svoji dvojnásobnou početní výhodu z konce první třetiny. Říčka vybojoval kotouč pro své spoluhráče a domácí hráči mohou kombinovat.
     
    20:32
    Liberečtí už hrají ve čtyřech hráčích v poli. Mezitím Buchtele zkusil přízemní střelu, ale Kváča byl opět připravený a střelu sparťanského útočníka zneškodnil.
     
    21:29
    Lukáš Pech nevyhrál vhazování v útočném pásmu a hosté zaútočili. Střela Michala Birnera nebyla gólová, ale krátce nato rozhodčí píská icing domácích.
     
    21:33
    První trest pro Spartu v tomto utkání. Útočník Lukáš Pech (SPA) dostal dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na trestné lavici. Přesilovka pro Liberec.
     
    21:57
    Liberečtí udrželi kotouč na poslední chvíli v útočném pásmu. V obraně dobře zapracoval Polášek, ale sparťané nedokázali vyhodit kotouč do střední zóny.
     
    22:59
    Piskáček bojoval o kotouč v obranném pásmu a sparťanům se zásluhou Lukáše Rouska podařilo vyhodit puk až do útočného pásma k Petru Kváčovi.
     
    23:48
    Lukáš Pech už je zpátky na ledové ploše a sparťané hrají znovu v pěti. Za malou chvíli se bude vhazovat v útočném pásmu Liberce po pravici Machovského.
     
    24:09
    Liberecký útočník Jiří Průžek nevydoloval kotouč zpod bruslí sparťanských hráčů v útočném pásmu, ale na druhé straně domácí neohrozili brankáře Kváču.
     
    24:57
    Pech našel ve středním pásmu připraveného Buchteleho, jehož střelu vyrazil Kváča do rohu kluziště. Po zákroku libereckého brankáře hra pokračuje dál.
     
    25:45
    Sobotka se zkusil prokličkovat přes obránce Liberce a domácí se na chvíli zmocnili kotouče. Přihrávka na útočnou modrou čáru byla ovšem příliš moc prudká.
     
    26:44
    Tomášek kombinoval s Košťálkem a první jmenovaný zkusil vystřelit. Brankář Kváča nemusel zasahovat, jelikož rána domácího útočníka šla mimo branku.
     
    27:35
    Lukáš Pech nevyhrál vhazování v útočném pásmu, ale hosté se s pukem na hokejce k Machovskému nedostali. Naopak na druhé straně zasahoval Kváča.
     
    27:53
    Obránce Petr Kalina společně s Adamem Poláškem vyvezli kotouč do útočného pásma, nicméně liberečtí obránci byli připraveni na svých místech.
     
    28:41
    Pech vybojoval kotouč pro Košťálka, jenž vystřelil od modré čáry a brankář Kváča musel opět zasahovat. Liberecký brankář i v tomto případě zůstal bezchybný.
     
    29:48
    Košťálek vyvezl kotouč až do útočného pásma, ale sparťané se rozhodli raději vystřídat. Libereckou akci založil Vitásek a Machovský musel dávat pozor.
     
    30:46
    Obrovská šance domácích! David Tomášek střílel z nebezpečného prostoru před brankou Liberce, ale Kváča zasáhl. Velká škoda pro domácí celek.
     
    30:54
    David Němeček obdržel přihrávku na modrou čáru a ihned se rozhodl vypálit. Střela sparťanského útočníka nebyla gólová, Kváča drží čisté konto.
     
    31:54
    Vlach byl sám v útočném pásmu, ale i přesto liberecký útočník dokázal udržet kotouč pro svůj tým. Akci hostí nakonec přerušuje svým zákrokem Machovský.
     
    32:15
    Obránce Košťálek vyhodil kotouč do středního pásma a sparťané se pokusili založit další rychlou akci. Obránci Liberce byli opět pozorní. Hra pokračuje dál.
     
    32:52
    Petr Kváča zneškodnil další nebezpečnou střelu ze strany domácích hokejistů a přerušil hru. Bude se vhazovat po pravici libereckého brankáře.
     
    33:32
    Michal Řepík našlápl ve středním pásmu, ale hra je posléze přerušena. Na ledě zůstal ležet jeden z domácích borců, doufejme, že bude vše v pořádku.
     
    33:32
    A byl to právě kapitán Sparty Michal Řepík, jenž zůstal ležet na hrací ploše. Domácí útočník je už na střídačce a vypadá to, že bude v pořádku. Pokračujeme dál.
     
    33:48
    David Dvořáček udržel kotouč v útočném pásmu pro Vladimíra Sobotku a sparťané kombinovali před Petrem Kváčou. Liberecký brankář celou situaci ustál.
     
    34:41
    Vitásek nahodil kotouč do útočného pásma, ale Liberečtí se provinili postavením mimo hru. Rozhodčí přerušuje hru, následuje buly ve středním pásmu.
     
    35:08
    Útočník Jan Šír udržel kotouč v útočném pásmu společně s Matějem Pekařem, ale posléze se už dostali do hry sparťané. Hraje se ve středním pásmu.
     
    35:32
    Nyní si sparťané neporozuměli ve své rozehrávce a posílají kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se za malou chvíli vrátí zpět před Matěje Machovského.
     
    36:13
    Lukáš Pech udělal oblouk v obranném pásmu a založil další akci svého týmu. Tentokrát brankář Petr Kváča nemusel zasahovat, u kotouče jsou hosté.
     
    37:19
    Michal Řepík v dobré rychlosti na pravé straně zkusil okamžitě vystřelit a zaměstnal svým pokusem brankáře Petra Kváču. Liberecký gólman drží svůj tým.
     
    37:43
    Liberečtí nyní vyhodili puk na zakázané uvolnění. Bude se opět vhazovat v útočném pásmu Sparty, která se v posledních minutách tlačí hodně dopředu.
     
    37:51
    Pozor na zadní vrátka! Radovan Pavlík vystřelil z pravého křídla a brankář Matěj Machovský musel předvést další zákrok. Hra je přerušena.
     
    38:36
    Tomášek nahodil kotouč do útočného pásma pro Martina Janduse a domácí kombinovali před Kváčou. Liberecký gólman i se štěstím všem střelám odolal.
     
    39:27
    Rozeběhla se poslední minuta druhé třetiny. Mezitím jeden z libereckých obránců vyslal jedovatý projektil od modré čáry a Matěj Machovský musel zasahovat.
     
    39:55
    Liberecký obránce Lukáš Derner počkal za svojí brankou a zkontroloval časomíru na kostce. Druhá třetina se pomalu blíží do svého konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední perioda další branku nenabídla, a tak Liberečtí i nadále vedou o dva góly. Sparťané měli své šance v útočném pásmu, všechny domácí pokusy ovšem lapil brankář Kváča. Dokráčí si liberečtí hráči pro vítězství?
     
    Další třetina začne přibližně v 17:40 hodin.
     
    Hráči obou celků jsou už připraveni ve středovém kruhu, třetí třetina startuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Michal Řepík spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale liberečtí obránci byli znovu dobře připravení. Na opačné straně kluziště předvedl zákrok Machovský.
     
    40:44
    Sobotka čekal na přihrávku od svého spoluhráče, sparťané se ovšem do další střelecké pozice už nedostali. Hra se rychle přelévá ze strany na stranu.
     
    41:24
    Sparťané nyní poslali prudkou přihrávku do útočného pásma a rozhodčí píská zakázané uvolnění domácího celku. Buly před Matějem Machovským.
     
    41:54
    Adam Polášek stačil udržet kotouč na útočné modré čáře a sparťané ještě zůstali v pásmu. Nyní už se liberečtí hráči dostali na kotouč a posílají ho do střední zóny.
     
    42:38
    Střela Matěje Pekaře nenadělala Machovskému velké problémy a sparťanský brankář zneškodnil střelu svojí lapačkou. Bude se vhazovat v útočném pásmu Tygrů.
     
    43:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme sníženo! Roman Horák udržel kotouč na své hokejce, následně našel Sobotku a sparťanský útočník nahrál DAVIDU NĚMEČKOVI. Domácí bek odčaroval kouzlo libereckého brankáře a zároveň snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Vladimír Sobotka, Roman Horák.
    43:10 David NĚMEČEK - 1:2
     
    44:09
    Útočník Kryštof Hrabík spolu se svým spoluhráčem chtěli ohrozit Machovského branku, ale rozhodčí píská postavení mimo hru. Hra je přerušena.
     
    44:48
    Další velká šance domácích! Buchtele byl sám před brankou Liberce, ale sudí píská hru vysokou hůl. Za malou chvíli následuje buly ve středním pásmu.
     
    45:24
    Horák ještě získal kotouč pro svého parťáka v útoku, ale Vladimír Sobotka se do další střelecké pozice nedostal. Na opačné straně kluziště byli neúspěšní hosté.
     
    46:23
    Po dalším zakázaném uvolnění se vhazovalo v útočném pásmu Sparty, nicméně Pech nevyhrál vhazování pro svůj tým. Následuje komerční přestávka.
     
    46:46
    Forvard Jan Buchtele pouze nahodil kotouč do útočného pásma a sparťané znovu zaútočili. Pechova přihrávka na spoluhráče byla ovšem příliš moc prudká.
     
    47:29
    Knot poslal kotouč po mantinelu do hloubi útočného pásma, kde byli pouze Pražané. Domácí se vzápětí přesunuli do útoku, ale Řepík svou hokejkou promáchl.
     
    48:14
    Další pokus z domácí strany. Obránce Jan Košťálek vystřelil od modré čáry, ale i tentokrát zůstal liberecký brankář Petr Kváča bezchybný. Hra je přerušena.
     
    48:28
    Piskáček se musel pro puk vrátit do vlastního obranného pásma a sparťané založili další atak. Tomášek se přes velkou snahu před Kváču neprobojoval.
     
    49:14
    Robert Říčka se prohnal kolem libereckých obránců a následně ohrozil brankáře Kváču. Liberecký gólman opět zasáhl a přerušil hru svým zákrokem.
     
    49:49
    Petr Kváča je v posledních minutách opravdu ve velké permanenci. Před pár okamžiky lapil nebezpečnou ránu z hole Martina Janduse, který vystřelil z kruhu.
     
    50:48
    Piskáček byl u kotouče v obranném pásmu jako první, a to znamenaná jediné. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před libereckého fantoma Petra Kváču.
     
    50:57
    A další zakázané uvolněné libereckého celku. Hosté si situaci v obranném pásmu příliš moc nekomplikují a raději posílají kotouče ven ze své třetiny.
     
    51:20
    Matúš Sukeĺ vyzkoušel pozornost libereckého brankáře pohotovou střelou z levé strany, ale i tentokrát gólman Kváča byl připravený. Hra je znovu přerušena.
     
    52:19
    Adam Musil nahodil touš za branku Machovského, který pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Sparťané se dostali alespoň do středního pásma.
     
    52:48
    Radan Lenc chtěl využít zaváhání v obraně Pražanů, ale liberecký útočník se neprosadil. Následně po urputném souboji u mantinelu byli úspěšnější sparťané.
     
    53:39
    Vitásek poslal kotouč po mantinelu na modrou čáru, odkud Jan Šír dokázal vyhodit touš alespoň do střední zóny. Sparťané už chystají závěrečný nápor.
     
    54:16
    Po komerční přestávce se vhazovalo v útočném pásmu Liberce, kteří opět zaměstnali brankáře Machovského. Domácí vzápětí uzmuli kotouč na hole.
     
    55:28
    Ondřej Vitásek se dostal k puku jako první v obranném pásmu a založil libereckou protiakci. Šír ještě zdržoval sparťanskou rozehrávku u branky Machovského.
     
    56:34
    Obránce Adam Polášek vystřelil z dálky na brankáře Petra Kváču a liberecký brankář musel předvést další zákrok. Sparťané jsou v útoku, hra plyne dál.
     
    57:37
    David Němeček si hledal vhodnou pozici na střelu, ale sparťanský obránce nakonec zvolil přihrávku na svého spoluhráče. Domácí hráči jsou v tlaku.
     
    58:30
    Sparťané se museli vrátit pro puk až do vlastního obranného pásma a brankář Matěj Machovský už opustil svoje pracoviště! Domácí v šesti.
     
    58:54
    Domácí trenéři si nyní vyžádali oddechový čas na poradu a je zřejmé, že sparťané to i nadále zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Liberečtí poslali kotouč ven ze svého obranného pásma a RADOVAN PAVLÍK následně skóroval do opuštěné branky domácích. Asistence: Jaroslav Vlach, Lukáš Derner.
    59:07 Radovan PAVLÍK - 1:3
     
    59:51
    Michal Birner hledal na druhé straně svého spoluhráče a liberečtí hokejisté v poklidu dohrávají zápas v útočném pásmu. Utkání spěje do svého konce.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme dobojováno! Sparťané ve třetí třetině skórovali pouze jednou zásluhou Davida Němečka a v poslední minutě naopak potvrdil liberecké vítězství Radovan Pavlík. Liberečtí si odváží domů tři body, sparťané odchází z tohoto utkání s prázdnou.
     
    Ode mě je to už pro dnešek vše, přeji Vám úspěšný start do nového týdne a u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou! (18:17:03)
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 44. Němeček (Sobotka, Horák) – 4. P. Jelínek, 9. Lenc, 60. R. Pavlík (J. Vlach, Derner)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Polášek, Kalina, Němeček, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Tomášek, Buchtele – Říčka, Pech (A), Šmerha – Dvořáček, Sukeľ, Zikmund.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kolmann, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), Průžek – J. Vlach, Hrabík, R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Pekař.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Lhotský, Zíka
    thejrc.org