Jekatěrinburg – Jokerit 2:0 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 4:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 11.01.2021, 17:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 Grigorij DRONOV - 2:4
     
    55:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Lapačka Kolosova se dnes s formou nepotkala. Nikolaj Goldobin obkroužil branku a předložil puk GRIGORIJI DRONOVOVI, jenž si najížděl do prostoru levého kruhu. Bek Metallurgu se opřel do střely a svou dělovku poslal přesně k levé tyči branky Minsku. Asistence: Nikolaj Goldobin.
    47:48 Pavel VARFOLOMEJEV - 2:3
     
    47:48
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zápletka je na světě. Jerjomenko se hezky uvolnil na pravé straně a z kruhu přihrál přes tři hráče na PAVLA VARFOLOMEJEVA, jenž číhal v prostoru mezikruží. Útočník, který nedávno přišel do Dinama z Podolsku, napřáhl z první a trefil se přes vyrážečku Olkinuory do sítě. Ačkoliv si brankář Metallurgu sáhl na puk, vyrazit ho nedokázal. Asistence: Vladislav Jerjomenko.
    34:04 Denis MOSALJOV - 1:3
     
    34:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nyní už domácím vyšla kombinace. Kogalev dal puk rozjetému DENISI MOSALJOVOVI, jenž objel branku Olkinuory, nabruslil si poblíž kruhu a trefil se na vzdálenější tyč, kde ještě čekal s případnou dorážkou Kogalev. Střela po ledě slavila úspěch a projela gólmanovi pod betonem. Asistence: Alexander Kogalev, Vladislav Jerjomenko.
    32:52 Dennis RASMUSSEN - 0:3
     
    32:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Alexej Kolosov toho nyní moc neviděl, proto ani nemohl pořádně zasáhnout. DENNIS RASMUSSEN dostal kotouč od Dronova na pravý kruh, připravil si puk ke střele a poté vypálil dělovku do bližší šibenice. A to přesně v moment, kdy Prochorkin odcouval od brankáře, kterému clonil. Kotouč šel naprosto milimetrově do růžku. Asistence: Grigorij Dronov, Sergej Plotnikov.
    12:18 Nikolaj PROCHORKIN - 0:2
     
    12:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Další nepříjemnost pro Dinamo. Sergej Plotnikov zavezl kotouč do útočného pásma. Na levém kruhu jej přenechal pro NIKOLAJE PROCHORKINA, který vystřelil na teploměr Kolosova. Puk se otřel o pravou tyč branky, následně o levou a zapadl do sítě. Asistence: Sergej Plotnikov, Ilja Nikolajev.
    10:47 Nikolaj KULJOMIN - 0:1
     
    10:47
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Dinamo rozhodně není horším týmem, ale nyní bude muset dotahovat. Po buly ve středním pásmu se kotouče chopil NIKOLAJ KULJOMIN. Navedl si jej přes osu hřiště na levý kruh, odkud se zápěstím opřel do střely a lapačka Kolosova máchla marně.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 35. Mosaljov (Kogalev, Jerjomenko), 48. Varfolomejev (Jerjomenko) – 11. N. Kuljomin, 13. Prochorkin (S. Plotnikov, Nikolajev), 33. Rasmussen (Dronov, S. Plotnikov), 56. Dronov (Goldobin)


    HC Dinamo Minsk: Kolosov (D. Taylor) – Koljačonok, Almqvist, Falkovskij, Jerjomenko, Solovjov, Znacharenko (A), Děrjabin, Martynov – Z. Mitchell, Varfolomejev (C), Prince (A) – Gorbunov, K. Voronin, Mosaljov – Děmkov, Paré, Usov – Protas, Kogalev, Alistrov.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Nabokov) – Pašnin, Minulin, Zemčonok, Holm, Dronov, Martynov, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Čibisov – Beck, Košelev, Rasmussen – Mozjakin (C), A. Nestrašil, Karpov – N. Kuljomin (A), Jurov, Goldobin – Několenko.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Ivan Fatajev – Jevgenij Antonov, Nikita Novikov
    thejrc.org