Florida – Chicago 5:2 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (kon.) | NY Islanders – Boston 1:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Pondělí 18.01.2021, 18:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Bobby Ryan – 5 min. + 10 min. osobní trest, bitka).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Oliver Bjorkstrand – 5 min. + 10 min. osobní trest, bitka).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Zach Werenski – 5 min., bitka).
    59:04 Bobby RYAN - 2:3
     
    59:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Velký obrat! Rozhodčí se spojil s Torontem, po čemž svůj původní verdikt mění. Joonas Korpisalo po zásahu BOBBYHO RYANA neudržel kotouč, který doskákal do branky, ale domácího útočníka zřejmě strčil hráč Columbusu. Verdikt se finskému brankáři vůbec nelíbí, ale gól platí! Asistence: Anthony Mantha, Filip Hronek.
     
    59:04
    Detroit dostal kotouč do branky, jenže sudí rozpažuje. Tlak do brankoviště byl od domácích přehnaný a strhává se několik bitek!
     
    57:11
    Skvělý Joonas Korpisalo míří pro ocenění za první hvězdu zápasu! Znovu si poradil se střelou z pravé strany a betonem pokryl i následné dorážky Tylera Bertuzziho s Dylanem Larkinem.
     
    56:50
    Detroit hraje all-in. Vhazuje se v obranném pásmu Columbusu, kde je šest hráčů Red Wings, zatímco Thomas Greiss stojí na střídačce.
     
    56:39
    Obrovská šance Marca Staala! Joonas Korpisalo vyrazil střelu z levé strany jen před sebe, kde se puk odrazil ke zkušenému zadákovi, jenž místo odkryté branky trefil jen pravou tyčku!
     
    52:34
    Vladislav Gavrikov (CBJ) na modré čáře podrazil pronikajícího Tylera Bertuzziho, čímž nabízí domácím přesilovou hru.
     
    51:01
    Následuje ztráta puku, po které Tyler Bertuzzi posunul puk doprava, kam se přesunul také Joonas Korpisalo a fantastickým zákrokem lapačkou ukradl gól Anthonymu Manthovi! Skvělý přesun!
    46:26 Pierre-Luc DUBOIS - 1:3
     
    46:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Detroit se nechal strhnout, až střídající Marc Staal zapomněl na modré čáře nehlídaného PIERRA-LUCU DUBOISE, jemuž nezabránil v zakončení ani dojíždějící obránce. Asistence: Michail Grigorenko, Joonas Korpisalo.
    45:10 Alexandre TEXIER - 1:2
     
    45:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Okamžitě po vhazování hosté otáčí vývoj zápasu! Ke kotouči se na levé straně dostal ALEXANRE TEXIER, který naznačil rameny, objel branku a zasunul kotouč za levou tyčku domácí branky. Asistence: Oliver Bjorkstrand.
     
    42:43
    Druhá šance švédského útočníka v krátkém sledu! Emil Bemström tentokrát pálil z pravého kruhu, odkud orazítkoval horní tyčku.
     
    42:15
    Emil Bemström dostal nabito v levém kruhu, odkud vyslal tvrdou dělovku z první, jenže přesouvající se Thomas Greiss jeho pokus vyrazil!
     
    41:53
    Rozhodčí přerušuje hru. Na trestnou lavici míří Bobby Ryan (DET), který dostává menší trest za podrážení.
     
    36:24
    Columbus zavřel domácí defenzivu, načež vytvořil tlak na brankoviště Thomase Greisse, který udržel kotouč před brankovou čárou!
    35:11 Oliver BJORKSTRAND - 1:1
     
    35:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dobývání přináší efekt! Kolotoč v obranném pásmu Detroitu zakončil od modré čáry Bo Jenner, jehož sražený pokus našel OLIVER BJORKSTRAND a přesnou střelou překonal Thomase Greisse. Asistence: Bo Jenner, Michael Del Zotto.
     
    32:07
    Aktivní Detroit byl blízko druhé trefě! Zadák Jon Merrill se ocitl netradičně přímo před Joonasem Korpisalem, jenže svůj bekhend pod horní tyčku neusměrnil.
     
    21:00
    Detroit se do zakončení nedostal, přesto se může těšit na přesilovou hru. David Savard (CBJ) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    17:31
    Filip Hronek pálí mimo branku, vzápětí se ve velké šanci objevil Tyler Bertuzzi, ale znovu ho zastavil Korpisalův beton!
     
    12:07
    Velká hrubka obránců Columbusu! Špatnou rozehrávkou zaskočili i samotného Franse Nielsena, který se ocitl osamocený před brankou.
     
    09:36
    Zadák Columbusu zamíchal s pukem a zkusil kličku do bekhendu, kterou domácí brankář vypíchl holí.
    07:00 Bobby RYAN - 1:0
     
    07:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings stačilo vyhrané vhazování Michaela Rasmussena, když si volného kotouče všiml BOBBY RYAN a z hranice kruhu zaskočil Thomase Greisse. Asistence: Michael Rasmussen.
     
    06:58
    Obrovská šance na druhé straně kluziště! Nahozený kotouč z rohu kluziště tečoval Tyler Bertuzzi, a přestože se z otočky pokusil zasunout kotouč do branky, Joonas Korpisalo levým betonem zasáhl.
     
    06:31
    Bo Jenner se protlačil před branku, kde se pokusil zakončit bekhendem, jenže kotouč nadzvedl příliš vysoko!
     
    04:49
    Velká šance Columbusu! Za obranou se zjevil Eric Robinson, jenž tváří v tvář Thomasovi Greissovi se střelou nad lapačku neuspěl.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 7. B. Ryan (Rasmussen), 60. B. Ryan (Mantha, Hronek) – 36. Bjorkstrand (Jenner, Del Zotto), 46. Texier (Bjorkstrand), 47. Dubois (Grigorenko, Korpisalo)


    Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Nemeth, Hronek, Merrill, DeKeyser, Stecher, M. Staal – Mantha, D. Larkin (C), Bertuzzi – Zadina, Rasmussen, B. Ryan – Gagner, Filppula, Naměstnikov – Nielsen (A), Glendening (A), Bromé.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Bjorkstrand, Dubois, Grigorenko – Atkinson, Domi, Jenner (A) – Foudy, Texier, N. Foligno (C) – Bemström, Riley Nash, Robinson.

    Rozhodčí: St. Piere, Rank – Kovachik, Marquis

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri