Sparta B – Táborsko 3:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
3:1 (1:0)
FC SILON Táborsko
Čtvrtek 07.01.2021, 11:00 • Xaverov • Tipsport liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání Tipsport ligy nakonec končí vítězstvím Sparty Praha, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. Pražané velice dobře vstoupili i do druhého poločasu, hned v jeho úvodu podruhé v tomto duelu udeřilo. Táborsko ovšem dokázalo bleskově odpovědět, díky Čapkově brance snížilo na rozdíl jediné branky. Finální branku ovšem znovu obstaral favorit zápasu, tedy Sparta, která nakonec uzavřela na konečných 3:1. Za Spartu se prosadili Dudl, Sejk a Novotný, naopak za hosty jedinou branku vstřelil Čapek. (12:39:58)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi zápasu je rozhodnuto. Dost možná se nebude nastavovat ani jedna minuta.
     
    88
    Šnajdr se dokázal zbavit napadajícího protihráče, načež vyprodukoval zpětnou nahrávku na svého kolegu. Pražané poté přenášeli hru na pravou stranu.
     
    86
    Za postranní lajnou byl k návratu na hrací plochu připraven Icha, který se nakonec posadil zpět na lavičku. Menší zdravotní problém totiž měl kolega Pavlík.
     
    85
    Ambler se prodral směrem do pokutového území, kde se mu povedlo vybojovat rohový kop. K němu se postavil právě Ambler, který našel pouze Zadražila.
     
    83
    Novotný se dostal do úniku, přičemž se mu dokonce povedlo oběhnout brankáře Zadražila, avšak z úhlu nezamířil do prázdné branky Táborska.
     
    82
    Do šance mohl před malým momentem proniknout Jonáš, který měl k míči hodně daleko. Jako první se k němu dostal Zadražil, který poté odkopával vpřed.
     
    81
    Táborsko zahrávalo hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Ten druhý směřoval na přední tyč, kde obětavým způsobem zasahoval Ambler.
     
    80
    Novotný si dělal zálusk nad další brankou, jenomže střelu poslal daleko vedle levé tyče. Zadražil se tak prolétl vzduchem a vůbec nemusel zasahovat.
     
    79
    Přenesení hry směřovalo na Gabriela, který se s vypětím všech sil pokoušel dostat přes bránícího protihráče. To se mu nepovedlo a s míčem tak hraje Havrda.
     
    78
    Posléze mohlo Táborsko vhazovat z pravé strany. Po Pavlíkově nabídce to průnikem do pokutového území zkoušel Čapek, který nedokázal vysunout spoluhráče.
     
    77
    Poté z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Holiš, který měl hodně času na ideální zakončení. Míč putoval přesně doprostřed, což Benada lehce zlikvidoval.
     
    76
    Už se opět pokračuje ve hře, Táborsko se daleko nedostalo. Naopak se do protiútoku dostal Ambler, který ani nadvakrát nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    75
    Benada musel rychle odkopávat před napadajícím protihráčem, přičemž se mu povedlo odehrát míč na opačnou polovinu, kde si nedovoleně počínal Novotný.
     
    72
    Málem bylo sníženo! V pokutovém území zůstal zcela nekrytý Šimon Havrda, který se pokoušel zakončit pod břevno, míč ale poslal nad.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka, zatím jsme se dočkali čtyř branek. Táborsko to bude mít zase hodně složité, prohrává o dvě trefy.
    70. SEJK - 3:1

    David Suchý

    Branky: 4. Dudl (pen.), 49. Novotný, 70. Sejk – 51. Čapek


    AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Tvaroh (46. Szewieczek), Jonáš, Červak – Konopásek (46. Gabriel), Pudhorocký (46. Hucek), Okeke (C) (46. Ambler), Flak, Dudl (65. Šnajdr) – Dao (46. Novotný), Sejk
    Náhradníci: Benada – Ambler, Gabriel, Hucek, Novotný, Szewieczek, Šnajdr

    FC SILON Táborsko:
    1. poločas: Pecháček – Fernandes, Navrátil, Minkevičs, Brito – Kristaps, Zeronik, Pinc (C), Vozihnoj – Icha, Boula

    2. poločas: Zadražil – Pavlík, Penc, Dybala, Janošík – Havrda, Icha (62. Kader Touré), Holiš, Zezula – Čapek, Plachý.

    Náhradníci: Zadražil – Čapek, Dybala, Havrda, Holiš, Janošík, Pavlík, Penc, Plachý, Touré, Zezula

    Rozhodčí: Lerch – Šimáček, Poživil
    bahis siteleri