Interobal Plzeň – Slavia 5:5 (kon.) | Sparta – České Budějovice 4:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
4:1 (1:0)
Dynamo PCO České Budějovice
Úterý 12.01.2021, 20:00 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    37:44 ANGELLOTT - 4:1
     
    37:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Nepřesná rozehrávka Stanislava Peterka skončila na noze ANGELLOTTA, který následně trefil míč do prázdné branky Dynama – 4:1!
     
    35:45
    Pěkná akce Dynama vynesla obrovskou příležitost pro Petra Benáta, jeho střela po zemi ale brankáře Gerčáka nepřekonala.
     
    34:36
    Z ničeho nic se levačkou opřel do balonu Jakub Hric, který ale trefil jen spojnici břevna a tyče!
     
    29:21
    Kapitán Českých Budějovic Pouzar mohl přinést další snížení, Libor Gerčák však předvedl v krátkém sledu dva vynikající zákroky, jimiž podržel svůj celek!
    26:43 HORA - 3:1
     
    26:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí výrazně přidali a po zásluze navyšují své vedení! Vokounovu střelu vyrazil Beránek jen na nohu MARTINA HORY, který jen na brankové čáře pohodlně dopravil balon do sítě – 3:1!
    25:59 VOKOUN - 2:1
     
    25:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům se podařilo zatlačit soupeře na jeho polovině a šest minut po začátku druhé půle si Sparta bere vedení zpět na svoji stranu! Angellott křižným pasem našel na zadní tyči volného JIŘÍHO VOKOUNA, kterému stačilo jen šikovně nastavit nohu a umístil balon do sítě – 2:1!
    22:12 D. HRIC - 1:1
     
    22:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté nevstoupili do druhého poločasu vůbec dobře a teď za ty právem pykají! DOMINIK HRIC zůstal zcela nehlídaný před brankou domácího týmu, dostal parádní pas od Benáta, po které zamířil přímo do břevno branky Libora Gerčáka – 1:1!
     
    16:23
    Už mohlo být vyrovnáno! Zřejmě nejpohlednější akce Českých Budějovic v zápase, z ostrého úhlu sice následně Petr Benát již Gerčáka překonal, míč ale proskákal jen kousek od levé tyče Sparty!
     
    10:22
    Rázem to mohlo být o dvě branky, když obrana Českých Budějovic zaspala. Poté už stačilo jen, aby Angellott posunul míč na Brahimiho, který ale jen protáhl hostujícího brankáře!
     
    07:19
    Šance Sparty jsou stále a stále zajímavější! Angellott se tentokrát převtělil do role asistenta, chytrým pasem vyslal do šance Carlinha, jenž si ale vylámal zuby na Štefanovi Beránkovi!
     
    06:31
    O chvilku později po totožně vyhlížející situaci nastřelil Jiří Vokoun břevno!
    05:59 ANGELLOTT - 1:0
     
    05:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se poprvé v zápase prosazují! Zahraniční spolupráce přinesla ovoce, Kolumbijec ANGELLOTT si narazil s Brahimi a chytrým dloubáčkem následně překonal brankáře Beránka – 1:0!
     
    02:13
    Na druhé straně tutovku Azema Brahimiho zlikvidoval přesouvající se Beránek lvím skokem! Skóre se tak stále nemění!
     
    01:42
    Viděli jsme první velkou příležitost, kterou mělo Dynamo! Benát se dostal sám před Libora Gerčáka, přízemní střela na přední tyč ale nenadělala české brankářské legendě výraznější problémy!

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Angellott (Brahimi), 26. Vokoun (Angellott), 27. Hora, 38. Angellott – 23. D. Hric (Benát)


    Sparta Praha: Gerčák (Plecitý, Cristiano) – Angellott, Bernardo, Carlinhos, Hora – Brahimi (C), Fejzullahi, Křivánek, Vokoun, Snop, Hudousek
    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Pouzar (C), Benát, Peterek, Sláma – Jasanský, J. Hric, D. Hric, Hrbáč.

    Rozhodčí: Nešněra, Milner
    thejrc.org