Juventus – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (0:0)
SSC Neapol
Středa 20.01.2021, 21:00 • Venue MAPEI Stadium • Italský Super Cup • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:02:46)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 10:3. Fauly: 14:11.
    Juventus vítězí v Superpoháru 2:0!
     
    Je konec! Juventus vítězí v Superpoháru nakonec 2:0! O vítěznou branku se prosadil portugalský ostrostřelec Cristiano Ronaldo, k němuž míč po rohovém kopu nešťastně srazil Bakayoko. Neapol měla obrovskou možnost na srovnání, když kopala penaltu po faulu na Mertense, jenže kapitán hostí – Insigne selhal, vůbec netrefil bránu. Poté hosté vše vrhli do útoku, jenže ten skončil protiútokem a brankou Alvara Moraty.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. MORATA - 2:0
     
    90+5
    Juventus právě vstřelil branku!
    Hosté vsadili všechno na jednu kartu, do vápna se vydal i gólman! Jenže rohový kop domácí ubránili, z následné protiakce navíc vstřelili ještě jednu branku! Juan Cuadrado táhl celou protiakci středem hřiště, následně poslal míč na levou stranu, kde byl ALVARO MORATA. Ten už sice byl v úhlu, přesto trefil odkrytou bránu.
     
    90+4
    Mohlo být srovnáno! Mertens dostal hodně prostoru ve vápně! Jeho střela z první byla ještě tečována soupeřem, načež Szczęsny ještě stihl zareagovat na změnu směru!
     
    90+3
    Neapol to zkusila z pravé strany, ovšem s tímto centrem si obrana poradila. Na druhé straně odvedl skvělou práci Ospina, který nejspíše zamezil včasným výběhem brance. Skvělé čtení hry kolumbijského brankáře.
     
    90+2
    Jeden z hráčů Neapole to chtěl zkusit individuální akcí, ale byl při ní trochu rozhozen. Míč se od něj odrazil jen k domácímu obránci, který ho daleko odkopl.
     
    90+1
    Nastavovat se bude pět minut!
     
    90
    A domácí fotbalisté mohli rozhodnout, za gólmanem hostí se však zatřásla jenom tyčka! Následný přízemní centr před branku nedokázal nikdo dostat do sítě! To byly velké šance.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Zieliński (SSC Neapol).
     
    88
    Bernardeschi sice do hry naskočil až do druhého poločasu, ale je u většiny nebezpečných akcí a je na hřišti hodně vidět. Chiesa byl předtím neviditelný.
     
    87
    Sice to netrvalo nijak dlouho, když jeden z hráčů Juventusu o něj přišel na polovině hřiště, jenže jeho soupeř se dostal mimo hrací plochu. Aut pro domácí.
     
    86
    Juan Cuadrado napadal hodně agresivně, ale právě na něj byl nakonec spáchaný faul. Domácí fotbalisté drží stále míč na svých kopačkách...
     
    85
    Polský brankář má nějaké problémy s kopačkami, proto se nyní nehraje. Szczęsny dostal novou sadu. Tento zdržený čas se rozhodně bude nastavovat.
     
    84
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Rui, přichází Lorrente.

    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Demme, přichází Politano.
     
    84
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Kusulevski, přichází Morata.

    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Bentancur, přichází Rabiot.

    Denisa Józsová

    Branky: 64. Ronaldo, 90+5. Morata

    Karty:   74. Ronaldo (JUV) – 89. Zieliński (NEA)

    Neproměněná penalta: 80. Insigne (NEA), mimo


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 10:3. Fauly: 14:11.
    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Chiellini (C), Bonucci, Cuadrado – McKennie, Arthur, Bentancur (84. Rabiot), Kulusevski (84. Morata)– Chiesa (46. Bernardeschi), Ronaldo.
    Náhradníci: Ranocchia, Pinsoglio, Frabotta, Morata, Drăgușin, Ramsey, Buffon, Fagioli, Bernardeschi, Rabiot, Di Pardo.

    SSC Neapol: Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui (84. Lorrente)– Demme (84. Politano), Bakayoko (67. Elmas) – Lozano, Zieliński, Insigne (C), Petagna (72. Mertens).
    Náhradníci: Ghoulam, Rrahmani, Meret, Elmas, Lobotka, Maksimović, Cioffi, Llorente, Politano, Hysaj,Contini Baranovsky, Mertens.

    Rozhodčí: Valeri – Bindoni, Giovane
    thejrc.org