Třinec – Pardubice 1:4 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:1 (kon.) | Liberec – Motor ČB 7:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 08.01.2021, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Dominik GRAŇÁK - 4:3
     
    57:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ještě není konec! puk od zadního mantinelu našel Vondráčka, který se neukvapil, viděl lépe postaveného DOMINIKA GRAŇÁKA, který měl před sebou polovinu brány prázdnou. Asistence: Tomáš Vondráček, Tomáš Mikúš.
    55:20 Jakub POUR - 4:2
     
    55:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní výhodu a opět odskakují do dvoubrankového vedení. Přikryl vyhrál buly na Kaňáka, ten hned našel na modré čáře JAKUBA POURA, který ranou bez přípravy prostřelil Novotného. Asistence: Lukáš Kaňák, Filip Přikryl.
    49:52 Jan EBERLE - 3:2
     
    49:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETR STRAKA získal puk u levého mantinelu, na druhé vlně našel Suchého, který Novotného nepřekonal, nicméně puk se ideálně odrazil opět ke Strakovi, který ho následně dopravil do poodkryté klece. Asistence: Filip Suchý.
    42:07 Petr KOBLASA - 2:2
     
    42:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A to se jim skutečně taky rychle daří. PETR KOBLASA se objevil sám na levé straně, jeho ránu Pavlát vyrazil nad sebe a stejný hráč si svou střelu nakonec i dorazil. Asistence: Martin Kohout.
    37:16 Václav SKUHRAVÝ - 2:1
     
    37:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Série Dominika Pavláta je u konce, plzeňský brankář kapituluje po 182 minutách. VÁCLAV SKUHRAVÝ se v oslabení objevil sám na pravém kruhu a hostující kapitán trefil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Tomáš Vondráček, Martin Rohan.
    30:39 Martin LANG - 2:0
     
    30:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Show MARTINA LANGA pokračuje! Po 25 vteřinách se plzeňský mladík trefuje znovu! Petr Koblasa z otočky namazal domácímu hráči na pravý kruh a střelou ke vzdálenější tyči se nemýlil. Bez asistence.
    30:14 Martin LANG - 1:0
     
    30:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je debut jako hrom! Petr Kodýtek vybruslil s pukem od zadního mantinelu, mezi kruhy se ho zmocnil MARTIN LANG, který se trefil naprosto skvěle. Pro plzeňského hráče je to první trefa v Tipsport extralize. Asistence: Petr Kodýtek.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 31. M. Lang (Kodýtek), 31. M. Lang, 50. Straka (Suchý), 56. Pour (L. Kaňák, Přikryl) – 38. Skuhravý (Vondráček, M. Rohan), 43. Koblasa (Kohout), 58. Graňák (Vondráček, T. Mikúš)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – Budík, Čerešňák (A), V. Lang, Jiříček, Vráblík, Stříteský, L. Kaňák – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Straka (A), Suchý, Eberle – Rob, Přikryl, Pour – Slanina, Malát.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – Hladonik, D. Kaše, Flek – Lauko, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Pražák, Úlehla – Ondráček, Špůr

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org