FTZS Liberec – Česká Lípa 6:5 (kon.) | Svarog Teplice – Helas Brno 7:2 (kon.) | Chrudim – Ž. Vlci Brno 10:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
10:0 (6:0)
Žabinští Vlci Brno
Pátek 08.01.2021, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 13. kolo
     
    28:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je to tu! Martin Doša táhl protiútok tři na jednoho, prostrčil balon na volného DAVIDA DROZDA, jenž čtvrtým gólem v dnešním utkání upravuje již na dvojciferný výsledek – 10:0!
     
    25:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilská kooperace přináší devátou chrudimskou radost! Everton se štěstím procpal balon na YURIHO, který se stává další dvougólovým střelcem zápasu – 9:0!
     
    24:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skóre nám pravidelně roste i po přestávce! Druhý gól v dnešním duelu slaví MAX, jenž si šikovně počíhal na pas od Evertona na zadní tyči a neomylně ho uklidil do branky – 8:0!
     
    21:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    David Drozd se blížil čtvrté brance v dnešním utkání, ta mu je ale nakonec upřena. Jeho střelu totiž mimo dosah střídajícího brankáře Pšurného si srazil MICHAL MEZÍNÍK (vlastní) – 7:0!
     
    16:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ne však na dlouho! Domácí se prosazují v polovině sedmnácté pošesté! Přesně o polovinu svého týmu se postaral DAVID DROZD, který dokonal hattrick. Tentokrát to měl hodně jednoduché, protože po zásahu Večeři jen dovedl míč do prázdné branky Žabinských Vlků – 6:0!
     
    14:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hostující obrana se v posledních minutách totálně sesypala a má zaděláno na obrovský problém! Další rychlá akce Chrudimi skončila pasem Evertona na TOMÁŠE KOUDELKU, jenž neměl problém pod padajícím brankářem Večeřou dokonat "bůra" – 5:0!
     
    13:13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde prvního dvougólového střelce! DAVID DROZD dokonale využil nedůslednosti v obraně Žabinských Vlků, obral o míč posledního bránícího hráče a prudkým zakončením znovu rozradostnil svoji střídačku – 4:0!
     
    12:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Matěj Slováček má v tomto střídání rozdavačnou náladu, nyní totiž připravil další gól Chrudimi! Jeho centr totiž trefil do obličeje MAXE, od něhož se míč odrazil šťastně do soupeřovy sítě – 3:0!
     
    11:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na druhou branku jsme museli čekat delší dobu, je ale stoprocentně zasloužená. Matěj Slováček prostrčil míč na YURIHO, brazilský hráč se otočil kolem bránícího hráče a po zemi k tyči svým prvním gólem v letošní sezoně zvýšil na 2:0!
     
    02:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na začátku třetí minuty se již skóre poprvé mění! Tomáš Koudelka rozehrál aut na volného DAVIDA DROZDA, který měl dostatek prostoru, aby si srovnal míč na levačce a následně ho poslal do šibenice brněnské branky – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. D. Drozd (Koudelka), 12. Yuri (Slováček), 13. Max (Slováček), 14. D. Drozd, 15. Koudelka (Everton), 17. D. Drozd (Everton), 22. Mezník (vla.), 25. Max (Everton), 26. Yuri (Everton), 29. D. Drozd (Doša)


    FK Chrudim: Rennan (35. Javorski) – Yuri, Everton, Mužík, Mareš, Kubát, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Slováček
    Žabinští Vlci Brno: Večeřa (21. Pšurný) – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl, Trbušek, Mezník, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina

    Rozhodčí: Slanina, Gasnárek
    bahis siteleri