Třinec – Pardubice 1:4 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:1 (kon.) | Liberec – Motor ČB 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 08.01.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:52 Matěj BLÜMEL - 1:4
     
    40:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Leier si teď na modré v útočném pásmu nerozuměl s Gernátem, puk získal MATĚJ BLÜMEL a svou samostatnou akci proti třem protihráčům, kdy obešel couvajícího Gernáta, zakončil přesně střelou k pravé tyči Kacetlovy branky. Dynamo tedy má zpět tříbrankové vedení získané v první třetině. Bez asistence. Stav utkání 1:4.
    35:35 Michal KOVAŘČÍK - 1:3
     
    35:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se teď snažili o střelbu ze všech pozic, byly to ale střely nepřesné nebo zblokované. Následně sebral puk u levého hrazení MICHAL KOVAŘČÍK, nabruslil si na levý bod pro vhazování a trefil přesně pod horní pardubickou tyčku. Michal Kovařčík tak vstřelil po téměř 96 minutách hry první třinecký gól v novém roce. Bez asistence. Stav utkání 2:3.
    19:56 Lukáš ANDĚL - 0:3
     
    19:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice střílí další branku! Třinečtí se ještě pokoušeli o útočnou aktivitu v útočném pásmu, ale po rychlém kontru tři na dva střílí třetí gól LUKÁŠ ANDĚL! Ten dostal od Kusého puk na levý kruh, potáhl si jej na osu útočného pásma a střelou k tyči nedal Štěpánkovi šanci! Asistence: Denis Kusý, Marek Ďaloga. Stav utkání 0:3.
    17:36 Ondřej ROHLÍK - 0:2
     
    17:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machala bojoval o puk s Jaroměřským za Štěpánkovou brankou. Třinečtí puk získali a chtěli si jej poslat o skla na druhou stranu třetiny a rozehrát. Kotouč se ale Kundrátkovi nečekaně odrazil od mantinelu a ONDŘEJ ROHLÍK se zjevil sám před Štěpánkem. Pardubický útočník prostřelil třineckého brankáře a Dynamo vede o dva góly. Bez asistence. Stav utkání 0:2.
    11:45 Anthony CAMARA - 0:1
     
    11:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Mandátovu dvakrát tečovanou střelu Štěpánek ještě vyrazil, z předbrankového ale bekhendem za třineckého brankáře poslal ANTHONY CAMARA. Hosté tak druhou svou přesilovku v zápase využívají. Asistence: Robert Kousal, Jan Kolář. Stav utkání 0:1.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 36. M. Kovařčík – 12. Camara (R. Kousal, J. Kolář), 18. Rohlík, 20. Anděl (Kusý, Ďaloga), 41. Blümel


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (21. Kacetl) – M. Doudera, Gernát, M. Adámek, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Rodewald, Marcinko, Leier – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Hrňa, Dravecký (A), Martynek.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kantor) – Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, Mikuš, Vála, Ďaloga, Holland – Blümel, Poulíček, Paulovič – Camara, R. Kousal, Mandát (A) – Kusý, O. Roman, Anděl – Machala, Rohlík, Pochobradský.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Gebauer, Axman
    thejrc.org