Chabarovsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Kazaň 2:4 (kon.)
Dynamo Moskva – Viťaz 2:1 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Soči
Úterý 12.01.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:39 Sergej ŠMELJOV - 3:1
     
    40:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu třetí třetiny se poprvé v zápase prosazuje hostující celek, který tak snižuje na rozdíl dvou branek. SERGEJ ŠMELJOV dostal zpoza branky dobrou přihrávku mezi kruhy a celkem snadno prostřelil brankáře soupeře. Asistence: Nikita Točickij a Kirill Petkov.
    28:40 Andrej KUZMENKO - 3:0
     
    28:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, po Joonas Kemppainen pálil, puk získal Burdasov, který mohl zakončovat, ale ještě předložil přihrávku před branku na osu hrací plochy, kde byl zcela volný ANDREJ KUZMENKO. Ten už měl snadnou práci. Asistence: Anton Burdasov a Joonas Kemppainen.
    22:35 Joonas KEMPPAINEN - 2:0
     
    22:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Z kraje druhé třetiny navyšuje domácí celek své vedení. Od modré čáry vypálil JOONAS KEMPPAINEN. Jeho pokus tečoval před brankou clonící obránce mimo dosah brankáře. Maxim Treťjak na tento pokus nedosáhl. Asistence: Jaroslav Dyblenko a Oscar Fantenberg.
    15:18 Emil GALIMOV - 1:0
     
    15:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. Důležitou práci odvedl Malte Strömwall. Ve středním pásmu vybojoval kotouč, pak jej dostal do útoku a přihrál do míst, kde byl EMIL GALIMOV. Tens se dostal do dobré střelecké pozice a střelou na lapačku překonal brankáře Soči. Asistence: Malte Strömwall.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 16. E. Galimov (Strömwall), 23. Kemppainen (Dyblenko, Fantenberg), 29. Kuzmenko (Burdasov, Kemppainen) – 41. Šmeljov (Točickij, Petkov)


    SKA Petrohrad: Askarov (Samonov) – Bengtsson, A. Bělov, Fantenberg, Ožiganov, Antipin, Kirsanov, Dyblenko – Kemppainen, E. Galimov, Strömwall – Kuzmenko, Ivan Morozov, Burdasov – M. Aaltonen, Timkin, Ketov – Cicjura, Kukštel, Grošev – Podkolzin.
    HK Soči: Treťjak (Krasikov) – Miščenko, Rundblad, Miromanov, J. Alexandrov, Pogorišnyj, Valencov, Sedov – Petkov, Točickij, Šmeljov – J. Karjalainen, Rubcov, Ruděnkov – Glotov, Volodin, Šen – Feoktistov, Garajev, A. Galimov – Kurbatov.

    Rozhodčí: Ansons, Michalov – Kanifadin, Stroganov

    Diváci: 3026
    thejrc.org