Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 5:3 (kon.) | Buffalo – Washington 1:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 8:0 (kon.) | New Jersey – Boston 2:1 (po pr.)
Arizona – San Jose 5:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 16.01.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Šavle se usadili v útočném pásmu a trenér Krueger neváhá, odvolává Linuse Ullmarka na střídačku. Poweplay!
     
    55:47
    Kruegerova družina bojuje o vyrovnání a nyní navíc bude mít na ledě o jednoho hráče více! Rozhodčí vylučují Zdena Cháru, slovenský bek u mantinelu držel Jeffa Skinnera příliš dlouho.
    47:47 Tom WILSON - 1:2
     
    47:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals získávají zpět ztracené vedení! TOM WILSON ukázal důraz, když poslal na led Millera, načež mu kotouč přiťukl Bäckstrom. Šestadvacetiletý Kanaďan posléze z pravého kruhu mířil k bližší tyči, Ullmark máchl lapačkou na prázdno. Asistence: Nicklas Bäckstrom.
    40:31 Rasmus RISTOLAINEN - 1:1
     
    40:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Kouzlo Víta Vaněčka prolomeno, Sabres vyrovnávají! Od modré čáry střílel RASMUS RISTOLAINEN, jehož pokus razil do protipohybu českého gólmana Tom Wilson. Cestě k puku do sítě pomohla ještě levá tyčka. Asistence: Taylor Hall a Jack Eichel.
     
    32:23
    Rozhodčí počtvrté v utkání vylučují a opět hráče Washingtonu. Na trestnou lavici usedá nejproduktivnější obránce uplynulé sezóny NHL John Carlson za sekání.
    21:34 Jakub VRÁNA - 0:1
     
    21:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jsou aktivnější, ale do vedení jde Washington! Tom Wilson na obranné modré obral Ristolainena, načež ve středním pásmu vyslal do úniku JAKUBA VRÁNU, který nabral velkou rychlost a samostatný únik zakončil nekompromisní střelou forhendem do pravého horního rohu! Asistence: Tom Wilson.
    20:31 Thompson si na Vaněčka nepřišel
     
    20:31
    Na druhou stranu ujel Tage Thompson s Hallem. Pravé křídlo se stahovačkou zbavilo padajícího Carlsona, načež trefilo dobře postaveného Vaněčka! Český gólman si poradil i s dorážkou vlastního spoluhráče Orlova, který neobratně poslal puk na vlastního gólmana.
     
    16:35
    Třetí přesilovka pro domácí mužstvo. Rozhodčí na dvě minuty vykazují Jevgenije Kuzněcova, který si proti Hallovi pomohl držením.
     
    10:23
    Buffalo si zahraje druhou početní převahu. V útočném faulu se podrážení na Millerovi dopustil americký forward Conor Sheary.
    08:22 Hall orazítkoval tyč Vaněčkovy svatyně
     
    08:22
    Taylor Hall ujel společně s Thompsonem do přečíslení proti Chárovi. Kanadský útočník vzal situaci na sebe a zápěstím překonal Vaněčka, toho podržela levá tyčka!
     
    05:57
    První přesilovou hru si zahraje domácí Buffalo. Hlavní rozhodčí posílají na trestnou lavici obránce Brendena Dillona. Dvě minuty za hákování.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 41. Ristolainen (Hall, Eichel) – 22. J. Vrána (T. Wilson), 48. T. Wilson (Bäckström)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), Montour, Dahlin, Jokiharju, C. Miller – T. Thompson, Eichel (C), Hall – S. Reinhart, E. Staal, Olofsson – Cozens, Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.
    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Orlov, J. Schultz, Dillon, Jensen, Chára – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Sheary, Eller, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre (CAN), Chris Lee (CAN) – Bryan Pancich (USA), Libor Suchánek (CZE)
    ocianews.com