Slavia – Šumperk 9:5 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Vrchlabí 3:4 (0:2 po s.n.) | Havířov – Kladno 1:0 (kon.) | Prostějov – Kolín 11:3 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 16.01.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:59 Tomáš DOLEŽAL - 2:3
     
    38:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov otáčí skóre zápasu! Po tlaku Vsetínských v útočném pásmu se do samostatného úniku dostal TOMÁŠ DOLEŽAL a přesnou střelou zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Asistence: Roman Pšurný, Vlastimil Dostálek.
    35:48 Vlastimil DOSTÁLEK - 2:2
     
    35:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři srovnávají stav utkání díky využité přesilové hře! Po přihrávce Hrabala se k zakončení dostal na hranici brankoviště VLASTIMIL DOSTÁLEK, napoprvé jej Málek ještě vychytal, ovšem na další dorážku z hole přerovského kanonýra už nedosáhl. Asistence: Josef Hrabal, Roman Pšurný.
    27:12 Tomáš DOLEŽAL - 2:1
     
    27:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dostávají na kontakt! Ojedinělou akci hostů vedl Dostálek, jenž se neukvapil v útočném pásmu a vylepšil pozici TOMÁŠ DOLEŽALOVI, jenž překonal Málka bekhendem mezi betony. Asistence: Vlastimil Dostálek, Roman Pšurný.
    24:18 Roman VLACH - 2:0
     
    24:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového náskoku! Střelu Šimona Jenáčka ještě Holík zlikvidoval, ale před brankou byl nikým nepokrytý ROMAN VLACH a ten dokázal kotouč zavěsit pod horní tyč. Asistence: Šimon Jenáček.
    10:01 Radim KUCHARCZYK - 1:0
     
    10:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Valaši radují a z náporu těží otevírací branku zápasu! Prudkou střelu Smetany Holík pouze vyrazil před sebe a na dorážku byl na správním místě RADIM KUCHARCZYK, jenž bekhendem zasunul kotouč za Holíkův beton. Asistence: Ondřej Smetana.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Kucharczyk (Smetana), 25. R. Vlach (Š. Jenáček) – 28. T. Doležal (Dostálek, Pšurný), 36. Dostálek (Hrabal, Pšurný), 39. T. Doležal (Pšurný, Dostálek)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – Půček, Pechanec, L. Bednář – Babka, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Š. Jenáček, Kucharczyk (A), Gajarský.
    HC ZUBR Přerov: Holík (D. Dvořák) – Hrabal, Kubeš, Zbořil (A), Forman, Krisl (C), Dluhoš – T. Doležal, Pšurný (A), Dostálek – Svoboda, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, Indrák, Ryšavý – Štefka, Macuh, Goiš – Václavek.

    Rozhodčí: Čech, Šudoma – Novák, Komínek
    bahis siteleri