Jekatěrinburg – Barys 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Soči 4:2 (kon.) | Jokerit – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Spartak Moskva
Pátek 08.01.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Martin BAKOŠ - 1:4
     
    58:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Na pravé straně z hodně těžkého úhlu trefil úplně prázdnou branku MARTIN BAKOŠ a už je jasné, že jeho tým na ledě Jokeritu neztratí body – 1:4. Obránce Jokeritu se jen marně natahoval po puku, který mířil do rohu helsinské klece. Bez asistence.
    25:15 Jordan SCHROEDER - 1:3
     
    25:15
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí nyní snižují na rozdíl dvou gólů a jsou zase o kousek blíže návratu do hry. JORDAN SCHROEDER vypíchl puk a poté si sjel na pravou stranu, kde stahovačkou vyslal svižnou střelu, kterou místil do růžku hostující branky. Hudáček tak přišel o čisté konto – 1:3. Bez asistence.
    23:52 Maxim CYPLAKOV - 0:3
     
    23:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů a ti mají náskok už o tři góly. Emil Djuse posunul puk okolo obránců Jokeritu pro MAXIMA CYPLAKOVA, jenž byl o krok vpřed před Krejčíkem, poté těsně před Kalninšem zakončil blafákem a puk poslal do odkryté sítě – 0:3. To vše se odehrálo při hře čtyři na čtyři. Asistence: Emil Djuse a Robin Hanzl.
    10:03 Martin BAKOŠ - 0:2
     
    10:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na a hosté vedou brzy rozdílem dvou branek. Z rohu kluziště český obránce Jakub Krejčík chtěl odpálit puk, místo toho ale namazal MARTINU BAKOŠOVI, jenž z pravého kruhu pohotovou střelou prostřelil Janise Kalninše a ten tak loví podruhé kotouč ze své sítě – 0:2. Bez asistence.
    08:13 Emil DJUSE - 0:1
     
    08:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté svou druhou přesilovou hru už využívají a jdou do náskoku. Na modré čáře převzal puk EMIL DJUSE, jenž si ještě našel lepší střeleckou pozici, ze které napálil touš, který pak následně doplachtil až za záda bezmocného Janise Kalninše – 0:1. Asistence: Martin Bakoš a Sergej Širokov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Schroeder – 9. Djuse (Bakoš, Širokov), 11. Bakoš, 24. M. Cyplakov (Djuse, R. Hanzl), 59. Bakoš


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Jukuri) – Lööv, Lepistö, D. Sklenička, A. Grant, J. Krejčík, Kivistö – Regin, O'Neill (A), Joensuu (A) – Nicklas Jensen, Savinainen, Schroeder – Norman, Haapala, Junttila – H. Ikonen, Pihlström, Anttila (C).
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kulik, Djuse, Rylov (A), Serikov, Zubarev, Sokolov, Pivcakin – R. Hanzl, Radil, Širokov (A) – Fjodorov, P. Černov, Nikoncev (C) – Talalujev, Bakoš, Torčeňuk – Juňkov, Kotljarevskij, Averšin – M. Cyplakov.

    Rozhodčí: Ravodin, Romaško – Viljugin, Ivanov
    thejrc.org