Slavia – Sparta 2:7 (kon.) | Svarog Teplice – Interobal Plzeň 1:9 (kon.) | Olympik Mělník – Ž. Vlci Brno 7:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:7 (2:4)
Sparta Praha
Pátek 15.01.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Nevole na sparťanské lavičce po zásahu brankáře Vondráčka, který si celou situaci proti Bernardovi náležitě vychutnal. Následně pak Homola nastřelil další břevno!
     
    39
    Střela Jana Homoly nadělala brankáři Gerčákovi potíže. K dorážce se pak ještě dostal Zdeněk Sláma, ale balon poslal pouze nad branku!
     
    36
    Žlutou kartu dostává Azem Brahimi (AC Sparta Praha).
    33. ANGELLOT - 2:7
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slavia ve druhém poločase odpadla. Další ztrátu na polovině Sparty již trestá ANGELLOT přesnou střelou přes polovinu hřiště – 2:7. Bez asistence.
     
    30
    První velká šance v power-play na straně Slavie. Ševčík vybídl ke skórování Davida Jošta, jeho přízemní pokus ale výborným zákrokem pokryl Libor Gerčák.
     
    29
    Radim Záruba znovu zachyboval ve zpětné přihrávce na Jana Křemena. Sparta ale znovu nedokázala velkou šanci proměnit. Jiří Vokoun zamířil mimo opuštěnou bránu.
     
    27
    Slavia ztratila míč na polovině hřiště a Angellot měl příležitost vstřelit sedmou branku hostujícího týmu. Oblouček z jeho futsalky skončil pouze nad brankou!
     
    26
    Žlutou kartu dostává Matúš Ševčík (SK Slavia Praha). Sešívaní si připsují první akumulovaný faul ve druhém poločase.
     
    23
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Karpiak, přichází Vondráček.
    22. LUKÁŠ KŘIVÁNEK - 2:6
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté trestají další sešívanou ztrátu LUKÁŠ KŘIVÁNEK si vyměnil míč s Angellotem a parádní ranou pod horní tyč nedal brankáři Karpiakovi šanci – 2:6. Asistence: Anglellot.
    21. ANGELLOT - 2:5
     
    21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nesmyslná rozehrávka Slavie do plného prostoru znamenala ztrátu, kterou rychle potrestal přesnou přihrávkou do předbrankového prostoru Carlinhos. ANGELLOT pak dokázal zasunout míč do branky – 2:5. Asistence: Carlinhos.
    19. AZEM BRAHIMI - 2:4
     
    19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku. Po rohovém kopu a rozehrávce Angellota se prosazuje neobsazený AZEM BRAHIMI – 2:4. Asistence: Angellot.
     
    19
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ KŘIVÁNEK se po přihrávce Carlinhose dostal přes Situ a následně pěknou stahovačkou oklamal Karpiaka a zakončil do opuštěné branky. Asistence: Carlinhos.
     
    18
    Velké šance na obou stranách! Nejprve Zdeněk Sláma nastřelil břevno Gerčákov branky. Na opačném pólu hřiště pak nevyužil jasnou pozici Angellot, který vůbec netrefil branku.
     
    14
    Nepovedená rozehrávka Sparty a rychlý brejk, který mohl po chybě Josefa Gabča zakončovat Jan Křemen. Libor Gerčák ale prokázal, že stále disponuje velkými brankářskými kvalitami.
    10. DAVID JOŠT - 2:2
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Křemen rozehrál standardní situaci, která se pro Spartu nešťastně odrazila od nohy kapitána Homoly k volnému DAVIDU JOŠTOVI, který propálil přízemní střelou Libora Gerčáka – 2:2. Asistence: Jan Homola.
    3. MARTIN HORA - 1:2
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak máme zaděláno na parádní futsal! Carlinhos našel na zadní tyči osamoceného MARTINA HORU, který se prosazuje podruhé v zápase! Sparta otáčí průběh a dostává se do vedení – 1:2. Asistence: Carlinhos.
    3. MARTIN HORA - 1:1
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát se snažil dostat do kontru Angellot, o míč ho ale připravil aktivní David Jošt. Slavia pak ztratila míč a Brahimi našel na ose hřiště volného MARTINA HORU, který procedil míč pod Karpiakovým tělem – 1:1. Asistence: Azem Brahimi.
    1. RADIM ZÁRUBA - 1:0
     
    1
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle dostávají do vedení. Gabčo se dostával za obranu Slavie, tam ho o míč připravil David Jošt, který našel na pravé straně RADIMA ZÁRUBU. Český reprezentant se pak trefil přesně do levého horního rohu – 1:0. Asistence: David Jošt.
     
    1
    Další akce Slavie. Jan Křemen předložil míč Janu Homolovi, který nechal vyniknout Libora Gerčáka!

    Martin Kamenik

    Branky: 1. Záruba (Jošt), 10. Jošt (Homola) – 3. Hora (Brahimi), 3. Hora (Carlinhos), 19. Křivánek (Carlinhos), 19. Brahimi (Angellot), 21. Angellot (Carlinhos), 22. Křivánek (Angellot), 33. Angellot

    Karty:   26. Ševčík (SLA) – 36. Brahimi (SPA)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, 23. Vondráček) – Homola (C), Jošt, Křemen, Záruba – Sita, Leovski, Sláma, Vaktor – Hruška, Plíšek, Ševčík
    Sparta Praha: Gerčák (Plecitý, Cristiano) – Brahimi (C), Angellott, Gabčo, Carlinhos – Křivánek, Vokoun, Snop, Bernardo, Hora, Hudousek, Fejzullahi

    Rozhodčí: Kaštánek – Matyš
    thejrc.org