Čerepovec – Riga 3:2 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:1 (kon.) | Minsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
5:3 (0:1, 4:2, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 15.01.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Arťom VOLKOV - 5:3
     
    58:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi je jasno! Bočarov vyrazil puk na hůl ARŤOMA VOLKOVA, jenž z vlastní obranné třetiny zamířil přesně, odkrytou svatyni trefil s ledovým klidem. Asistence: Ivan Bočarov.
     
    58:33
    Ivan Bočarov tentokráte neriskoval a po střele Mieleho, kterou zachytil v lapačce, raději nezkoušel rozehrávat. Nemirovsky dal pokyn Tichomirovovi, hosté hrají v šesti!
     
    37:49
    Hostující trenér si ještě vzal coach challenge v domnění, že před brankou puk tečoval vysokou holí Ilja Kruglov. K teči ale nedošlo, gól je tudíž regulérní.
    37:49 Daniil TARASOV - 4:3
     
    37:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    přestřelka pokračuje, domácí opět vedou! Tichomirov vyrazil dělovku Jefremova vyrážečkou před branku, kde byl s dorážkou připravený DANIIL TARASOV, prázdnou bránu trefil s přehledem. Asistence: Vladislav Jefremov.
     
    35:01
    Opaření domácí hokejisté si budou moci vzít vedení zpět do své moci v početní převaze. Arťom Aljajev dostává dvě minuty za držení Jefremova.
    34:39 Jordan SZWARZ - 3:3
     
    34:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné věci se dějí ve VTB Areně! Před minutou se domácí radovali z gólu a vedení o dvě branky, nyní je srovnáno! Nahození za bránu dojel kapitán Šenfeld, který zpoza brány nahrával před ni JORDANU SZWARZOVI a devětadvacetiletý Kanaďan našel mezeru mezi betonem a lapačkou gólmana. Asistence: Anton Šenfeld.
    34:04 Andy MIELE - 3:2
     
    34:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Andy Miele zachytil rozehrávku soupeře, najel si mezi kruhy a zápěstím vypálil nechytatelně do levé šibenice! Bez asistence.
     
    33:42
    Pjotr Kočetkov toho má dost a své místo v brankovišti přenechává Andreji Tichomirovi. Rozhodně nelze říct, že by dnešní jednička Nižného Novgorodu udělala nějakou chybu, naopak dalším gólům pěknými zákroky zabránila.
    33:42 Michal ČAJKOVSKÝ - 3:1
     
    33:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Krikunova odskakují do dvoubrankového náskoku! Vadim Šipačjov nahrál na pravou stranu MICHALOVI ČAJKOVSKÉMU. Slovenský obránce pálil při jízdě vzad k pravé tyči a gólman Kočetkov puk lapačkou pouze ztlumil, v cestě do sítě mu nezabránil. Asistence: Vadim Šipačjov a Dmitrij Kagarlickij.
     
    30:29
    Nižnij Novgorod získává výhodu druhé přesilové hry v utkání. Tu první využil, nyní se bude snažit potrestat hákování Volkova.
    27:41 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:1
     
    27:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonali obrat a vedou! Těžkou přihrávku Šipačjova si dokázal zpracovat Jaškin. Český útočník nezištnou nahrávkou našel před bránou úplně volného DMITRIJE KAGARLICKÉHO a ten překonal marně se přesunujícího Kočetkova. Asistence: Dmitrij Jaškin a Vadim Šipačjov.
    23:20 Ilja KRUGLOV - 1:1
     
    23:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Oleg Zajcev bekhendem našel za obranou najetého ILJU KRUGLOVA, který si výborně přebral puk a nenechal se rozhodit ani gólmanem Kočetkovem, ten se rozhodl střelci skočit pod nohy. Ruský útočník zachoval chladnou hlavu a puk poslal pod jeho tělem. Následně přes brankáře ale přepadl a bolestivě si narazil levé rameno. Asistence: Oleg Zajcev a Andrej Alexejev.
     
    15:15
    Domácí mají možnost srovnat z přesilové hry. Georgij Mišarin pod tlakem forčekujícího Igumnova vyhodil černou gumu na tribuny bez zásahu plexiskla.
    09:54 Ivan ČECHOVIČ - 0:1
     
    09:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Trest českého forwarda potrestán, hosté se ujímají vedení! Nahození Widemana od modré Andrejev zblokoval příhodně pro IVANA ČECHOVIČE, jenž z voleje propálil Bočarova mezi betony. Asistence: Chris Wideman a Chris Terry.
     
    09:34
    První přesilovou hru si zahraje Nižnij Novgorod. Na trestnou lavici usedá český útočník Dmitrij Jaškin, který si pomohl hákováním v souboji s Belevičem.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 24. Kruglov (J. Zajcev, Alexejev), 28. Kagarlickij (Jaškin, Šipačov), 34. Čajkovský (Šipačov, Kagarlickij), 38. Tarasov (Jefremov), 59. Volkov (Bočarov) – 10. Čechovič (Ch. Wideman, Terry), 35. Miele, 35. Szwarz (Šenfeld)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Garipov) – An. Sergejev, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), Pribylskij, J. Zajcev, Vereščagin – Jaškin, Šipačov (C), Kagarlickij – Igumnov, Jefremov (A), Tarasov – Alexejev, Pankratov, Muranov – V. Kuljomin, O. Zajcev, Kruglov – Bryzgalov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (34. Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Mišarin, Aljajev, Marin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Terry, Szwarz, Šenfeld (C) – Varnakov, Belevič, Gončaruk – Urakov (A), A. Michejev, Drobin.

    Rozhodčí: Viktor Gašilov, Roman Ščeňjov – Alexander Sadovnikov, Dmitrij Sivov
    thejrc.org