Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Čerepovec – Minsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.)
Kazaň – N.Novgorod 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 17.01.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:25:52)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) výhra, čisté konto, úspěšnost zásahů – 100%.

    Tomáš Hyka (CLJ) 1+1, 2 střely na branku, 1 hit, čas na ledě – 18:44.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 2 střely na branku, 4/16 vyhraných vhazování, 4 hity, čas na ledě – 19:31.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 23 – 17
    Trestné minuty: 8 – 4
    Vhazování: 26 – 31
    Zblokované střely: 17 – 9
    Hity: 11 – 6
     
    Dnešní utkání sledovalo 2673 diváků.
     
    Je konec! Celkem přesvědčivé vítězství si v tomto utkání připíšou domácí hokejisté, kteří zvítězili 4:0. Lokomotiv se v poslední periodě na nějaký větší tlak nezmohl, a tak si to Čeljabinsk bez větších problémů pohlídal. Navíc v samotném závěru ještě jednou udeřil. Tomáš Hyka táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém vybídl Daniila Iljina, jenž touto pobídkou nepohrdl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:24
    Jaroslavl se snaží alespoň o vstřelení čestné branky, ale střela hostujícího beka neměla moc šancí na úspěch. Roman Will má dnes skvělé výhledy na střely.
    57:28 Daniil ILJIN - 4:0
     
    57:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují dnes již počtvrté a definitivně rozhodují o své výhře! Tomáš Hyka dostal skvělou přihrávku a táhl přečíslení dva na jednoho. Následně zvolil přihrávku na levou stranu, kde byl DANIIL ILJIN, jehož teč šla nad beton gólmana. Dnes je to lekce z produktivity. Asistence: Tomáš Hyka a Sergej Tělegin.
     
    56:39
    Tomáš Hyka vrátil puk do útočného pásma a Jaroslavl ani nemá šanci případně odvolat brankáře. Domácí navíc vybojovali buly po pravé ruce brankáře.
     
    56:03
    Domácí hokejisté zajímavě kombinovali v útočném pásmu, ale Sergej Kalinin místo střely volil ještě nahrávku. Ta navíc úplně utekla z útočné třetiny.
     
    55:40
    Komerční přestávka.
     
    55:18
    Jaroslavl se sice ještě sympaticky snaží, ale směrem dopředu to od ní dnes není zrovna ideální. Dobrá ofenziva dnes nejspíše zůstane bez vstřelené branky.
     
    54:25
    Dnešní zápas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Čeljabinsk dnes zapíše dvoubodovou výhru, možná ho to nakopne k lepším výsledkům.
     
    53:29
    Alexandr Avcin je na ledě!
     
    53:14
    Teemu Pulkkinen si počkal na přihrávku a chtěl vyslat ránu z první z levého kruhu. Střela mu však hodně nesedla, a tak jeho slabý pokus skončil vedle branky.
     
    52:47
    Ne, zatím to nevypadá, že bychom se dnes mohli dočkat vstřelené branky v početní výhodě. Většinu z nich měl hostující celek, ale není při nich nebezpečný.
     
    52:06
    To je asi poslední možnost pro hostující celek, jak si vykřesat ještě nějakou naději na nějaký bodový zisk. Zatím však Čeljabinsk vyhazuje jeden puk za druhým.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Osnovin (D. Iljin, Švarjov), 13. Hyka (Kravcov), 38. Pilut (Manuchov), 58. D. Iljin (Hyka, Tělegin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov, Jevenko – Åberg, Kalinin (C), Byvalcev – Kravcov, Sedlák (A), Hyka – D. Iljin, Švarjov, Osnovin – Avcin, Lukin, Karlin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Čerepanov, Barancev, M. Osipov, Misjul – V. A. Tkačov (C), A. Petersson, J. Averin (A) – Lander (A), Pulkkinen, Kajumov – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Alexejev, Darjin, Kovalenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fatejev, Ščeňjov – Antonov, Viljugin

    Diváci: 2673
    bahis siteleri