Zlín – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:3 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:3 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Úterý 12.01.2021, 17:20 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
     
    Hezké odpoledne! Do Budvar arény se dnes poprvé v sezoně podáví severočeský celek HC VERVA Litvínov! Očekává se vyrovnané utkání, čemuž napovídají i předzápasové kurzy.
     


    HC VERVA Litvínov

    Litvínovu se dlouho nedařilo najít tu správnou formu. Až s posledními zápasy, díky kterým se vyhoupl na 10. postupovou příčku, se začíná zvedat. Z posledních pěti duelů odešel hned čtyřikrát jako vítěz. Prohrál jen proti Hradci Králové.

    Litvínov se může opírat hned o několik zkušených hráčů. Například dvojice litvínovských ikon Viktor Hübl a František Lukeš. Bodově se velmi daří i mladšímu Patriku Zdráhalovi. Ten je s celkovými sedmnácti body nejproduktivnějším hráčem celku. Ostatně jsou bodové statistiky v týmu poměrně vyrovnané, hned sedm hráčů již pokořilo hranici jedenácti bodů.
     


    Madeta Motor České Budějovice

    Českobudějovičtí fanoušci sice nebudou s probíhající sezonou nikterak spokojeni, ovšem v posledních zápasech se na jihu Čech začalo blýskat na lepší časy. Českobudějovičtí hráči v posledních pěti zápasech brali výhru ve třech případech. Poradili si s Vítkovicemi, s Plzní a v posledním zápase se radovali proti Zlínu.

    V Motoru zůstává nejproduktivnějším obráncem kapitán Pavel Pýcha. Reprezetační bek má na kontě již dvaadvacet bodů! Z útočníků se pak nejvíce daří Zdeňku Doležalovi, jenž posbíral stejně jako litvínovský Zdráhal 17 bodů.

    Motor nedávno doznal pár změn v sestavě. Las Vegas zpět povolalo gólmana Jiřího Pateru. Pozici jedničky by tak měl zastávat někdo z dvojice Čiliak/Strmeň. Trojku pak bude dělat nově příchozí Štěpán Maleček. Obranné řady vedení klubu vyztužilo o Jana Štencela. Ten ovšem do dnešního utkání ještě nenastoupí, stihnout by měl až páteční zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    Madeta Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Vydarený, Plášil, Pýcha, Allen, Suchánek, Slováček – Christov, Prokeš, Jonák – Forman, D. Voženílek, Z. Doležal – Holec, Toman, Karabáček – Beránek, R. Přikryl, P. Novák – Ville.

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Demel, Štich – Jarůšek, Žejdl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, M. Hanzl, Petružálek – Zygmunt, Helt, Fronk.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Kis, Axman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Oba celky už se stihly dostat s kotoučem do útočného pásma, ani v jednom případě to ale nebylo na delší dobu. Pak se českobudějovičtí hráči dostávají do ofsajdu, které tak přesune hru do středního pásma.
     
    00:42
    Denis Godla dával pozor a k němu letící kotouč v pohodě vyhlavičkoval nad horní tyč. Následně se bude vhazovat právě po Godlově levici.
     
    01:07
    Máme tu první vyloučení. Cibulskis bude pykat dvě minuty za držení.
     
    01:13
    Zdeněk Doležal dostal kotouč na vrcholek kruhu ihned po vhazování. Jeho následná střela šla spíše k bližší tyči z jeho pohledu. Godla se včas přesunul a kotouč schoval někde ve výstroji.
     
    02:40
    První velká šance zápasu! Zdeněk Doležal byl tím, kdo opět pálil! Tato střela byla ovšem nebezpečnější než ta první. Kotouč tentokrát poslal přímo do horní tyče, od které se puk vrátil zpět do hry.
     
    03:13
    Matěj Toman se šikovně prodral ze středního až do útočného pásma. Zde se dostal dokonce do zakončení, přičemž byl tísněn hned několika hráči. Tomanův pokus končí na betonu připraveného Godly.
     
    04:27
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Vít Christov – 2 min., podrážení).
     
    04:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hráči druhou přesilovou hru proměňují a je z toho první branka utkání. Pavel Pýcha poslal střelu na bránu. Do ní ještě šikovně sáhl ROMAN PŘIKRYL a nedal Godlovi moc šancí. Asistence: Pavel Pýcha.
    04:32 Roman PŘIKRYL - 1:0
     
    04:42
    O chvíli později v dobré šanci Vít Jonák! Ten se zastavil přímo mezi kruhy. Měl dostatek prostoru ke střeleckému pokusu. Zkusil to nakonec z nápřahu. Jeho pokus našel ale jen prostředek branky, kde byl připravený litvínovský brankář.
     
    05:01
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Žejdl – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:15
    Motor může profitovat z další nabídnuté přesilové hry. Troufám si říct, že za četnost faulů, alespoň v začátku utkání, nebudou litvínovští hráči svými trenéry pochváleni.
     
    06:39
    Matěj Toman hned dvakrát v dobré pozici! Nejprve sebevědomě projel celé útočné pásmo a vytvořil si solidní šanci. Tu ovšem Godla krotí. Následně ještě pálil z kruhu, mířil na bližší horní růžek. Ten jen těsně přestřelil.
     
    07:42
    František Lukeš prověřil Čiliakovu pozornost, po delší době tak musel dávat pozor i českobudějovický strážce svatyně. Lukešův pokus Čiliak v pohodě pohlídal.
     
    08:43
    Litvínovští hokejisté se usadili v útočném pásmu, zatím sice dobře kombinují, ovšem střela z toho prozatím nevzešla. Nyní si vybojovali vhazování.
     
    09:43
    Obrázek hry se oproti předchozím okamžikům nezměnil. Litvínov se stále drží v útočném pásmu, nicméně Motor se dobře brání. Obrana je zatím tam, kde by měla být. Když už přijde střela, Čiliak také prozatím působí jistě.
     
    10:43
    Českobudějovičtí hokejisté se osvobodili z útočného sevření Litvínovem. Hru rychle otočili na opačnou stranu až ke Godlovi. Nakonec však byli obráni o kotouč v rohu kluziště.
     
    11:51
    Filip Helt najel do útočného pásma, kam se k němu také snesl kotouč. Hostující hráč pak celé situace využil. Kotouč posílal směrem na vzdálenější tyč. Čiliak se přesunul a kotouč udržel mezi rukou a tělem.
     
    12:43
    Čiliak si v posledních minutách poměrně zachytá! Nyní musel krotit dalekonosnou střelu. Tu však domácí brankář zachytil, zatím působí velmi jistě.
     
    13:43
    Českobudějovičtí hráči se dostali na opačnou stranu, ujeli do přečíslení dva na jednoho. Akci na sebe vzal první z nich, přičemž zajímavě si ještě najížděl Pavel Novák. Godla nakonec situaci vyřešil, vyrážečkou vyrazil mimo nebezpečí.
     
    14:38
    Poprvé na ledě se objevila nová českobudějovická akvizice Gabin Ville. Zřejmě nahrazuje v sestavě Václava Karabáčka.
     
    15:59
    Jakub Petružálek se ocitl v dobré pozici! S kotoučem si zkušený útočník najel doprostřed mezi kruhy. Petružálkův pokus nakonec domácí brankář stihl těsně vyrazit, následně se bude vylučovat poprvé z domácích řad.
     
    16:31
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Matěj Toman – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    17:48
    František Lukeš sebral kotouč v obranném pásmu svého týmu. Odtud se dostal až do útočného pásma, kde se málem dostal i ke střeleckému pokusu! Zakončení mu ale nevyšlo na poslední chvíli, jeden z domácích beků mu totiž zablokoval hůl.
     
    18:39
    Prostor, kdy se hrálo ve čtyřech na obou stranách, nesvědčil více ani jednomu z týmů. Nyní se Motor provinil zakázaným uvolněním, které hru vrací před domácího Čiliaka.
     
    19:43
    Zdeněk Doležal, ač útočník, si nyní dobře poradil v obranném pásmu. Jednoho z hostujících hráčů včas zastavil od zakončení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu. Českobudějovičtí hráči byli lepší v začátku třetiny, mimojiné jim tehdy byly nabídnuty tři přesilové hry. Jednu z nich promenili, když se trefil Pavel Pýcha a připsal si další kanadský bod do svých, již poměrně bohatých, statistik. Následně se Litvínov soupeři vyrovnal a i on několikrát zahrozil. Čiliak je ale pozorný, kotouč za svá záda nepropustil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Vít Jonák ukradl soupeři kotouč ve středním pásmu. Dostal se následně i do útočného pásma. Zde pálil z velké vzdálenosti, nicméně Godlův postřeh byl přesný.
     
    22:32
    Českobudějovičtí se usadili v útočném pásmu, Godla zatím nemusel zasahovat. Motor dobře kombinuje, uvidíme, zda to k něčemu povede.
     
    23:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tady druhou branku v litvínovské svatyni! RADEK PROKEŠ dostal kotouč na levý kruh z pohledu gólmana. Prokešova následná dělovka se otřela o tyčku a skončila přesně v bráně! Asistence: Vít Jonák.
    23:27 Radek PROKEŠ - 2:0
     
    24:37
    Litvínovští jsou usazeni v útočném pásmu, když v tom se do zajímavé situace, do protiútoku konkrétně, dostal Miroslav Holec. Jeho bekhendový pokus ale skončil u bližší tyče, kam se stačil Denis Godla přemístit.
     
    25:32
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Zdeněk Doležal.
     
    26:20
    Českobudějovičtí se poprvé osvobodili a poprvé mohli jít na střídačku. Následně se hosté ujímají kotouč a už rozjíždějí jejich přesilovkovou kombinaci.
     
    27:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chyba domácí obrany je po zásluze potrestána. Ti totiž nevyhodili z pásma, i když mohli, a nyní přichází první litvínovská branka. Irving poslal kotouč na vzdálenější tyč, kde stál PATRIK ZDRÁHAL. Ten z první puk poslal, kam bylo třeba. Asistence: Aaron Irving.
    27:20 Patrik ZDRÁHAL - 2:1
     
    28:34
    Conor Allen poslal kotouč do útočného pásma, kde se k němu dostali dříve domácí. Konkrétně Václav Karabáček, který to bekhendem zkusil k bližší tyči. Godla i tentokrát připraven.
     
    29:34
    Karel Plášil dojel kotoču v obranném pásmu, byl tísněn hostujícími obránci. Plášil pak vyhodil puk až do středního pásma, kde se ho opět ujímají Litvínovští.
     
    30:45
    Na ledové ploše nyní v posledních minutách moc akcí nevidíme, respektivě těch nebezpečnějších. Nyní až Motor v nouzi poslal kotouč na brankáře, Godla jej přikryl pod rukavici a zařidil vhazování v obranném litvínovském pásmu.
     
    31:10
    Litvínov vyhrál vhazování ve vlastním obranném pásmu. Tam jej také vyhrál a zkoušel otočit hru na opačnou stranu kluziště. Nepřesná přihrávka hosty ale posílá jen zpět do obrany, provinili se totiž zakáazným uvolněním.
     
    31:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu třetí branku, která by mohla opět přidat trochu klidu na českobudějovické hole. CONOR ALLEN si sjel před branku, odkud doklepl kotouč až za záda litvínovského gólmana. Asistence: Václav Karabáček.
    31:24 Conor ALLEN - 3:1
     
    32:37
    Zakázaným uvolněním se nyní provinili také domácí hráči. Marek Čiliak se tak již připravuje na vhazování, které se bude konat po jeho levé ruce.
     
    33:10
    Matěj Toman rozjel útočnou akci svého týmu. V útočném pásmu poslal kotouč na najíždějícího Karabáčka, ten nicméně nedal střele velkou razanci, Godla ji tak stačil zlikvidovat a svůj tým uchránil.
     
    33:27
    Conor Allen vedl českobudějovický protiútok ve třech proti třem. V útočném pásmu v momentě, kdy chtěl přihrávat, mu kotouč trochu utekl, a tak se žádná nebezpečná střela nekonala. Litvínov kotouč pak vybojoval zpět na své hole.
     
    34:48
    Marek Čiliak si dával pozor na akci, která se rozjížděla z jeho pohledu po pravém křídle. Následnou střelu, která směřovala do horních pater branky, Čiliak vyrazil za pomoci své masky.
     
    35:44
    Martin Hanzl dostal přihrávku do středního pásma. Neměl ale potřebnou rychlost, a navíc potřeboval střídat. Poslal tedy přihrávku do útočného pásma, kde jeho spoluhráči zkusí kotouč vybojovat zpět na jejich hole.
     
    36:28
    Patrik Zdráhal vypálil z větší vzdálenosti, do jeho pokusu obětavě padl Ondřej Slováček a dokázal jej zablokovat. Zdráhalův pokus tak nakonec mezi tři tyče nedorazil.
     
    37:48
    Jiří Fronk se ocitl ve velmi dobré pozici! Marek Čiliak ale předvedl parádní zákrok, když u tyče, kde chvíli na Fronka koukala odkrytý branka, nastavil beton a kotouč do branky nepropusitl!
     
    38:27
    Domácí brankář předvedl parádní zákrok, hned po něm se českobudějovičtí dostávají do útoku. Bude se vhazovat před Godlou.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., sekání).
     
    39:10
    Roman Přikryl dostal přihrávku na levý kruh z gólmanova pohledu. Přikryl pak vypálil z první. Godla jeho pokus, který neměl moc razance, stačil vyrazit holí za svou branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu. Motor v ní nejprve odskočil na rozdíl dvou branek. Litvínov se pak opět přiblížil na rozdíl jedné branky. Českobudějovičtí si ovšem dvougólové vedení dobře stráží a znovu ho získali zpět na svou stranu.
     
    Oba celky jsou již nastoupeny na ledové ploše, Motor bude hrát ještě zhruba půl minuty v přesilové hře. Samozřejmě jen za předpokladu, že nedojde ke gólu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Miroslav Forman se prohnal po levém křídle litvínovského pásma. Formanův pokus šel následně z bekhendu, ale spíše šlo o přihrávku před branku naslepo. Nikdo z jeho spoluhráčů ale nebyl tam, kam kotouč mířil.
     
    41:51
    Litvínov zkoušel obrátit hru na opačnou stranu ledové plochy, ovšem dostal se jen do ofsajdového postavení. Bude se tak vhazovat v neutrální třetině.
     
    42:30
    Martin Látal se hnal do útočného pásma, následně v něm zkoušel najet do prostoru mezi oba kruhy. Látal ale o kotouč přišel, do zakončení se nedostal.
     
    42:51
    Daniel Voženílek jel u hrazení, už byl ve velkém střeleckém úhlu, přesto to zkusil. Jeho pokus ale našel jen Godlovu výstroj, od které se puk odráží mimo nebezpečí z pohledu litvínovských hráčů.
     
    43:11
    Opět budeme svědky vhazování v neutrální třetině. Motor totiž při přechodu o pásmo udělal menší chybičku, dostal se do ofsajdového postavení.
     
    44:10
    Václav Karabáček vybojoval v útočném pásmu kotouč pro svůj tým, nakonec jej ale neposlal na spoluhráče, který se tím pádem nedostal do střelecké pozice.
     
    44:31
    František Lukeš otočil hru před Marka Čiliaka. Nebyl ve vůbec špatné pozici, ale domácí brankář byl nakonec přesně tam, kde být měl. Lukeš tedy pro svůj tým vybojoval vhazování.
     
    45:20
    Českobudějovičtí poměrně dobře ubránili litvínovský přechod do útočného pásma. Následně se pokoušeli o to samé, nicméně ani oni nebyli v této disciplíně úspěšní.
     
    45:44
    Látal se v útočném pásmu z většího střelecké úhlu pokusil prostřelit domácího brankáře. Bohužel pro něj a jeho spoluhráče ale bez úspěchu.
     
    46:17
    Patrik Zdráhal nebyl ve vůbec špatné pozici, nicméně byl tísněn domácím obráncem. Zdráhalův následný pokus pak ale letěl jen mimo vzdálenější tyč.
     
    47:10
    Oba týmy bojují o kotouč v rohu útočného pásma Litvínova. Vypadá to, jako kdyby právě hosté cítili potřebu skórovat a opětovně se dostat do zápasu. Nicméně času na případnou zápletku zápasu mají stále dost.
     
    47:24
    Motor se dostal poměrně lehce do útočného pásma, kde pak zorganizoval dobrou akci Matěj Toman. Toman posílal přihrávku před branku, kde jí některý z hráčů jen lehce doklepl k hostujícímu brankáři. Ten puk pak přikryl pod rukavici a nepřipustil větší nebezpečí.
     
    48:10
    František Lukeš nebyl ve vůbec špatné pozici! Aktivně se dostal k odraženému kotouči před branku. Zkusil do něj plácnout z první, nicméně Čiliak byl i tentokrát přesný a kotouč za brankovou čáru nepropustil.
     
    48:28
    Miroslav Forman se málem zapsal mezi přesné střelce tohoto utkání! Godlovi vypadl kotouč z lapačky, načež ale stihl litvínovský brankář ještě rychle zareagovat a kotouč zalehl. Forman už byl kousíček od skórování, chyběly centimetry.
     
    48:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostal před branku Čiliaka, kde se zblízka prosadil MARTIN LÁTAL. Nepřehledná situace před domácí svatyní tak nakonec končí snížením na jednobrankový rozdíl. Asistence: Jakub Petružálek.
     
    48:43
    Motor si bere trenérskou výzvu! Uvidíme, jak se sudí rozhodnou.
     
    48:43
    Rozhodčí stále zkoumají situaci.
     
    48:43
    Tak nakonec verdikt zní pro Motor! Jeden z litvínovských hráčů totiž zavadil o Čiliaka, čímž mu znemožnil zákrok. Gól tedy uznán není, dvougólové vedení Motoru trvá.
     
    49:10
    Vít Jonák jel proti jednomu z litvínovských obránců. Následně zkoušel zpoza branky poslat kotouč před ní, ovšem právě litvínovský bek puk nepropustil, kam by domácí tým potřeboval.
     
    49:38
    Ondřej Slováček vybojoval kotouč v útočném pásmu svého týmu. Slováček pak puk posílá až ke Godlovi. Jde tedy o zakázané uvolnění, které vrací hru před Čiliakovu svatyni.
     
    49:53
    František Lukeš si najížděl nebezpečně před branku, domácí hráči ale měli štěstí, že nestačil přebrat přihrávku, jinak by následně zakončoval do prázdné svatyně.
     
    50:32
    Ondřej Slováček zachytil nepřesnou litvínovskou přihrávku ve středním pásmě. Neměl ale potřebnou rychlost, aby rozjel akci. Puk tak posílá jen lehce do útočnéhp pásma tak, aby nešlo o zakázané uvolnění.
     
    51:11
    Českobudějovičtí hráči se dostali do útočného pásma, kde tak mohli trochu zklidnit hru. Snažili se o střelecký pokus, nicméně bez úspěchu, Godla tentokrát zasahovat nemusí.
     
    51:26
    Zakázané uvolnění nám nyní přesouvá hru před Marka Čiliaka. Litvínov v posledních minutách stupňuje tlak, uvidíme, zda se dočká přesné trefy, která by Motor mohla znervóznět.
     
    52:20
    Vít Christov si jel do středního pásma pro oblouček, který k němu směřoval. Nakonec byl u puku včas, pak ale kotouč stejně získávají Litvínovští.
     
    53:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se prosazuje po další českobudějovické chybě v obraně. Hübl dostal kotouč na svou hůl, načež jej poslal směrem k JIŘÍMU FRONKOVI. Ten pak zblízka trefil puk až tam, kam potřeboval. Asistence: Viktor Hübl.
    53:26 Jiří FRONK - 3:2
     
    54:20
    Českobudějovičtí hráči zřejmě nyní budou prožívat horké chvilky. Zklidnit je nyní budou moci trenéři, kteří k tomu využijí komerční přestávku.
     
    55:15
    Patrik Zdráhal se cpal do útočného pásma, přičemž jeden ze zákroků domácí obrany zaváněl nedovoleným zákrokem. Sudí však tento zákrok nechává bez povšimnutí.
     
    56:20
    Českobudějovičtí hráči dostali kotouč do útočného pásma, kde se budou snažit o navýšení náskoku, velmi potřebné navýšení! Miroslav Forman nyní opět ukazuje naprosto unikátní držení kotouče, jen tak k němu protihráče nepustí.
     
    57:20
    Litvínov už sebral kotouč za svou brankou a bude to zkoušet na opačné straně kluziště. Denis Godla zatím zůstává v brance.
     
    57:43
    Českobudějovičtí hráči nyní trochu propadli v obranném pásmu. Jarůška pustili do poměrně zajímavé situace. Hostující hráč pálil zblízka, mířil do horního bližšího růžku. Zde však Čiliak předvádí další dobrý zákrok. Českobudějovický brankář navázal na dobrý výkon z předchozího nedělního utkání. I tentokrát je oporou svého týmu.
     
    57:43
    Hostující celek si bere oddychový čas. Trenéři budou vymýšlet strategii, jak proniknout domácí obranou.
     
    58:00
    V Budvar aréně budeme sledovat poslední dvě minuty základní hrací doby. Litvínov to přitom zkouší s odkrytými zády, Denis Godla zůstává na střídačce svého týmu.
     
    58:15
    Velký problém pro Litvínov! Žejdl se provinil nedovoleným podrážením, které ho posílá na dvouminutový trest za katr.
     
    59:17
    Zdeněk Doležal to zkusil do odkryté branky, nicméně z bekhendu jen těsně minul. Kotouč se pak dostává na hole hostujících hráčů.
     
    59:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zřejmě bude rozhodnuto! RENÉ VYDARENÝ poslal kotouč od odkryté branky už ze středního pásma, trefil se naprosto přesně. Bez asistence.
    59:24 René VYDARENÝ - 4:2
     
    59:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak ještě budeme svědky napínavých šesti sekund, posledních v základní hrací době. Po kombinaci se rychle trefil FRANTIŠEK LUKEŠ. Asistence: Patrik Demel.
    59:54 František LUKEŠ - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Bylo to velmi těsné, nakonec se ale ze tří bodů mohou radovat českobudějovičtí hráči! Mají tedy druhou tříbodovou výhru v řadě. (19:40:04)
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. R. Přikryl (Pýcha), 24. Prokeš (Jonák), 32. Allen (Karabáček), 60. Vydarený – 28. P. Zdráhal (Irving), 54. Fronk (V. Hübl), 60. F. Lukeš (Demel)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Vydarený, Plášil, Pýcha, Allen, Suchánek, Slováček – Christov, Prokeš, Jonák – Forman, D. Voženílek, Z. Doležal – Holec, Toman, Karabáček – Beránek, R. Přikryl, P. Novák – Ville.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Demel, Štich – Jarůšek, Žejdl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, M. Hanzl, Petružálek – Zygmunt, Helt, Fronk.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Kis, Axman
    thejrc.org