Dynamo Moskva – Minsk 2:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 09.01.2021, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:06 Arťom ILJENKO - 1:4
     
    32:06
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Riga dlouhou dobu bušila jako obrany soupeře a po ojedinělé akci soupeře inkasovala! Od modré čáry nahazoval černou gumu před branku Maxim Osipov a tam ji zachytil ARŤOM ILJENKO. Ten byl sice zády k brance, ale bekhendem zamířil přesně k tyči. Asistence: Maxim Osipov a Teemu Pulkkinen.
    21:39 Daniil MISJUL - 1:3
     
    21:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ruské mužstvo už vede o dva zásahy a pomaličku kráčí za vítězstvím! Přihrávku přes osu dostal na levý vrchol kruhu DANIIL MISJUL, jenž využil toho, že se domácí brankář nedostal do správného postavení a vystřelil pod jeho lapačku. Asistence: Artur Kajumov a Anton Lander.
    18:44 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:2
     
    18:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne! Reece Scarlett dlouho otálel komu přihraje, až namazal po mantinelu soupeři, který se okamžitě po přihrávce vydal před branku. Michail Beljajev nahodil černou gumu na brankáře, jemuž kotouč vypadl a PAVEL KRASKOVSKIJ už měl snadnou úlohu. Asistence: Michail Beljajev.
    14:13 Teemu PULKKINEN - 1:1
     
    14:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Velmi rychle je vyrovnáno! Artur Kajumov přihrál na modrou čáru, odkud puk na branku nahazoval Nikita Čerepanov. Do jeho pokusu vložil hůl TEEMU PULKKINEN, jenž změnil dráhu letu kotouče a nedal tak brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Nikita Čerepanov a Artur Kajumov.
    12:12 Lauris DARZINŠ - 1:0
     
    12:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně šťastná branka, ale Rigu jistě v boji s favoritem ještě více nakopne! Miks Indrašis se u mantinelu srazil se soupeře a puku se následně chopil Denis Paršin, který z osy střílel po otočce. Puk ale přikopl do jiné pozice Pavel Kraskovskij, a tak měl LAURIS DARZINŠ snadnou úlohu. Z hranice brankoviště uklidil černou gumu po ledě do branky. Asistence: Denis Paršin a Miks Indrašis.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Darzinš (Paršin, Indrašis) – 15. Pulkkinen (Čerepanov, Kajumov), 19. Kraskovskij (Beljajev), 22. Misjul (Kajumov, Lander), 33. Iljenko (M. Osipov, Pulkkinen)


    Dinamo Riga: Nalimov (Vitols) – Zile, Scarlett, Skvorcovs, Mamčics, Jaks, Ošenieks, Maione – Darzinš (C), Indrašis (A), Paršin – Lipon, Gračov, Roberts Bukarts (A) – Dzierkals, Berzinš, Rihards Bukarts – Gegeris, Džerinš, Zyrjanov – Larionovs.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Pasquale) – M. Osipov, Rafikov, A. Marčenko (A), Čerepanov, Ohtamaa, Misjul, Malyšev – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Beljajev, Alexejev, Kraskovskij – Kovalenko, Ivanov, Iljenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Vasiljev, Judakov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri