Jekatěrinburg – Barys 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Soči 4:2 (kon.) | Jokerit – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
HK Soči
Pátek 08.01.2021, 15:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:50
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jurij Pautov – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:43
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Danila Moisejev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    46:17
    Ve velmi dobré šanci se octl Karjalainen, který dostal křižný pas přímo před branku, ovšem puk neuklidil do branky, jen ho napálil do brankářských betonů.
    35:39 Nikita SEDOV - 4:2
     
    35:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Sochi rychle po vyhraném buly snižuje. Kotouč se dostal k modré čáře, odkud pálil NIKITA SEDOV, který puk dostal až za záda brankáře Ježova. Asistence: Dmitry Kolgotin a Vasily Glotov.
     
    29:08
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ansel Galimov – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:11
    Střídání v týmu HK Soči: ze hřiště odchází Maxim Treťjak, přichází Ivan Kulbakov.
    26:11 Mattias TEDENBY - 4:1
     
    26:11
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Další gól domácího týmu. Tentokrát opět po chybě obrany. Kaspars Daugavinš jel sám za dlouhým kotoučem. Už byl mimo pozici, ale nahrál před branku MATTIASI TEDENBYMU, který dojížděl z druhé vlny, a ten už kotouč do branky bez problémů uklidil.. Asistence: Kaspars Daugavinš a Daniil Pylenkov.
    21:09 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 3:1
     
    21:09
    Viťaz právě vstřelil branku!
    tak toto byla bleskurychlá odpověď! SVJATOSLAV GREBENŠČIKOV dostal zpětný pas od Moisejeva a poslal kootuč okamžitě do prostoru mezi levou tyčkou a gólmanem. Asistence: Danila Moisejev.
    20:51 Igor RUDĚNKOV - 2:1
     
    20:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ani ne minutku po startu druhé třetiny se dokáali hosté prosadit a snížit stav na rozdíl jedné branky zásluhou IGORA RUDĚNKOVA. Asistence: Sergej Šmeljov a Nikita Točickij.
    16:06 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:0
     
    16:06
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a využitá přesilovka. Domácí jdou do vedení 2:0. Tedenby zleva nahrál doprostřed na Danfortha, který ale nemeška, okamžitě posunul do pravého kruhu na KASPARSE DAUGAVINŠE a ten už se prosadil velmi hezkou střelou do pravého horního růžku. Treťjak trochu zaspal. Asistence: Justin Danforth a Mattias Tedenby.
     
    15:09
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ansel Galimov – 2 min., sevření puku rukou).
     
    11:34
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., podrážení).
     
    08:58
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Feoktistov – 2 min., sekání).
    03:21 Mattias TEDENBY - 1:0
     
    03:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se rychlou brankou dostávají do vedení! Daugavinš z otočky ve vlastním pásmu poslal kotouč do úniku MATTIASI TEDENBYMU. Ten na útočné modré ještě trochu zazmatkoval před bránícím hráčem, ale kotouč se mu od jeho brusle odrazil příhodně zpět a Tedenby skvělou střelou zakončil. Asistence: Kaspars Daugavinš a Daniil Pylenkov.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 4. Tedenby (Daugavinš, Pylenkov), 17. Daugavinš (Danforth, Tedenby), 22. Grebenščikov (Moisejev), 27. Tedenby (Daugavinš, Pylenkov) – 21. Ruděnkov (Šmeljov, Točickij), 36. Sedov (Kolgotin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Jeřábek, Voronkov, Hultström, Borodkin, Golovkov (A), Pautov – Tedenby, Danforth, Daugavinš (A) – Moisejev, Grebenščikov, A. Sjomin (C) – Laričev, Markovin, Děrgačov – Arťuchin, Smolin, V. Popov – Bardakov.
    HK Soči: Treťjak (27. Kulbakov) – Miščenko, Rundblad, Miromanov, J. Alexandrov (C), Batyršin, Valencov, Sedov – Šmeljov, Petkov, Točickij (A) – Ruděnkov (A), Glotov, J. Karjalainen – N. Kvartalnov, Volodin, Kolgotin – Kurbatov, Garajev, A. Galimov – Feoktistov.

    Rozhodčí: Gašilov, Lavrencev – Zacharov, Střelcov
    bahis siteleri