Elche – Getafe 1:3 (kon.) | Huesca – Real Betis 0:2 (kon.)
konec
SD Huesca
0:2 (0:0)
Real Betis
Pondělí 11.01.2021, 21:00 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:58:14)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:12.
     
    Je konec! Real Betis nakonec zvládl duel na půdě Huescy a vítězí 2:0. První poločas ještě branku nepřinesl. Mnohem blíže k jejímu vstřelení měl hostující Real Betis. První šanci Ruibala však zhatilo nepřesné zakončení. Poté měli hosté kopat penaltu po ruce Ramíreze, ale sudí po shlédnutí záběru na videu pokutový kop odvolal. Největší možnost první půle měl pět minut před přestávkou Loren, ale z malého vápna vůbec netrefil branku. Po změně stran se ale dočkali hosté, když se hlavou prosadil Ajsa Mándí. Betis si duel ještě zkomplikoval, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Paul Akouokou. Huesca poté měla tlak, ale nedokázala jej přetavit ve vyrovnání. V závěru nastavení tak potvrdil triumf celku ze Sevilly Antonio Sanabria.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hosté se v samotném závěru nastavení dočkali pojistky! Real Betis podnikl bleskový výpad do otevřené obrany domácího celku. Na centr z pravé strany si naběhl ANTONIO SANABRIA a rybičkou překonal brankáře!
     
    90+3
    Sergio Gómez dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, odkud poslal centr do šestnáctky, ale Sidnei si splnil své defenzivní povinnosti na výbornou.
     
    90+2
    Okazaki se v pokutovém území natahoval po centru z levé strany, jenže v klíčovou chvíli promáchl a míč vůbec netrefil. Takových možností mít Huesca moc nebude.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Okazaki odcentroval z levé strany na přední tyč, ale Sergio Gómez se tentokrát sám vytlačil mimo ideální střelecký úhel.
     
    88
    Sergio Gómez si sice naběhl na centr za obranu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu po kopačce sjel do autu.
     
    87
    Javier Galán dostal přihrávku na levou stranu, kde si míč zasekl kolem obránce, jenže jeho pobídka skončila na hrudi dalšího zadáka Betisu.
     
    86
    Mezi hříšníky se za ostrý skluz zapisuje také Insua.
     
    85
    Domácí Huesca už proti oslabenému celku vrhá všechny síly do útoku ve snaze vyrovnat. Hráči Realu Betis však brání v kompaktním bloku.
     
    83
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Sidnei.
     
    82
    Další komplikace pro Betis! Paul Akouokou dojel Okazakiho a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    81
    Neskutečné, co hosté dokázali zahodit! Po centru z pravé strany pálil Fékir, jehož pokus brankář vyrazil. Na malém vápně poté dorážel osamocený Calanes, který míč poslal vysoko nad břevno!
     
    80
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Diego Lainez, přichází Juanmi.
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pedro Mosquera, přichází Šindži Okazaki.
     
    78
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Real Betis se dostává do vedení! Hostující celek se dočkal odměny za svůj sílící tlak! Domácí nedokázali míč odehrát daleko od velkého vápna. Přihrávku na pravou stranu dostal Emerson a AJSA MÁNDÍ hlavou otevřel skóre!
     
    77
    Álvaro Fernández Llorente nakopl míč daleko na polovinu Realu Betis, nicméně v hlavičkovém souboji uspěl jen Juan Miranda. Hosté pokračují v kombinaci.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 78. Mándí (Emerson), 90+4. A. Sanabria (Fékir)

    Karty:   57. Ontiveros (HSC), 86. Insua (HSC) – 52. Akouokou (RBE)   82. Akouokou (RBE)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:12.
    SD Huesca: Fernández Llorente – Pedro López (53. B. García), Insua, Siovas, Galán – Ferreiro (53. Pulido), Mosquera (80. Okazaki), M. Rico (C) (73. Seoane), Ontiveros – Sandro Ramírez (73. Gómez), Mir.
    Náhradníci: I. Doumbia, Escriche, B. García, Gómez, Luisinho, Carlos, Nwakali, Okazaki, Seoane, Pulido, G. Silva.

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí (C), V. Ruiz, Miranda – Akouokou, Canales (83. Sidnei) – D. Lainez (80. Juanmi), Fékir, Ruibal – Loren (70. A. Sanabria).
    Náhradníci: Marín, Robles – Barba, Iglesias, Delgado, Juanmi, Moreno, A. Sanabria, Rodri, Sidnei.
    thejrc.org