Chabarovsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Kazaň 2:4 (kon.)
Dynamo Moskva – Viťaz 2:1 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 12.01.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:09)
     
    Střely na branku: 29 – 38
     
    Je dobojováno! Kazaň nakonec zvládla dnešní souboj na hřišti Barysu Nur-Sultan a vítězí 4:2. Hosté hned v úvodu třetí části dali trhlinu domácím plánům na vyrovnání. Krátce po startu třetiny se totiž prosadil Cormier. Šance Barysu na vyrovnání poté ještě držel nad vodou brankář Karlsson, který zneškodnil dva úniky. Kazašský celek dokonce zkusil dlouhou hru bez brankáře, ale snížit už nedokázal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Hosté v plném počtu.
     
    59:21
    Nigel Dawes uspěl na vhazování v obranném pásmu a přišlápl kotouč v prostoru u hrazení. Vypadá to, že Kazaň své vedení udrží bez problémů.
     
    58:35
    Nikita Michajlis se dostal s kotoučem do střelecké pozice, nicméně ani jeho projektil neskončil v prostoru mezi třeti tyčemi. Kazaň pokračuje v obětavé defenzivě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:33
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Harri Pesonen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    57:29
    Nikita Michajlis si vzal volný puk v útočném pásmu, špičkou čepele si jej stáhl do střelecké pozice, ale jeho pokus skončil nad břevnem.
     
    57:05
    Kazaň se s pukem sice dostala do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Domácí stále živí naději na vyrovnání.
     
    56:34
    Hosté v plném počtu.
     
    56:10
    Roman Starčenko získal volný kotouč v útočném pásmu a pohotově vypálil zápěstím. Jeho projektil však pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    55:40
    Barys se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se během přesilovky nedostává do zakončení. Od domácích je to velmi statické.
     
    54:50
    Domácí kouč riskuje a nechává brankáře na střídačce!
     
    54:34
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Timur Biljalov – 2 min., sekání).
     
    54:28
    Michail Gluchov výborně napadal rozehrávku soupeře a nasbíral pro Kazaň další cenné sekundy k dobru. Hosté si svůj náskok hlídají bez problémů.
     
    54:05
    Harri Pesonen získal puk na levé straně hrací plochy, dostal se do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo na betonu brankáře.
     
    53:29
    Linus Videll napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Kazaně si opět nechtěli komplikovat situaci a pomohli si vyhozením.
     
    53:10
    Kazaň se z tlaku domácího celku vymanila jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Hokejisté v modrém jsou nyní hodně aktivní.
     
    52:54
    Kristian Chenkel si znovu dokonale splnil své defenzivní povinnosti v obranném pásmu a vyhodil puk odrazem o mantinel za modrou čáru.
     
    52:20
    Roman Starčenko získal puk na levé straně a nahodil jej do útočného pásma. Nikdo v modrém se však k odraženému puku neprobil. Kazaň brání skvěle.
     
    51:38
    Dillon Heatherington napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu domácího celku se k puku následně nedostal.
     
    51:10
    Andrej Pedan získal prostor na levé straně hrací plochy a vydal se s pukem vpřed. Jeho průnik však pozorní obránci v modrém hravě zastavili.
     
    50:48
    Domácí v plném počtu.
     
    50:12
    Michail Gluchov si sjel do útočného pásma a vyslal tvrdou dělovku příklepem z pravé strany. Domácí brankář Karlsson jeho ránu chytil.
     
    49:40
    Barys znovu získal kotouč v obranném pásmu a domácí hokejisté jej vyhozením poslali přes všechny čáry za branku Kazaně.
     
    49:10
    Domácí se i v oslabení dostali do zakončení. Z prostoru mezi kruhy vyzkoušel své štěstí Pavel Akolzin, ale jeho pokus skončil vedle branky.
     
    48:48
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Linus Videll.
     
    48:25
    Roman Starčenko dostal přihrávku za branku Kazaně, odkud přihrál na modrou čáru, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení.
     
    48:00
    Domácí v plném počtu.
     
    47:27
    Dmitrij Voronkov se po pravém křídle krásně dostal před branku soupeře, kde se zbavil Heatheringtona, ale Karlsson udržel beton na ledě.
     
    47:10
    Trevor Murphy střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka forhendem skončila na noze prvního obránce, který puk srazil do bezpečí.
     
    46:41
    Mikael Wikstrand si dal pozor na vyhození domácího celku a rozjel další útočnou akci hostující Kazaně. Hráči v bílém jsou zatím aktivnější.
     
    46:00
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:41
    Alexej Makljukov objel branku hostující Kazaně, z rohu útočného pásma přihrál na modrou čáru, nicméně na jeho pobídku nikdo v modrém nedosáhl.
     
    45:10
    Nikita Michajlis také pálil z dobré pozice, ale do jeho rány se na poslední chvíli postavil obránce, který puk srazil k hrazení.
     
    44:37
    Pavel Akolzin se z velmi nenápadné akce dostal do útočného pásma, kde si puk ještě přehodil na forhend, ale zápěstím těsně minul horní tyč!
     
    44:10
    Nikita Dyňak se vydal napadat rozehrávku Barysu do jeho obranného pásma. Zadáci domácího celku si před ním pomohli vyhozením puku o mantinel.
     
    43:41
    Kristian Chenkel se prosmýkl do útočného pásma, kde se dobrou kličkou zbavil Blackera, jenže jeho následný pokus srazil domácí zadák do ochranné sítě.
     
    43:13
    Další parádní zákrok Karlssona! Patrice Cormier se také dostal do úniku, mířil mezi betony domácího brankáře, ale Karlsson mezírku zaklapl!
     
    42:36
    Danis Zaripov se hnal do samostatného úniku, jenže si netroufl na kličku a raději zakončil zápěstím. Brankář Barysu jeho pokus vyrazil!
     
    42:10
    Roman Rukavišnikov získal volný kotouč v souboji v obranném pásmu. Zadák Kazaně následně rozehrál prudkou přihrávkou na levou stranu.
     
    41:36
    Daniil Žuravljov poslal nahození za branku Barysu. Domácí brankář Karolsson raději vyjel ze své klece a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    41:12
    Domácí celek se ihned tlačí do útoku se snahou o rychlou odpověď. Hokejisté domácího celku však nemají moc prostoru na zakončení.
    40:34 Patrice CORMIER - 2:4
     
    40:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň hned v úvodu třetí části odskakuje Barysu na rozdíl dvou branek! Harri Pesonen se při úniku neunáhlil, přihrál pod sebe na PATRICE CORMIERA, který parádně vykoupal brankáře! Asistence: Harri Pesonen, Kirill Petrov.
     
    40:10
    Kazaň uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nikdo v bílém dresu tentokrát nezakončil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:16.
     
    Střely na branku: 19 – 26
     
    Druhá třetina končí! Po druhé části dnešního souboje může být spokojenější hostující Kazaň. Domácí sice otočili stav zásluhou Panjukova, ale za hostující Kazaň následně udeřil Nigel Dawes. Minutu po vyrovnání poslal Kazaň z úniku do vedení Galijev. Hosté mohli v závěru periody přidat další zásah, ale první šanci zneškodnil Karlsson a další ránu zastavila tyč. Po čtyřiceti minutách tak Kazaň vede na ledě Barysu 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Další obrovská šance Kazaně! Stéphane Da Costa v útočném pásmu napřáhl k ráně příklepem, ale jeho dělovka jen orazítkovala tyčku!
     
    39:21
    Henrik Karlsson vytáhl neskutečný zákrok! Už to vypadalo, že Zaripov zakončí do odkryté části branky, ale domácí brankář jeho pokus skvěle zastavil betonem!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:26
    Dmitrij Voronkov neustál souboj s jedním z domácích hráčů a málem se poroučel k zemi. Hosté se dožadovali odpískání faulu, ale sudí nechal ve hře pokračovat.
     
    38:03
    Hosté v plném počtu.
     
    37:32
    Hosté se v oslabení dokonce dostali do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu nedokázal nebezpečně zakončit. Hráči Kazaně ale zvládají oslabení na jedničku.
     
    37:05
    Phil Varone si sjel na přihrávku na levou stranu, dostal se na levý kruh, ale jeho pokus zápěstím hostující brankář vynikajícím zákrokem zneškodnil!
     
    36:35
    Dillon Heatherington dostal prostor v rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, ale nikdo z jeho spoluhráčů zatím nezakončil.
     
    36:03
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Stéphane Da Costa – 2 min., podrážení).
     
    35:29
    Timur Biljalov si dal pozor na mezírku u levé tyče své branky a připsal si velmi důležitý zákrok. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení.
     
    35:02
    Domácí v plném počtu.
     
    34:35
    Domácí se dokonce v oslabení dostali do útočného pásma. Kirill Panjukov se snažil přihrát před branku, ale zadáci Kazaně se vrátili.
     
    34:10
    Timur Biljalov vyjel z branky a pomohl hráčům Kazaně urychlit přechod do útočného pásma. Hostům se během této přesilovky moc nedaří.
     
    33:41
    Domácí získali volný puk v obranném pásmu a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště za klec Kazaně. Hosté musí rozjet novou útočnou akci.
     
    33:02
    Kazaň si zahraje přesilovku. Jesse Blacker dostává dvě minuty za sekání.
     
    32:34
    Kirill Panjukov si dal pozor na napadajícího soupeře a raději před ním odehrál puk na levou stranu. Domácí celek se jen těžko dostává do útoku.
     
    32:10
    Andrej Pedan dostal moře volného prostoru a projel s pukem na hokejce do útočného pásma. Jeho průnik zastavil důrazný hit Jesseho Blackera.
     
    31:29
    Mikael Wikstrand si sjel na přihrávku do útočného pásma, ale podle čárového rozhodčího byl o něco rychlejší než puk. Ofsajd.
     
    31:05
    Připravený brankář domácího celku si dal pozor na ránu od modré čáry a bez problémů schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici. Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo.
     
    30:37
    Arťom Lukojanov nastartoval brusle na levém křídle, vlétl do útočného pásma, nicméně jeho projektil forhendem skončil vedle branky.
     
    30:10
    Temirlan Gajtamirov projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže pod tlakem se neodvážil zakončit a raději si pomohl kličkou.
     
    29:32
    Kazaň se usadila v útočném pásmu. Zaripov vyjel s kotoučem na čepeli zpoza branky, přihrál na modrou čáru, ale následné zakončení zablokoval obránce.
     
    29:00
    Na opačné straně se domácí znovu řítili do přečíslení, jenže tentokrát jej sehráli opravdu prachbídně a vůbec nedokázali zakončit.
     
    28:32
    Roman Rukavišnikov dostal přihrávku na levou stranu, dostal se do útočného pásma kolem Michajlise, jenže jeho pokus skončil na zadním mantinelu.
     
    28:10
    Nikita Michajlis dostal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila těsně vedle levé tyčky.
     
    27:29
    Mikael Wikstrand poslal nahození do útočného pásma. Za jeho pobídkou spěchal Dmitrij Voronkov, ale puk přesto skončil na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před klec hostů.
     
    27:05
    Zaripov napadal rozehrávku domácích obránců v obranném pásmu Barysu. Hráči v modrém byli hodně rychlí a stačili puk odehrát do bezpečí.
     
    26:30
    Hosté v plném počtu.
     
    26:10
    Znovu se hokejistům favorizované Kazaně podařilo vyhodit puk přes celé kluziště za branku soupeře. Barysu se během této přesilovky moc nedaří.
     
    25:29
    Hokejisté Kazaně se v obranném pásmu prodrali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště. Kazašský celek musí rozjet akci od své branky.
     
    25:03
    Temirlan Gajtamirov si sjel s pukem mezi kruhy, odkud vyslal tvrdou ránu zápěstím. Jeho projektil skončil těsně nad břevnem branky soupeře.
     
    24:30
    Barys si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Galijev.
     
    24:15
    Danis Zaripov dostal přihrávku na pravou stranu, odkud poslal prudkou pobídku mezi kruhy, jenže na pobídku nikdo v bílém nedosáhl.
    23:50 Stanislav GALIJEV - 2:3
     
    23:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující Kazaň bleskově otáčí vývoj dnešního souboje a znovu se ujímá vedení! Do úniku se ve středním pásmu dostal STANISLAV GALIJEV, který si blafákem položil brankáře a zakončil do odkryté klece! Asistence: Daniil Žuravljov.
     
    23:12
    Hostující brankář si musel dát pozor na tvrdou střelu zápěstím od modré čáry. Výhled měl však naprosto čistý a připsal si snadný zákrok.
    22:42 Nigel DAWES - 2:2
     
    22:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hostující celek dokázal najít bleskovou odpověď. Kazaň navíc využívá už druhou přesilovku. Prostor na pravém kruhu si našel NIGEL DAWES a střelou o horní tyč překonal brankáře! Asistence: Mikael Wikstrand.
     
    22:29
    Nigel Dawes si sjel pro volný puk do rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, jenže Gluchov svou střelou branku netrefil.
     
    22:03
    Přesilovku si zahraje i Kazaň. Dvě minuty za krosček dostává Alexej Makljukov.
    21:28 Kirill PANJUKOV - 2:1
     
    21:28
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys nakonec přesilovou hru využívá a otáčí vývoj dnešního souboje! Na přihrávku z levé strany si sjel KIRILL PANJUKOV a pohotovou tečí přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Linus Videll, Darren Dietz.
     
    21:10
    Domácí celek si vypracoval tlak v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se zatím nedostává do zakončení. Hokejisté Kazaně brání skvěle.
     
    20:33
    První vyloučený hráč už je zpátky na ledě. Pokračuje klasická přesilovka Barysu 5 na 4.
     
    20:17
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Arťom Lukojanov – 2 min., podrážení).
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Barys se ihned vydal do útoku, jelikož domácí celek ještě dohrává početní převahu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:23.
     
    Střely na branku: 9 – 14
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali velmi zajímavý a svižný hokej. Hostující Kazaň se dostala do vedení v přesilovce, kterou využil Petrov. Ve vedení se hosté ohřáli jen dvě minuty. Domácí celek se poté dostal do přečíslení, které proměnil Panjukov. Do kabin se odchází za stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Curtis Valk si sjel na přihrávku na levou stranu, odkud zakončil forhendem, ale jeho projektil skončil nad brankou.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:33
    Domácí si zahrají přesilovku. Kristian Chenkel dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:10
    Barys je po vstřelení vyrovnávací branky o něco aktivnější. Domácí celek se rázem tlačí do útočného pásma se snahou o zakončení.
     
    17:28
    Andrej Pedan dostal přihrávku na levou stranu, po které se sám dostal do útočného pásma, nicméně obránci v modrém jej od puku odstavili.
     
    17:03
    Dillon Heatherington poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Arkadij Šestakov projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    16:29
    Matt Frattin se prosmýkl do útočného pásma, jenže dvojice zadáků v bílém mu nedala ani kousek prostoru pro zakončení.
     
    16:10
    Timur Biljalov vyjel za svou branku, kde zastavil nahození domácího celku po mantinelu. Hostující brankář poté našel jednoho ze spoluhráčů.
    15:00 Kirill PANJUKOV - 1:1
     
    15:00
    Barys právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Kazaň se ve vedení dlouho neohřála! Barys se totiž dostal do přečíslení tři na jednoho, které domácí sehráli skvěle. Zakončujícím hráčem byl nakonec KIRILL PANJUKOV! Asistence: Matt Frattin.
     
    14:34
    Jesse Blacker se prosmýkl s kotoučem na čepeli do útočného pásma, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, jenže ve velké rychlosti už nezakončil.
     
    14:10
    Hostující brankář musel po delší době zasahovat. Curtis Valk na něj vyslal prudkou ránu z levé strany, ale brankář Kazaně zasáhl s jistotou.
     
    13:42
    Patrice Cormier si sjel do volného prostoru na pravé straně, dostal se do útočného pásma, ale jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    13:18
    Kristian Chenkel se dostal k odraženému kotouči a pohotově jej napálil na branku domácího celku. Brankář Barysu se v posledních minutách rozhodně nenudí.
    12:58 Kirill PETROV - 0:1
     
    12:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Tentokrát už se Kazaň dostává do vedení! Hostující celek využívá přesilovou hru. Na krásnou přihrávku z pravé strany si v mezikruží počkal KIRILL PETROV a pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Denis Zaripov, Trevor Murphy.
     
    12:32
    Stéphane Da Costa skvěle dotíral na brankovišti domácího celku, ale ani on nedokázal překonat roztáhnutého brankáře kazašského celku.
     
    12:12
    Už to vypadalo, že se hosté dostanou do vedení! Cormier zůstal sám na brankovišti, ale ani na druhý pokus netrefil puk do mezírky mezi betony domácího brankáře!
     
    11:56
    Kazaň si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Videll.
     
    11:10
    Danis Zaripov ustál souboj za brankou soupeře. Zadovkou poté přihrál mezi kruhy, nicméně nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    10:39
    Mikael Wikstrand vybojoval odražený kotouč v obranném pásmu a ihned rozjel další útočný výpad favorizovaného celku. V první třetině zatím sledujeme svižný hokej.
     
    10:10
    Phil Varone poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, kam si sjel Curtis Valk, jenže jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    09:39
    Pavel Akolzin se dobře uvolnil v rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal zakončit.
     
    09:10
    Domácí celek si z tlaku Kazaně musel pomoci jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    08:26
    Phil Varone svedl velmi zajímavý souboj se soupeřem v rohu obranného pásma. Domácí hokejista může být rád, že rozhodčí nenařídili další přesilovku pro Kazaň.
     
    08:00
    Domácí v plném počtu.
     
    07:16
    Až nyní se hokejisté Barysu prodrali k puku v obranném pásmu a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště za klec Kazaně.
     
    07:04
    Nigel Dawes tentokrát poslal pobídku před branku Barysu, nicméně nikdo v bílém dresu jeho nebezpečné nahození nedokázal tečovat.
     
    06:12
    Nigel Dawes ihned na začátku přesilové hry dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem branky.
     
    06:00
    Kazaň si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Alexej Makljukov.
     
    05:34
    Andrej Pedan se stáhl do obranného pásma, kde uspěl v souboji u hrazení, jenže zpětnou přihrávkou nenašel nikoho v bílém dresu Kazaně.
     
    05:05
    Nigel Dawes poslal oblouček do středního pásma. Nikdo v bílém dresu však za jeho vyhozením nespěchal a obránci Barysu si dali pozor.
     
    04:32
    Mikael Wikstrand se s pukem na hokejce prosmýkl přes modrou čáru, jenže ve velké rychlosti nedokázal přihrávkou oslovit někoho ze spoluhráčů.
     
    04:10
    Darren Dietz dostal přihrávku na modrou čáru, kde si puk srovnal na čepeli, ale jeho dělovka zápěstím vůbec nemířila mezi tři tyče.
     
    03:39
    Kirill Petrov si pohybem řekl o dlouhou přihrávku na levé křídlo, jenže v klíčovou chvíli mu puk sjel po hokejce a skončil v moci domácího zadáka.
     
    03:05
    Michail Gluchov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže obránce Dillon Heatherington jej tvrdým hitem odstavil od kotouče.
     
    02:26
    Danis Zaripov si řekl o přihrávku na pravý kruh, kam kotouč také přiletěl, ale hostující hráč v obrovské šanci promáchl a kotouč vůbec netrefil!
     
    02:10
    Stéphane Da Costa dotíral před brankou soupeře, jenže odražený kotouč nedokázak doklepnout za záda domácího brankáře. Až nyní se hra poprvé přerušuje.
     
    01:29
    Jakob Lilja si sjel pro přihrávku až do obranného pásma. Domácí hokejista se poté dostal s kotoučem na hokejce do útoku, ale nedokázal zakončit.
     
    01:10
    Mikael Wikstrand si sjel na přihrávku na levou stranu hrací plochy, prosmýkl se přes modrou čáru, jenže jeho pokus minul branku.
     
    00:36
    Kirill Panjukov si skvěle s kotoučem na čepeli vybruslil do prostoru pro zakončení, jenže svižnou střelou nártem nezamířil mezi tři tyče.
     
    00:10
    Barys uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje a ihned se vydal do útoku. Akce domácího celku však skončila přihrávkou na hůl soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz, Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Makljukov, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk, Videll – Michajlis, Šestakov, R. Starčenko – Asetov, Sagadějev, Akolzin.

    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Achťamov) – T. Murphy, Wikstrand, Judin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov – Voronkov, S. Da Costa, Dawes – Zaripov, Cormier, Galijev – K. Petrov, Fisenko, Pesonen – Dyňak, M. Gluchov, Lukojanov..
     
    Vzájemné zápasy

    23.10.2020 Barys – Kazaň 1:3
    16.10.2020 Kazaň – Barys 0:1 v prodloužení
     
    Barys Nur-Sultan

    Domácí Barys je na tom o něco hůře. Jediný kazašský celek v Kontinentální hokejové lize odehrál v letošním ročníku čtyřicet jedna zápasů, ve kterých vybojoval čtyřicet devět bodů a patří mu osmá pozice Východní konference. Na devátý Novosibirsk má Barys k dobru sedm bodů. V posledním utkání zvítězil výsledkem 3:2 na ledě Jekatěrinburgu.
     
    Ak Bars Kazaň

    Hostující Kazaň odehrála v letošním ročníku čtyřicet čtyři zápasů a zatím v nich získala šedesát osm bodů. S tímto ziskem patří jednomu z největších favoritů první pozice Východní konference. Na druhý Omsk má navíc k dobru už šest bodů. Kazaň si v prosinci a lednu dokázala vypracovat sérii devíti vítězných duelů v řadě. O tu ale přišla v posledním utkání, kdy padla na ledě Ufy výsledkem 3:7.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Barysem Nur-Sultan a Ak Bars Kazaň. Duel začíná ve 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Panjukov (Frattin), 22. Panjukov (Videll, Dietz) – 13. K. Petrov (Zaripov, T. Murphy), 23. Dawes (Wikstrand), 24. Galijev (Žuravljov), 41. Cormier (Pesonen, K. Petrov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz, Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Makljukov, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk, Videll – Michajlis, Šestakov, R. Starčenko – Asetov, Sagadějev, Akolzin.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Achťamov) – T. Murphy, Wikstrand, Judin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov, Žuravljov – Voronkov, S. Da Costa, Dawes – Zaripov, Cormier, Galijev – K. Petrov, Fisenko, Pesonen – Dyňak, M. Gluchov, Lukojanov.
    thejrc.org