Slavia – Šumperk 9:5 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Vrchlabí 3:4 (0:2 po s.n.) | Havířov – Kladno 1:0 (kon.) | Prostějov – Kolín 11:3 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 6:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
9:5 (1:2, 4:0, 4:3)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 16.01.2021, 15:00Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:44 Adam SEDLÁK - 9:5
     
    55:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ondráček našel od mantinelu najetého ADAMA SEDLÁKA, který se tvrdou ranou parádně trefil ke vzdálenější tyči! Pro slávistického obránce jde tak o povedený debut, když hned v prvním zápase za Pražany se gólově prosazuje! Asistence: Martin Ondráček a Jaroslav Brož.
    51:51 Jiří DOLEŽAL - 8:5
     
    51:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté v oslabení trefili clonícího Kružíka, který se ihned vrhl do útoku! V přečíslení se puk snažil předat JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který se napoprvé k puku nedostal, jenže nakonec se k němu přece jen od obránce odrazil, a tak mu už jen stačilo trefit odkrytou klec! Asistence: Daniel Kružík.
    48:19 Daniel SPRATEK - 7:5
     
    48:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Jenže ani tentokrát to nevydrželo dlouho a hosté se znovu prosazují! DANIEL SPRATEK se dostal k volnému puku před brankou a s trochou štěstí ho protlačil za záda Michajlova! Asistence: Daniel Kabelka.
    47:19 David ŠTEINER - 7:4
     
    47:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané si opět berou zpět tříbrankové vedení! Střelu Vebera od modré čáry vyrazil Peksa jen k DAVIDU ŠTEINEROVI, který se s pukem posunul mimo dosah gólmana a zakončil přesně do sítě! Asistence: Václav Veber a Daniel Kružík.
    45:34 Daniel SPRATEK - 6:4
     
    45:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se znovu přibližují domácím! Na pravé straně dostal trochu prostoru DANIEL SPRATEK, který nejdříve bekhendem mířil do Michajlova, následnou dorážkou ale dokázal puk přehodit přes levý beton slávistického gólmana! Asistence: Jozef Danielčák a Daniel Kabelka.
    45:18 Jaroslav BROŽ - 6:3
     
    45:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velmi rychle si slávisté berou tříbrankový náskok zpět! Tomica vbojoval puk u mantinelu a rychlou přihrávkou vyslal do úniku JAROSLAVA BROŽE, který dorážkou své vlastní střelu rozvlnil síť! Asistence: Marek Tomica.
    44:11 Jan MILFAIT - 5:3
     
    44:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se ještě nevzdává a snižuje na rozdíl dvou branek! Moučka se dostal k puku na brankovišti a místo střely zvolil přihrávku na JANA MILFAITA, který pod ležícím brankářem dokázal puk poslat do sítě! Asistence: Jaroslav Moučka a Tadeáš Jaroš.
    34:44 Daniel KRUŽÍK - 5:2
     
    34:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané ani ne za minutu přidávají další gól! Vlček z levé strany hledal DANIELA KRUŽÍKA, kterému jen stačilo mezi kruhy nastavit hokejku, od které se puk odrazil mimo dosah šumperského gólmana! Asistence: Filip Vlček a Jan Novák.
    34:06 Tomáš ŠMERHA - 4:2
     
    34:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní akce slávistů znamená vedení o dvě branky! Všetečka se protáhl do útočného pásma a v tísni kotouč předal Kuťákovi. Ten v dobré pozici zvolil ještě přihrávku na zcela volného TOMÁŠE ŠMERHU, který rychlou ranou nedal Peksovi šanci! Asistence: Filip Kuťák a Robin Všetečka.
    24:55 Daniel KRUŽÍK - 3:2
     
    24:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    V pokračující přesilovce otáčejí domácí vývoj utkání na svoji stranu! Brož nahrál na volej DANIELU KRUŽÍKOVI, jehož bomba skončila až v síti! Asistence: Jaroslav Brož a Filip Vlček.
    24:30 Robin VŠETEČKA - 2:2
     
    24:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté znovu vyrovnávají v přesilovce! Kuťák dostal přihrávku přes osu hřiště a přestože mohl sám zakončovat, ještě parádní přihrávku skrz brankoviště vybídl ke skórování ROBINA VŠETEČKU! Asistence: Filip Kuťák a Tomáš Šmerha.
    17:19 Petr KRATOCHVÍL - 1:2
     
    17:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Pražané udělali obrovskou chybu při rozehrávce, kdy se puku zmocnil PETR KRATOCHVÍL a nikým nehlídaný před brankou prostřelil svižnou ranou slávistického brankáře! Bez asistence.
    14:38 Lukáš BUCHTA - 1:1
     
    14:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využívají přesilovku a srovnávají skóre! Kuťák si vybruslil z rohu a v pravý čas našel na modré čáře volného LUKÁŠE BUCHTU! Ten se do puku opřel z první a nedal Peksovi šanci! Asistence: Filip Kuťák a Tomáš Šmerha.
    06:27 Jan MILFAIT - 0:1
     
    06:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využili drobné zmatky slávistů ve svém obranném pásmu a ujímají se vedení! Moučka z rohu kluziště našel volného JANA MILFAITA, který se bez váhání opřel do puku a ranou z první ho poslal mimo dosah Michajlova! Asistence: Jaroslav Moučka a Tadeáš Jaroš.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 15. Buchta (Kuťák, Šmerha), 25. Všetečka (Kuťák, Šmerha), 25. Kružík (Jaroslav Brož, Vlček), 35. Šmerha (Kuťák, Všetečka), 35. Kružík (Vlček, J. Novák), 46. Brož Jar. (Tomica), 48. Šteiner (Veber, Kružík), 52. J. Doležal (Kružík), 56. Sedlák (M. Ondráček, Jaroslav Brož) – 7. Milfait (Moučka, Jaroš), 18. P. Kratochvíl, 45. Milfait (Moučka, Jaroš), 46. Spratek (Danielčák, Kabelka), 49. Spratek (Kabelka)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), D. Krejčí, Buchta, Sedlák, Veber, Hovorka – Šteiner, Vlček, Kružík – Všetečka, Kuťák, Šmerha – J. Doležal (A), Havrda, Slavíček – Tomica, M. Ondráček, Jaroslav Brož.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Záruba, Ševčík, Kabelka, Dosek, Weintritt, Machů – Moučka, Milfait (C), Jaroš (A) – Tjurin, Baláž (A), Bernovský – Krejčiřík, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Kučera, Spratek, Blaško – Danielčák.

    Rozhodčí: Grech, Kostourek – Baxa, Coubal
    thejrc.org