Ž. Vlci Brno – Sparta 3:4 (kon.) | Svarog Teplice – FTZS Liberec 6:0 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
3:4 (0:1)
Sparta Praha
Středa 20.01.2021, 19:00 • Sportovní hala Modřice • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    39:40 SVOBODA - 3:4
     
    39:40
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    A pozor na to! Je to už jen o gól! Havlín našel na pravé tyči PAVLA SVOBODU, který dramatizuje závěr zápasu.
    39:07 HROMEK - 2:4
     
    39:07
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    JAN HROMEK je odměněn za svůj dnešní výkon gólem. Sparťané to při rohu zkoušeli bez brankáře a mladý futsalista domácí míč získal a poslal přes celé hřiště.
    35:28 CENEK - 1:4
     
    35:28
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Domácí tým se dočkává gólu. Ovšem trochu jinak, než by se to nyní čekalo. Cristiano byl hodně vyběhlý z brány a pyká za to. K míči se totiž ještě na polovině Vlků dostal ČENEK CENEK, který se trefil přesně k levé tyči odkryté brány.
    33:30 BRAHIMI - 0:4
     
    33:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté poměrně rychle trestají snahu o hru bez brankáře. Prázdnou branku trefuje pravděpodobně BRAHIMI.
    29:21 ANGELLOTT - 0:3
     
    29:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další úder Pražanů. Křivánek našel z levého rohu před bránu nabíhajícího ANGELLOTTA, který se již podruhé v druhém poločase nemýlil. Byl tak zatím u všech gólů svého týmu.
     
    25:25
    Hromek hraje povedený zápas. Zastavil Brahimiho, kolem kterého se pak díky dvěma povedeným kličkám dostal až ke střele. Cristiano byl ale pozorný a míč vyrazil.
    22:46 ANGELLOTT - 0:2
     
    22:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhý gól hostů je na světě. Carlihnos rozehrál z postranní čáry na ANGELLOTTA, který míč z první poslal k levé tyči brány Pšurného, ten byl bez šance.
     
    19:15
    Chráscina zastavil Brahimiho a dokázal míč protlačit přes Carlinhose. Ten se dostal k Havlínovi, jehož pokus ze střední vzdálenosti líznul pravou tyč sparťanské brány!
     
    14:29
    Asi největší šance Brňanů v zápase. Havlín utíkal po pravém křídle, na druhé tyči mu nabíhal Chráscina, ke kterému se míč po přihrávce dostal. Domácí futsalista jej ovšem poslal jen kousek nad břevno!
     
    09:22
    Angellott byl s míčem sám před Pšurným, snažil se jej rozhodit kličkami, domácí gólman se ale nenechal a tygřím skokem míč vyrazil. Brahimiho následná dorážka pak skončila na Hromkovi, který gólmana svého týmu na chvíli zastoupil na brankové čáře!
    04:11 VOKOUN - 0:1
     
    04:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané střílejí první gól a ujímají se vedení. Angellott přihrál od levé postranní čáry na druhou tyč, tam si sběhl JIŘÍ VOKOUN, který rychlou přízemní střelou prostřelil Pšurného.

    Filip Krůza

    Branky: 36. Cenek, 40. Hromek, 40. Svoboda (Havlín) – 5. Vokoun (Angellott), 23. Angellott (Carlihnos), 30. Angellott (Křivánek), 34. Brahimi


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl, Trbušek, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina
    Sparta Praha: Cristiano (Gerčák) – Brahimi, Angellott, Bernardo, Carlinhos, Křivánek, Vokoun, Gabčo, Snop, Hora, Hudousek, Fejzullahi

    Rozhodčí: Rygl, Čep
    thejrc.org