Zlín – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:3 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:3 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Úterý 12.01.2021, 17:20 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 František LUKEŠ - 4:3
     
    59:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak ještě budeme svědky napínavých šesti sekund, posledních v základní hrací době. Po kombinaci se rychle trefil FRANTIŠEK LUKEŠ. Asistence: Patrik Demel.
    59:24 René VYDARENÝ - 4:2
     
    59:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zřejmě bude rozhodnuto! RENÉ VYDARENÝ poslal kotouč od odkryté branky už ze středního pásma, trefil se naprosto přesně. Bez asistence.
    53:26 Jiří FRONK - 3:2
     
    53:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se prosazuje po další českobudějovické chybě v obraně. Hübl dostal kotouč na svou hůl, načež jej poslal směrem k JIŘÍMU FRONKOVI. Ten pak zblízka trefil puk až tam, kam potřeboval. Asistence: Viktor Hübl.
    31:24 Conor ALLEN - 3:1
     
    31:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu třetí branku, která by mohla opět přidat trochu klidu na českobudějovické hole. CONOR ALLEN si sjel před branku, odkud doklepl kotouč až za záda litvínovského gólmana. Asistence: Václav Karabáček.
    27:20 Patrik ZDRÁHAL - 2:1
     
    27:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chyba domácí obrany je po zásluze potrestána. Ti totiž nevyhodili z pásma, i když mohli, a nyní přichází první litvínovská branka. Irving poslal kotouč na vzdálenější tyč, kde stál PATRIK ZDRÁHAL. Ten z první puk poslal, kam bylo třeba. Asistence: Aaron Irving.
    23:27 Radek PROKEŠ - 2:0
     
    23:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tady druhou branku v litvínovské svatyni! RADEK PROKEŠ dostal kotouč na levý kruh z pohledu gólmana. Prokešova následná dělovka se otřela o tyčku a skončila přesně v bráně! Asistence: Vít Jonák.
    04:32 Roman PŘIKRYL - 1:0
     
    04:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hráči druhou přesilovou hru proměňují a je z toho první branka utkání. Pavel Pýcha poslal střelu na bránu. Do ní ještě šikovně sáhl ROMAN PŘIKRYL a nedal Godlovi moc šancí. Asistence: Pavel Pýcha.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. R. Přikryl (Pýcha), 24. Prokeš (Jonák), 32. Allen (Karabáček), 60. Vydarený – 28. P. Zdráhal (Irving), 54. Fronk (V. Hübl), 60. F. Lukeš (Demel)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Vydarený, Plášil, Pýcha, Allen, Suchánek, Slováček – Christov, Prokeš, Jonák – Forman, D. Voženílek, Z. Doležal – Holec, Toman, Karabáček – Beránek, R. Přikryl, P. Novák – Ville.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Demel, Štich – Jarůšek, Žejdl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, M. Hanzl, Petružálek – Zygmunt, Helt, Fronk.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Kis, Axman
    thejrc.org