Slavia – Sparta 2:7 (kon.) | Svarog Teplice – Interobal Plzeň 1:9 (kon.) | Olympik Mělník – Ž. Vlci Brno 7:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:7 (2:4)
Sparta Praha
Pátek 15.01.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
    33. ANGELLOT - 2:7
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slavia ve druhém poločase odpadla. Další ztrátu na polovině Sparty již trestá ANGELLOT přesnou střelou přes polovinu hřiště – 2:7. Bez asistence.
    22. LUKÁŠ KŘIVÁNEK - 2:6
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté trestají další sešívanou ztrátu LUKÁŠ KŘIVÁNEK si vyměnil míč s Angellotem a parádní ranou pod horní tyč nedal brankáři Karpiakovi šanci – 2:6. Asistence: Anglellot.
    21. ANGELLOT - 2:5
     
    21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nesmyslná rozehrávka Slavie do plného prostoru znamenala ztrátu, kterou rychle potrestal přesnou přihrávkou do předbrankového prostoru Carlinhos. ANGELLOT pak dokázal zasunout míč do branky – 2:5. Asistence: Carlinhos.
    19. AZEM BRAHIMI - 2:4
     
    19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku. Po rohovém kopu a rozehrávce Angellota se prosazuje neobsazený AZEM BRAHIMI – 2:4. Asistence: Angellot.
     
    19
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ KŘIVÁNEK se po přihrávce Carlinhose dostal přes Situ a následně pěknou stahovačkou oklamal Karpiaka a zakončil do opuštěné branky. Asistence: Carlinhos.
    10. DAVID JOŠT - 2:2
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Křemen rozehrál standardní situaci, která se pro Spartu nešťastně odrazila od nohy kapitána Homoly k volnému DAVIDU JOŠTOVI, který propálil přízemní střelou Libora Gerčáka – 2:2. Asistence: Jan Homola.
    3. MARTIN HORA - 1:2
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak máme zaděláno na parádní futsal! Carlinhos našel na zadní tyči osamoceného MARTINA HORU, který se prosazuje podruhé v zápase! Sparta otáčí průběh a dostává se do vedení – 1:2. Asistence: Carlinhos.
    3. MARTIN HORA - 1:1
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát se snažil dostat do kontru Angellot, o míč ho ale připravil aktivní David Jošt. Slavia pak ztratila míč a Brahimi našel na ose hřiště volného MARTINA HORU, který procedil míč pod Karpiakovým tělem – 1:1. Asistence: Azem Brahimi.
    1. RADIM ZÁRUBA - 1:0
     
    1
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle dostávají do vedení. Gabčo se dostával za obranu Slavie, tam ho o míč připravil David Jošt, který našel na pravé straně RADIMA ZÁRUBU. Český reprezentant se pak trefil přesně do levého horního rohu – 1:0. Asistence: David Jošt.

    Martin Kamenik

    Branky: 1. Záruba (Jošt), 10. Jošt (Homola) – 3. Hora (Brahimi), 3. Hora (Carlinhos), 19. Křivánek (Carlinhos), 19. Brahimi (Angellot), 21. Angellot (Carlinhos), 22. Křivánek (Angellot), 33. Angellot

    Karty:   26. Ševčík (SLA) – 36. Brahimi (SPA)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, 23. Vondráček) – Homola (C), Jošt, Křemen, Záruba – Sita, Leovski, Sláma, Vaktor – Hruška, Plíšek, Ševčík
    Sparta Praha: Gerčák (Plecitý, Cristiano) – Brahimi (C), Angellott, Gabčo, Carlinhos – Křivánek, Vokoun, Snop, Bernardo, Hora, Hudousek, Fejzullahi

    Rozhodčí: Kaštánek – Matyš
    ocianews.com