Vrchlabí – Vsetín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Kolín 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 4:1 (kon.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 1:2 (kon.) | Kadaň – Sokolov 4:6 (kon.)
Kladno – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pondělí 11.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Litoměřic pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a zase někdy příště na počtenou! (18:14:59)
     
    V Kalich Areně je dobojováno. Domácí Stadion dokráčel celkem pohodlně k tříbodovému zisku po trefách Svobody, Urbana, Stehlíka, Marcela a Miškáře. Kolínští se sice dlouho snažili snížit, povedlo se jim to ale až v závěrečné třetině zásluhou Robina Martínka. Více gólů už ale kozlové vsítit nedokázali a Stadion se tak od nich odlepuje na rozdíl čtyř bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    I v posledních vteřinách hry testují kališníci odolnost kolínské obrany.
     
    58:57
    Kolínskou souhru ve střednímu pásmu zastavil Tomáš Svoboda. Domácí se tak s pukem vrátili ke Královi, od kterého také rozehrávají.
     
    58:05
    Domácí v plném počtu.
     
    58:02
    David Jindra se snaží vyzrát v souboji jeden na jednoho na Jakuba Mušku. Nutno říct, že souboj svádí poněkud úspěšně, protože se dokázal prokličkovat kolem něj, následně i od mantinelu před brankoviště a zakončit. Ondřej Martínek ale puk za svá záda nepustil.
     
    57:45
    Hosté v plném počtu.
     
    56:52
    Lukáš Pajer to zkouší sám po pravé straně. To se mu ale stalo osudným, neboť na dvojici kolínských bránících hráčů již sám nestačil. I tak se ale kališníci udrželi na svým pozicích v útočném pásmu.
     
    56:28
    Přihrávka Jana Holého na Lukáše Stehlíka byla příliš rychlá. Puk se tak odrazil o mantinel až na zakázané uvolnění.
     
    56:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Pajer – 2 min., hákování).
     
    55:55
    Kališníci pokračují v přesilovkovém tlaku a ostřelování Martínkovy branky. Ten si ale počíná celkem statečně v blokaci střel.
     
    55:45
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Jakub Husa – 2 min., sekání).
     
    55:25
    Tomáš Král zamířil na střídačku, sudí má zvednutou pravici!
     
    55:24
    Hosté v plném počtu.
     
    54:43
    Rozehrávku Tomáše Krále nedokázali převzít hned dva hráči Litoměřic. Puk tak dolétl na hokejky Kolínských. Ti ale tentokrát nic závratného před Králem nevytvořili.
     
    53:54
    Přesilovkovou kombinaci Litoměřic zakončil střelou od pravého mantinelu Matěj Beran. Ondřej Martínek ale zůstal ve střehu a kotouč si přidržel u těla.
     
    53:24
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Barták – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. T. Svoboda (M. Beran, Miškář), 20. Urban (Jindra, Výtisk), 27. L. Stehlík (Pajer, Soukup), 32. Marcel (T. Svoboda, M. Beran), 41. Miškář (T. Svoboda, M. Beran) – 47. R. Martínek (J. Stehlík, Semirád)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Jícha, Moravec, Jánský – Jindra, Urban, Konečný – L. Stehlík, Soukup, Pajer.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (32. O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Zdeněk, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, J. Veselý – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, J. Stehlík (A).

    Rozhodčí: Zavřel, Hucl – Sedláček, Tvrdík
    ocianews.com