Slavia – Helas Brno 5:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:1 (2:1)
Helas Brno
Úterý 05.01.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    34. ZDENĚK SLÁMA - 5:1
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK SLÁMA je dnes prostě k neudržení. O tom se přesvědčil i Ivan Šarkózy, který i přesto, že Slámu držel, tak nedokázal zastavit. Zkušený fustalista pak levou nohou přeloboval brankáře Klímka – 5:1. Bez asistence.
    30. JAN HOMOLA - 4:1
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Homola si nyní nerozuměl s Janem Křemenem. Využít toho mohl Helas, brankář Karpiak však zásahl a míč se odrazil do úniku hned třem slávistům. Radim Záruba připravil pozici pro JANA HOMOLU, který neodmítl a zvýšil vedení Slavie – 4:1. Asistence: Radim Záruba.
    25. ZDENĚK SLÁMA - 3:1
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla neskutečná podívaná. ZDENĚK SLÁMA, kterého již zřejmě neuspokojoval aktuální stav, vzal míč a krásně obešel snad tři brněnské hráče. Následnou střelu pak zavěsil přesně k levé tyči. Tohle byla futsalová paráda – 3:1! Bez asistence.
    19. RADIM ZÁRUBA - 2:1
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaný celek se dostává velice rychle otáčí průběh utkání! RADIM ZÁRUBA teď dostal i s trochou štěstí míč za brankáře Klímka, který v tomto případě nedokázal míč vyrazit – 2:1. Asistence: Jan Homola.
    18. JAN HOMOLA - 1:1
     
    18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí záhy srovnávají krok. David Jošt našel před brankou Helasu naběhnutého JANA HOMOLU, který se trefil přesně mezi nohy brankáře Václava Klímka – 1:1. Asistence: David Jošt.
    17. ZBYNĚK ŠPIČKA - 0:1
     
    17
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Tak tohle sehráli hosté parádně! Klímek vyvezl míč na útočnou polovinu a poté předal míč na ZBYŇKA ŠPIČKU, který v těžké pozici tělem tečoval míč za Karpiaka. Balon skončil na tyči, Špička ale dokázal míč dorazit – 0:1. Asistence: Václav Klímek.

    Martin Kamenik

    Branky: 18. Homola (Jošt), 19. Záruba (Homola), 25. Sláma, 30. Homola (Záruba), 34. Sláma – 17. Špička (Klímek)

    Karty:   26. Cupák (HEL)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Homola (C), Křemen, Jošt, Záruba – Leovski, Daniel, Vaktor, Sláma – Hruška, Sita, Plíšek
    Helas Brno: Klímek (Konečný) – Špička, Svoboda, Matyska, Presl (C) – Šarkózy, Sznapka, V. Cupák, Poul – Lukšija

    Rozhodčí: Nešněra, Čep
    thejrc.org