Motor ČB – Vítkovice 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Liberec 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:4 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 03.01.2021, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to už pro dnešek vše, přeji Vám úspěšný start do nového týdne a u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou! (18:17:03)
     
    Máme dobojováno! Sparťané ve třetí třetině skórovali pouze jednou zásluhou Davida Němečka a v poslední minutě naopak potvrdil liberecké vítězství Radovan Pavlík. Liberečtí si odváží domů tři body, sparťané odchází z tohoto utkání s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Michal Birner hledal na druhé straně svého spoluhráče a liberečtí hokejisté v poklidu dohrávají zápas v útočném pásmu. Utkání spěje do svého konce.
    59:07 Radovan PAVLÍK - 1:3
     
    59:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Liberečtí poslali kotouč ven ze svého obranného pásma a RADOVAN PAVLÍK následně skóroval do opuštěné branky domácích. Asistence: Jaroslav Vlach, Lukáš Derner.
     
    58:54
    Domácí trenéři si nyní vyžádali oddechový čas na poradu a je zřejmé, že sparťané to i nadále zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:30
    Sparťané se museli vrátit pro puk až do vlastního obranného pásma a brankář Matěj Machovský už opustil svoje pracoviště! Domácí v šesti.
     
    57:37
    David Němeček si hledal vhodnou pozici na střelu, ale sparťanský obránce nakonec zvolil přihrávku na svého spoluhráče. Domácí hráči jsou v tlaku.
     
    56:34
    Obránce Adam Polášek vystřelil z dálky na brankáře Petra Kváču a liberecký brankář musel předvést další zákrok. Sparťané jsou v útoku, hra plyne dál.
     
    55:28
    Ondřej Vitásek se dostal k puku jako první v obranném pásmu a založil libereckou protiakci. Šír ještě zdržoval sparťanskou rozehrávku u branky Machovského.
     
    54:16
    Po komerční přestávce se vhazovalo v útočném pásmu Liberce, kteří opět zaměstnali brankáře Machovského. Domácí vzápětí uzmuli kotouč na hole.
     
    53:39
    Vitásek poslal kotouč po mantinelu na modrou čáru, odkud Jan Šír dokázal vyhodit touš alespoň do střední zóny. Sparťané už chystají závěrečný nápor.
     
    52:48
    Radan Lenc chtěl využít zaváhání v obraně Pražanů, ale liberecký útočník se neprosadil. Následně po urputném souboji u mantinelu byli úspěšnější sparťané.
     
    52:19
    Adam Musil nahodil touš za branku Machovského, který pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Sparťané se dostali alespoň do středního pásma.
     
    51:20
    Matúš Sukeĺ vyzkoušel pozornost libereckého brankáře pohotovou střelou z levé strany, ale i tentokrát gólman Kváča byl připravený. Hra je znovu přerušena.
     
    50:57
    A další zakázané uvolněné libereckého celku. Hosté si situaci v obranném pásmu příliš moc nekomplikují a raději posílají kotouče ven ze své třetiny.
     
    50:48
    Piskáček byl u kotouče v obranném pásmu jako první, a to znamenaná jediné. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před libereckého fantoma Petra Kváču.
     
    49:49
    Petr Kváča je v posledních minutách opravdu ve velké permanenci. Před pár okamžiky lapil nebezpečnou ránu z hole Martina Janduse, který vystřelil z kruhu.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 44. Němeček (Sobotka, Horák) – 4. P. Jelínek, 9. Lenc, 60. R. Pavlík (J. Vlach, Derner)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Polášek, Kalina, Němeček, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Tomášek, Buchtele – Říčka, Pech (A), Šmerha – Dvořáček, Sukeľ, Zikmund.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kolmann, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), Průžek – J. Vlach, Hrabík, R. Pavlík – D. Špaček, Šír, Pekař.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Lhotský, Zíka
    thejrc.org