Bratislava Capitals – Dornbirn 1:5 (kon.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
Dornbirn Bulldogs
sk Sobota 16.01.2021, 17:30 • Štadión Ondreja Nepelu • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Tím Dornbirn práve strelil gól!
    DANIEL WOGER triafa prázdnu bránu domáceho tímu a definitívne pečatí víťazstvo Dornbirnu. Hostia vyhrávajú 5:1.
    Asistencia: Devin Brosseau
     
    52:59
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    ADAM LAPŠANSKÝ sa zapisuje do listiny strelcov a koriguje nepriaznivý výsledok. Jeho strela prekĺzla Hönecklovi pomedzi betóny.
    Asistencie si pripisujú Brock Higgs, Miloš Bubela
     
    51:06
    Tím Dornbirn práve strelil gól!
    Výborný pas Yogana pomedzi dvoch brániacich hráčov Capitals, NIKITA JEVPALOVS si zoči voči Coreauovi poradil rutinérsky, puk si prehodil na forhend a zavesil pod hornú žŕdku!
    Andrew Yogan, Jesper Kokkila
     
    29:15
    Tím Dornbirn práve strelil gól!
    Domáci opäť nevyhodili puk z obrannej tretiny a pykajú za to inkasovaným gólom. Higgsovi sa puk zaplietol medzi nohy a potom prihral priamo na hokejku Häußleho, ktorý našiel pred bránou EILIA ROMIGA a ten trafil do hornej časti brány.
    Asistencia: Stefan Häußle
     
    27:53
    Tím Dornbirn práve strelil gól!
    Lapšanský po tvrdom hite prišiel o puk pri mantineli, dostal sa k nemu WILLIAM RAPUZZI, ktorý vystrelil do Coreauových betónov a následne si svoju strelu aj dorazil. Dornbirn vyhráva už 2:0.
     
    11:59
    Tím Dornbirn práve strelil gól!
    HENRIK NILSSON si prebral puk na modrej čiare odkiaľ si nakorčuľoval na ľavý kruh a strelou zápästím prekvapil Coreaua, ktorý zrejme čakal skôr nahrávku. Puk preletel medzi Hultsom a Boldižárom pomedzi Coreauove betóny.
    Asistencie: Andrew Yogan, Nikita Jevpalovs

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 53. Lapšanský (Higgs, Bubela) – 12. Nilsson (Yogan, Jevpalovs), 28. Rapuzzi, 30. Romig (Häußle), 52. Jevpalovs (Yogan, Kokkila), 59. Woger (Brosseau)


    iClinic Bratislava Capitals: Coreau – Culkin, Bohunický, Boldižár, Guimond, Romančík, Šedivý, Ďurkech – Bubela, Hults, Lapšanský – Miklík, Higgs, Čajkovič – Fortier, Buc, Hudec – Köver, Bezák, Šalka
    Dornbirn Bulldogs: Höneckl – MacKenzie, Kaldis, Nilsson, Kokkila, Schnetzer, Magnan, Egger – Woger, Brosseau, Romig – Schwinger, Häußle, Macierzynski – Jevpalovs, Rapuzzi, Yogan – Antonitsch, Straka, Fröwis

    Rozhodčí: Baluška, Hronský – Durmis, D. Konc
    thejrc.org