Olomouc – Opava 4:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Slovácko 1:3 (kon.) | Zlín – Ostrava 1:1 (kon.)
Karviná – Slavia 1:3 (kon.)
konec
FC Zlín
1:1 (1:1)
FC Baník Ostrava
Sobota 23.01.2021, 16:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:55:24)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 21:19.
     
    Je konec! Zlín nakonec uhrál s Baníkem Ostrava remízu 1:1. Domácí Zlín vstoupil do zápasu mnohem aktivněji. Už v deváté minutě mohl udeřit Buchta, ale ve skluzu minul branku. Poté se na malém vápně otočil Poznar, jehož ránu zablokoval obránce. Ve 24. minutě se Baník dostal do vedení, když si Tetourův centr srazil do vlastní branky Petr Buchta. Druhou branku Ostravy mohl přidat Kuzmanovič, ale jeho pokus levačkou těsně minul branku. Zlín se pět minut před pauzou dočkal penalty po faulu Filla. Z pokutového kopu poté bezpečně vyrovnal Tomáš Poznar. Po změně stran byl o něco aktivnější Baník, ale do šancí se dostával Zlín. V 80. minutě musel Laštůvka vyrazit ránu Dramého. V závěru pak ještě v pádu hlavičkoval Vraštil, jenže nezamířil mezi tři tyče.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ndefe upadl po souboji na hranici velkého vápna a svůj pád doprovodil hlasitým výkřikem. Hlavní rozhodčí ale nedovolený zákrok nepískal.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Dominik Simerský.
     
    89
    Akce domácích ještě pokračovala a Zlín se dočkal zakončení! Na malém vápně hlavičkoval rybičkou Vraštil, ale minul Laštůvkovu svatyni.
     
    89
    Zlín rozehrával rohový kop. Jeho exekuce se chopil Dramé, jehož přízemní centr proskákal velkým vápnem bez teče.
    88. Tijani si v obrovské šanci před Dostálem nezpracoval!
     
    88
    Svozil na polovině hřiště vystoupil proti odraženému míči a rozehrál na Martina Filla, který byl faulován. Baník se v posledních minutách tlačí vpřed.
     
    87
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tomáš Poznar, přichází Petr Jiráček.
     
    86
    Tetour mohl zakončovat z hranice velkého vápna, ale zbytečně kličkou a obrana domácího mužstva se zatím stačila srovnat.
     
    85
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Muhamed Tijani.
     
    84
    Fleišman si dal pozor na Condeho a hlavou před ním odehrál míč ke Stronatimu. Baník chce hrát směrem nahoru, ale zatím prohrává souboje.
     
    83
    Dyjan Carlos de Azevedo dostal přihrávku na polovinu hřiště, ale o míč jej obral důrazný Lukáš Vraštil. Nedovoleným zákrokem se poté provinil Ndefe.
     
    82
    Adam Jánoš uspěl v souboji v blízkosti vlastní šestnáctky a odehrál míč do bezpečí. Zlín však zůstane u míče a po delší době se může usadit na polovině Baníku.
     
    81
    Vraštil hodně zariskoval při malé domů. Za míčem sprintoval Tomáš Zajíc a domácí brankář Dostál balón odkopl na poslední chvíli.
     
    80
    Zlín se po rychlém protiútoku mohl dostat do vedení! Dramé zatáhl míč na hranici velkého vápna, ale jeho ránu Jan Laštůvka skvěle vyrazil!
     
    80
    Baník zahrával další rohový kop. Fleišmanův centr směřoval na přední tyč, odkud míč nikým neatakován odhlavičkoval Lukáš Vraštil.
    79. Věrní ostravští fanoušci se představili s pyrem za branami stadionu
     
    79
    Jaroslav Svozil byl faulován na pravé straně, kde jej trefil Tomáš Poznar. Domácí útočník může být rád, že nedostal druhou žlutou kartu.
     
    78
    Daniel Tetour zabojoval o míč na levé straně hrací plochy, jenže balón už neudržel na hrací ploše. Domácí Zlín bude vhazovat a může uklidnit hru.
     
    77
    Cheick Oumar Conde poslal nákop za obranu Baníku, jenže Jan Laštůvka si bez problémů došel pro míč. Baník může rozjet další akci.
     
    76
    Ndefe znovu dostal míč na levou stranu, ale Kuzmanoviče zahnal do velmi těžké pozice. Srbský fotbalista si tak musel pomoci faulem.
     
    75
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Tomáš Zajíc.
     
    74
    Daniel Tetour hlavou posunul míč Kuzmanoviče, který neustál souboj s domácím Petrem Buchtou. Hlavní rozhodčí nechává pokračovat.
    73. Azevedo pořádně vyčinil Cedidlovi za pád po souboji s Ndefem
     
    73
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lamin Jawo, přichází Youba Dramé.
     
    72
    Kuzmanovič chtěl rozehrát na levou stranu, ale Petr Buchta skvělou poziční hrou získal míč pro domácí Zlín. Pokračuje boj o každý metr.
     
    70
    Dyjan Carlos de Azevedo hlavou prodloužil míč do pokutového území, kam sprintoval Daniel Tetour, ale brankář Stanislav Dostál schoval míč do rukavic.
     
    69
    Stanislav Dostál skvěle přečetl rozehrávku Baníku a došel si pro přihrávku za obranu. Baník je v posledních minutách sice aktivnější, ale do šancí se nedostává.
     
    68
    Hosté zahrávali další rohový kop. Za centrovaným míčem se tlačil Stronati, ale zadáci ve žlutém další těžkou situaci ustáli bez újmy.
     
    67
    Fotbalisté Baníku se po přímém kopu dožadovali penalty za ruku v pokutovém území. Rozhodčí ale dostal informaci, že se o ruku nejednalo.
     
    66
    Stronati prošel s míčem až na polovinu domácích, ale jeho nákop si obrana domácího mužstva snadno pohlídala.
     
    65
    Ndefe uspěl v souboji na levé straně a odstavil od míče Lamina Jawa. Fotbalisté Baníku získali míč a mohou se vydat do dalšího útoku.
     
    64
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Filip Kaloč, přichází Adam Jánoš.
    64. Stronati vyslal Potočného do úniku, šlo o ofsajd?
     
    64
    Roman Potočný spěchal sám na brankáře, ale jeho zakončení bylo zbytečné. Ostravský fotbalista si nepohlídal ofsajd.
     
    63
    Martin Cedidla operoval s míčem na pravé straně hrací plochy, jenže k němu přistoupil Dyjan Carlos de Azevedo, který mu míč ukopl do autu.
     
    62
    Zlín se nastěhoval na polovinu Baníku, ale kombinuje daleko od branky Jana Laštůvky. Zatím je to hodně kostrbatá hra.
     
    61
    Tomáš Poznar vyzkoušel své střelecké zakončení zpoza velkého vápna. Prudkou střelou domácí hráč trefil jen Jaroslava Svozila.
     
    60
    Kuzmanovič odcentroval z levé strany do pokutového území, ale před důrazným Romanem Potočným odhlavičkoval míč Petr Buchta.
     
    59
    Baník měl k dispozici rozehrávku přímého kopu ze zajímavé pozice. Jeho rozehrávky se chopil Kuzmanovič, který trefil jen obránce ve zdi.
     
    58
    Conde fauloval v blízkosti velkého vápna a dostává žlutou kartu.
     
    57
    Jaroslav Svozil vhazoval na pravé straně hrací plochy. Obránce Baníku našel Kuzmanoviče, který hlavičkou za obránce Potočného neuvolnil.
     
    56
    Potočný se v dalším souboji na polovině domácího Fastavu nechal snadno odstavit. Útočné výpady Baníku jsou zatím hodně nepovedené.
     
    55
    Lukáš Vraštil poslal vysoký nákop na pravé křídlo, kam sprintoval Cedidla, ale Jiří Fleišman měl k míči o pořádný kus blíže.
     
    54
    Dyjan Carlos de Azevedo získal míč v souboji s Markem Hlinkou. Tetour poté hledal přihrávkou Potočného, ale toho dokázal předskočit Jakub Janetzký.
     
    53
    Kuzmanovič se dostal k míči v pokutovém území, jenže si nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti.
     
    52
    Ndefe podpořil náběhem ofenzivu Baníku a zpětnou pobídkou hledal de Azeveda. Brazilec ve službách Baníku se do zakončení neprobil.
     
    51
    Další nedovolený zákrok domácích na polovině Baníku. Jiří Fleišman poté rozehrál přímý kop, ale Potočný se k jeho nákopu vůbec nedostal.
     
    50
    Jan Laštůvka se musel zapojit do rozehrávky ostravského Baníku. Zkušený brankář před dotírajícím Fantišem raději nakopl míč vpřed.
     
    49
    Stronati poslal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kam si naběhl de Azevedo, jenže šikovný Brazilec se nedokázal zbavit obránce.
     
    48
    Domácí Zlín zahrával přímý kop na polovině soupeře. Marek Hlinka vyslal nadýchaný centr na malé vápno, ale obrana Baníku si poradila.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Jiří Fleišman (FC Baník Ostrava).
     
    47
    Dostál nakopl míč na levou stranu, kde v hlavičkovém souboji uspěl Marek Hlinka, jenže hlavou prodloužil míč jen do prostoru za sebe.
     
    46
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Pepe Mena, přichází Dyjan Carlos de Azevedo.
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází David Buchta, přichází Gigli Ndefe.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce platí nerozhodný stav 1:1. Domácí Zlín vstoupil do zápasu mnohem aktivněji. Už v deváté minutě mohl udeřit Buchta, ale ve skluzu minul branku. Poté se na malém vápně otočil Poznar, jehož ránu zablokoval obránce. Ve 24. minutě se Baník dostal do vedení, když si Tetourův centr srazil do vlastní branky Petr Buchta. Druhou branku Ostravy mohl přidat Kuzmanovič, ale jeho pokus levačkou těsně minul branku. Zlín se pět minut před pauzou dočkal penalty po faulu Filla. Z pokutového kopu poté bezpečně vyrovnal Tomáš Poznar.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Zlín se znovu usadil na polovině Baníku. Jawo upadl na pravé straně, ale rozhodčí dává jasným gestem najevo, že pískat se nebude.
     
    45+3
    Kuzmanovič se otočil s míčem na polovině domácího celku, ale hráči ve žlutém balón stačili zakopnout do autu. Baník má čas na poslední útok první půle.
     
    45+2
    Baník si mohl vzít zpět ztracené vedení! Na centr z pravé strany si naběhl David Buchta, ale hlavičkou v tísni daroval Dostálovi zákrok!
     
    45+2
    Jose Mena se na vlastní polovině dostal před Antonína Fantiše, který jej musel faulovat. Baník bude rozehrávat.
    45+1. Kuzmanovič si krásně povodil Koláře, Mena nebezpečně hlavičkoval!
     
    45+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    45
    Daniel Tetour v závěru prvního poločasu fauloval na polovině hřiště Janetzkého. Zlín se tak ještě může pokusit o útok.
    44. Tomáš POZNAR - 1:1
     
    44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil TOMÁŠ POZNAR a střelou doprostřed branky překonal Jana Laštůvku.
     
    43
    Skutečně je to penalta! Zlín dostává obrovskou příležitost k vyrovnání.
     
    42
    Hlavní rozhodčí si ještě nechává poradit od kolegy u videa.
     
    41
    Pokutový kop pro Zlín! Martin Fillo fauloval v souboji Antonína Fantiše a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu!
     
    41
    Jiří Fleišman znovu ukázal své zkušenosti v souboji na pravé straně a získal pro Ostravu vhazování. Zlín je ale vysunutý hodně vysoko.
     
    40
    Janetzký se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže zakončení levačkou mu vůbec nesedlo. Ostravská defenziva ale dává domácím dostatek prostoru.
     
    39
    Nemanja Kuzmanovič si naběhl na přihrávku na polovinu hřiště, ale Petr Buchta jej dokázal odstavit a srazil míč do zámezí. Baník bude nadále u balónu.
     
    38
    Pepe Mena rozehrál přímý kop obloučkem na rozběhnutého Filipa Kaloče, jenže druhý jmenovaný si nepovedeným zpracováním posunul míč mimo šestnáctku.
     
    37
    Kolář zbytečně dohrál Romana Potočného a dostává žlutou kartu.
     
    37
    Za přetaženým centrem se na levé straně hnal Jiří Fleišman, který si v souboji s domácím obráncem pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    36
    Roman Potočný ustál souboj s domácímu hráči u postranní čáry a získal pro Baník vhazování. Ostravský celek může po delší pasáži uklidnit hru.
     
    35
    Rozehrávky přímého kopu se ujal Marek Hlinka, který poslal prudký střílený centr na malé vápno, kde zasáhla obrana Baníku. Bude z toho rohový kop.
     
    33
    David Buchta ještě vidí žlutou kartu. Nakonec z toho bude pouze přímý kop pro Zlín. Domácí chtěli penaltu, ale sudímu na dálku poradil kolega u videa.
     
    33
    Buchta prohrál souboj na hranici velkého vápna u brankové čáry, Cedidla se před něj dostal a Buchta jej poslal k zemi.
     
    32
    Jaroslav Svozil nedovoleným zákrokem poslal k zemi Lamina Jawa a zastavil další akci domácích. Zlín tak může pokračovat v kombinaci na polovině Baníku.
    31. Janetzký málem tečoval Hlinkův přízemní centr za Laštůvku!
     
    31
    Marek Hlinka vyslal tvrdou přízemní střelu zpoza hranice pokutového území. Jeho pokus ještě tečoval Jakub Janetzký, ale Jan Laštůvka si připsal snadný zákrok.
     
    30
    Roman Potočný se hnal za dalším nákopem na polovinu domácího celku. Petr Buchta další obranné povinnosti zvládl a pomohl si malou domů.
    29. Kuzmanovičova táhlá rána zpoza vápna skončila těsně vedle
     
    29
    Baník mohl odskočit na rozdíl dvou branek! Nemanja Kuzmanovič se individuální akcí prodral do blízkosti velkého vápna, ale levačkou o kousek minul bližší tyč!
     
    28
    Domácí stopeři už znovu kombinují na polovině hřiště a hledají cestičku na polovinu Baníku. Hosté zatím brání v pozorném bloku. Výborný blok navíc předvedl Martin Fillo.
     
    27
    Baník zahrával přímý kop na polovině domácího mužstva. Jeho rozehrávky se chopil Jiří Fleišman, ale jeho pobídku Dostál s klidem vyboxoval.
     
    26
    Domácí celek se okamžitě vydal vpřed se snahou o rychlou odpověď. Na hranici velkého vápna si Tomáš Poznar v souboji s Fleišmanem pomohl šlapákem.
    24. Petr BUCHTA - 0:1
     
    24
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se ze své první nebezpečné akce dnešního souboje dostává do vedení! Fillo přihrávkou na stranu uvolnil Daniela Tetoura, který odcentroval na malé vápno a domácí PETR BUCHTA si ve skluzu srazil míč do vlastní branky!
     
    23
    Jan Laštůvka si tentokrát dal dobrý pozor na centr z levé strany a bez problémů schoval míč do rukavic. Baník by potřeboval hrát s větším klidem.
    22. Kaloče připravil o míč Jawo a pořádně vystrašil Laštůvku
     
    22
    Obrovskou chybu udělal na vlastní polovině Filip Kaloč, který pustil do obrovské šance Jawa! Domácí hráč si ale vylámal zuby na Laštůvkovi.
     
    22
    Martin Fillo se skvělým skluzem položil pod nohy Antonína Fantiše a ještě k tomu získal vhazování pro ostravský Baník.
     
    21
    Jiří Fleišman vhazoval na levé straně hrací plochy. Zkušený obránce však přihrávkou na Kuzmanoviče daroval míč hráčům Zlína.
     
    20
    Martin Fillo vystihl přihrávku domácího celku směřující na Fantiše a rychle proti míči vystoupil. Zlín však bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    19
    Potočný dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže zpracováním si balón ukopl jen do zámezí. Zlín znovu získal balón bez nějakého většího úsilí.
    18. Poznar se otočil okolo Stronatiho, ale netrefil bránu!
     
    18
    Tomáš Poznar se na malém vápně dostal k přihrávce z pravé strany, dokázal se otočit, jenže v krkolomné pozici zakončil levačkou jen do obránce!
     
    17
    Cedidla nakopl míč na pravé křídlo, kam si naběhl Tomáš Poznar. K urostlému útočníkovi bleskově přistoupil zkušený Fleišman, který získal vhazování pro Baník.
     
    16
    Nemanja Kuzmanović na levé straně podrazil nohu Fantišovi a zhatil akci Zlína. Sudí tentokrát nechává žlutou kartu v kapse.
     
    15
    Martin Fillo zpětnou přihrávkou získal míč pro ostravský celek. Stopeři Baníku s rozehrávkou rozhodně nespěchají a čekají na lepší nabídku svých spoluhráčů.
     
    14
    Jan Laštůvka nakopl míč na polovinu hřiště, jenže tam byli znovu důraznější fotbalisté ve žlutém. Zlín tak mže rozjet další akci.
     
    13
    Lamin Jawo si došel na vlastní polovinu pro odražený míč a rychle otočil hru přes celou šíři hrací plochy. Zlín je zatím o něco aktivnější.
     
    12
    Tomáš Poznar v souboji naložil Fillovi a dostává žlutou kartu.
     
    12
    Marek Hlinka zahrával další přímý kop z levé strany. Slovenský záložník poslal prudký střílený centr na přední tyč, odkud Fleišman odehrál míč na roh.
     
    11
    Na opačné straně hrací plochy vybojoval důrazný David Buchta míč pro Pepeho Menu, který se dostal do zakončení, ale branku Stanislava Dostála neohrozil.
     
    10
    Domácí celek následně zahrával rohový kop. Na malém vápně číhal na hlavičku Tomáš Poznar, ale jeho zakončení minulo branku o pořádný kus.
    9. Kuzmanovič zasáhl těsně před Fantišem ve výborné pozici
     
    9
    První obrovská šance domácích! Na Hlinkův centr z přímého kopu u zadní tyče dosáhl Buchta, jenže ve skluzu nezamířil mezi tři tyče!
     
    8
    Jaroslav Svozil si dal pozor na další přihrávku směřující za obranu Baníku. Hosté nyní uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině.
     
    7
    Martin Fillo napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Kolář si s jeho přítomností hravě poradil a získal pro Zlín autové vhazování.
     
    6
    Marek Hlinka vymyslel zajímavý dloubáček do pokutového území, kam si naběhl Tomáš Poznar, ale domácí kapitán se špatným zpracováním obral o šanci.
     
    5
    Roman Potočný dohrál na polovině hřiště soupeře šlapákem a vidí žlutou kartu.
    4. Jawovi sjela hlavička v nebezpečné pozici po hlavě
     
    4
    Zlín zahrával standardní situaci. Na dobrý centr z pravé strany si na malém vápně naběhl Lamin Jawo, ale jeho hlavička byla nepřesná.
     
    3
    Kaloč si dal pozor na Cedidlovu nepřesnou přihrávku, bez problémů se dostal k volnému míči a rozehrál na pravou stranu. Zlín však začal hodně sympaticky.
     
    2
    Stronati poslal nákop za obranu domácího celku, kam si nabíhal David Buchta, ale domácí obránce před ním odhlavičkoval míč na polovinu Baníku.
     
    1
    Domácí Zlín obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal vpřed po pravé straně, ale Cedidla získal jen vhazování.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Zlín bude hrát ve žlutém, zatímco ostravský Baník oblékne modré dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Vraštil, P. Buchta, J. Kolář – Cedidla, Conde, Hlinka, Fantiš – Janetzký, Poznar (C), Jawo.
    Náhradníci: Rakovan – Toutou Mpondo, Simerský, Jiráček, Martínez García, Dramé, Chwaszcz.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman – Daniel Tetour, Kaloč – D. Buchta, Mena, Potočný – Kuzmanović.
    Náhradníci: Budinský – de Azevedo, Jánoš, Ndefe, Kukučka, Mu. Tijani, Zajíc.

    Rozhodčí: Machálek – Vlček, Lakomý.
     
    FC Baník Ostrava
    Ostrava je na tom o něco lépe než Zlín. Na kontě má 22 bodů, což ji vyneslo až na pátou příčku a může tedy myslet na Evropské poháry, i když už na čtvrté Slovácko má pětibodovou ztrátu, která se vytvořila zejména na začátku roku. Baník měl totiž po opětovném rozjetí soutěže v listopadu skvělou formu, kdy vyhrál pět ze šesti duelů, v tom jednom získal bod za remízu se Sigmou. Dnešní hosté ale nezažili vůbec povedený začátek roku. Remíza 0:0 by se sice ještě dala brát jako dobrý výsledek, ale tuto středu nestačili na Slovácko poměrem 1:2. Dnes to tak Ostrava bude chtít za každou cenu napravit, na což má ve Zlíně veškeré předpoklady.

    Poslední tři utkání
    Ostrava vs. Slovácko – 1:2
    Ostrava vs. Sparta – 0:0
    Ostrava vs. Líšeň – 2:0
     
    FC Fastav Zlín
    Zlín letos opět bojuje o udržení, ale letos má k němu mnohem lépe nakročeno než loni. Aktuálně se totiž nachází na pěkném dvanáctém místě se sedmibodovým náskokem na sestupovou zónu. Tento náskok už by měl víceméně bez problémů udržet, tedy pokud nějak nezačne nějak výrazně prohrávat. Tato série přece jen nyní přišla, i když není v takové velké míře. Fastav v listopadu vyhrál tři utkání za sebou, ale následně už v pěti duelech zapsal jen dvě remízy a tři porážky. Po novém roce se pak utkal s poslední Opavou, se kterou bral bod za bezbrankovou plichtu. Uvidíme, jak to bude vypadat dnes.

    Poslední tři utkání
    Opava vs. Zlín – 0:0
    Zlín vs. Líšeň – 3:1
    Zlín vs. Blansko – 4:1
     
    Dobré odpoledne u českého fotbalu! FORTUNA:LIGA už je samozřejmě opět v plném proudu, dnes nás tak čekají rovnou čtyři utkání. V jednom z nich na sebe narazí Zlín a Ostrava. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Jan Kobylík

    Branky: 44. Poznar (pen.) – 24. P. Buchta (vla.)

    Karty:   12. Poznar (ZLN), 37. J. Kolář (ZLN), 58. Conde (ZLN) – 5. Potočný (OVA), 33. D. Buchta (OVA), 47. Fleišman (OVA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 21:19.
    FC Zlín: S. Dostál – Vraštil, P. Buchta, J. Kolář – Cedidla, Conde, Hlinka, Fantiš – Janetzký (90. Simerský), Poznar (C) (87. Jiráček), Jawo (73. Dramé).
    Náhradníci: Rakovan – Toutou Mpondo, Simerský, Jiráček, Martínez García, Dramé, Chwaszcz.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman – Daniel Tetour, Kaloč (64. Jánoš) – D. Buchta (46. Ndefe), Mena (46. de Azevedo), Potočný (75. Zajíc) – Kuzmanović (85. Mu. Tijani).
    Náhradníci: Budinský – de Azevedo, Jánoš, Ndefe, Kukučka, Mu. Tijani, Zajíc.

    Rozhodčí: Machálek – Vlček, Lakomý
    thejrc.org