Třinec – Pardubice 1:4 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:1 (kon.) | Liberec – Motor ČB 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 08.01.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Ještě jedno vyloučení v řadách Mountfieldu. Do konce však už zbývá pouze šest sekund, Litvínov hraje pět na tři. Koukal zašlápl kotouč v rohu kluziště, za což fasuje dvě minuty za zdržování hry.
     
    58:44
    Přesilovka 6 na 4 pro Litvínov 76 sekund před koncem. Lev zbytečně sekl v útočném pásmu soupeře a už sedí na trestné lavici.
     
    51:55
    Jarůšek fauloval Zachara v úniku a Hradec bude mít k dispozici trestné střílení, které provede kapitán Radek Smoleňák!
     
    50:30
    Nedomlel fauloval v obranném pásmu a poskytuje tak Litvínovu přesilovku, která může vést k vyrovnání. Dvě minuty za faul kolenem.
     
    42:31
    Jan Ščotka se krátce po vhazování provinil u mantinelu hákováním a už sedí na trestné lavici. Hradec má velkou šanci znovu odskočit do dvoubrankového vedení.
     
    30:02
    Bohumil Jank sekl v předbrankovém prostoru jednoho ze svých soupeřů a za to také po zásluze fasuje dvě trestné minuty. Šance pro Litvínov zmenšit soupeřův náskok o polovinu.
     
    11:33
    Přesilovou hru si vyzkouší také hokejisté Hradce. Naprosto zbytečným útočným faulem se za bránou soupeře provinil Patrik Zdráhal, jenž fasuje dvě minuty za vysokou hůl.
     
    05:21
    Uvidíme první přesilovku dnešního utkání, zahrají si ji Severočeši. Kelly Klíma usedá na trestnou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě, Lvi si nedokázali pohlídat střídání svých hokejistů.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 14. Lev (J. Sklenář, V. Růžička), 22. M. Zachar (Lev), 60. Cingel (M. Zachar) – 31. Pospíšil (Balinskis, F. Lukeš)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, F. Pavlík (A), R. Pilař, Jank, Šalda – Síla, Kevin Klíma, Koukal – Orsava, J. Sklenář, V. Růžička – Kelly Klíma, Perret, Cingel – Smoleňák (C), M. Zachar, Morong – Lev.
    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Demel, Štich (A), Baláž – Jarůšek, Žejdl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, M. Hanzl (A), Petružálek – Zygmunt, Helt, Jícha.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Brejcha, Klouček
    thejrc.org