Hr. Králové – Táborsko 1:1 (kon.) | Chrudim – Slavia B 3:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (0:1)
FC SILON Táborsko
Středa 13.01.2021, 10:30 • Xaverov • Tipsport liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Také ve druhém dějství jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, při které bylo o něco aktivnější Táborsko, které se málem dostalo do dvoubrankové vedení. Votroky ovšem ve hře o body zachránil brankář Mach, navíc z ojedinělé útočné akce dokázal úspěšně zakončit Baďura, který tak srovnal na 1:1. V závěru zápasu jsme nic závratného neviděli, oba celky si tak rozdělí po bodu. (12:12:41)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Václav Penc (FC MAS Táborsko).
     
    90+2
    V závěru zápasu strkanice, po které bude následovat slibný přímý kop pro Hradec.
     
    90+1
    Ještě jedna standardní situace pro Hradec Králové.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná to vypadá na nerozhodný výsledek. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    87
    U rohového praporku operoval Morales, kterému se povedlo v tandemu najít Tourého. Druhý jmenovaný se ovšem nedostal až do šestnáctky.
     
    85
    Plachý si přichystal další centr, který nebyl ani v tomto případě povedený. Zamířil do rukavic brankáře Macha, jenž rozehrál rychlým výhozem.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Liepa Kristaps (FC MAS Táborsko).
     
    83
    Plachý měl na levém křídle poměrně dost času na kvalitní centr, což mu naopak uškodilo. Vzdušnou nabídku totiž poslal nad branku soupeře.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Votrokům se před malým momentem povedlo vyrovnat, dost možná z toho bude dělba bodů.
     
    81
    O provedení volného kopu se nakonec postaral obránce Čech, který poté vybojoval autové vhazování. Votroci se nyní s míčem drží na vlastní polovině.
     
    80
    A ta nakonec přinesla přímý střelecký pokus, se kterým si brankář Mach dokázal poradit. Posléze si nedovoleně počínal také Minkevičs.
     
    79
    Krátce po rozehrávce to dobře udělal Penc, který se dostal přes protihráče, načež byl zastaven nedovoleně. Zajímavá standardka pro Táborsko.
    77. BAĎURA - 1:1
     
    77
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Votrokům se přeci jenom povedlo srovnat krok! Přenesení hry se sneslo přesně na levé křídlo, kde se ROSTISLAV BAĎURA natlačil přes Moralese. Poté se z úhlu dostal před brankáře Zadražila, kterého překonal technickou střelou ke vzdálenější konstrukci.
     
    77
    Zpětná nahrávka oslovila brankáře Macha, který si přichystal odkop k pravé autové lajně, kde v hlavičkovém souboji dokázal uspět Kristaps.
     
    76
    Pincovi se povedlo prodloužit za sebe, kde se nacházel Čapek. Před druhým jmenovaným vystoupil obránce Leibl, který navíc přesně rozehrál.
     
    75
    Další pohotová práce pro brankáře Zadražila, který se rozhodl rozehrát po zemi. Jeho celek ale má velké problémy s přechodem na druhou stranu.

    David Suchý

    Branky: 77. Baďura – 2. Zezula

    Karty:   58. Leibl (HKR) – 55. Ruben Nielsen (TAB), 84. Kristaps (TAB), 90+2. Penc (TAB)


    FC Hradec Králové: Mach – Mahr, Čech, Král (46. Leibl), Novotný – Kodeš (46. Soukeník), Samko (46. Kosař) – Záviška (60. Baďura), Kejř, Doležal (46. Zaradny) – Vašulín (46. Prekop).
    Náhradníci: Ottmar – Baďura, Kosař, Leibl, Prekop, Soukeník, Zaradny

    FC SILON Táborsko: Slávik – Zezula, Navrátil, Pavlík, Zeronik, Janošík, R. Nielsen, B. Nielsen (C), Dybala, Icha Boula
    Náhradníci: Zadražil – Penc, Minkevičs, Holiš, Plachý, Touré, Pinc, Vozihnoj, Čapek, Kristaps, Morales

    Rozhodčí: Dorušák – Horák, Antoníček
    thejrc.org