Slavia – Kladno 0:3 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Litoměřice – Přerov 4:5 (po pr.) | Kolín – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Frýdek-M. – Kadaň 2:5 (kon.) | Třebíč – Sokolov 5:0 (kont.) | Jihlava – Šumperk 5:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 23.01.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:00
    Navíc Šumperk nedohraje přesilovku ani celou, neboť se Daniel Spratek (SUM) dopustil v útočném pásmu hákování a 37 sekund před vypršením trestu Zadražila jde na trestnou i on.
     
    48:37
    Výhodu měli Draci skutečně dlouhou, nic z toho ale získat nedokázali a Matěj Zadražil (JIH) se tak tentokrát bude dívat opět z trestné.
     
    44:42
    Domácí si pohodové dohrání dnešní kulturní zábavy komplikují. Vlastimil Bilčík (JIH) jde za sekání dvě minuty na trestnou a pro Draky je to druhá přesilovka v řadě.
     
    41:17
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Zadražil – 2 min., držení hole).
     
    38:35
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., držení).
     
    30:37
    Vlastimil Bilčík (JIH) zastavil probíjejícího se Baláže k brance hákováním a dostává jako první hráč Dukly menší trest.
     
    26:13
    Vojtěch Krejčiřík (SUM) předvedl nešikovný zákrok v momentě, kdy vyhazoval kotouč. Zasáhl totiž hokejkou Koláře do obličeje a oprávněně jde na trestnou. Dukla má krátkou přesilovku, čtyři sekundy 5 na 3!
     
    24:22
    Tadeáš Jaroš (SUM) spáchal jasný přestupek, když znemožnil střílet Chlubnovi tím způsobem, že mu přesekl hokejku. Dukla tak má druhou přesilovku.
     
    17:39
    První vyloučený dnešního zápasu. Jan Blaško (SUM) objal ve středním pásmu rychlejšího Lichance a za držení je oceněn menším trestem.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 15. Chlubna (Bilčík, Lichanec), 19. Skořepa (Čachotský, Pekr), 31. Lichanec, 39. Pekr (Chlubna, Zedek), 53. Chlubna (Vítězslav Brož, D. Kolář)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – Eliáš, D. Kolář, Zedek, Strejček, Bilčík, A. Dvořák – Čachotský, Skořepa, T. Havránek – Jiránek, Fronk, Illéš – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – Vítězslav Brož, Lichanec, Chlubna – Juda.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Záruba, Kabelka, Ševčík, Valík, Dosek, Machů – Moučka, Milfait (C), Jaroš (A) – Tjurin, Spratek, Baláž (A) – Krejčiřík, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Danielčák, J. Kučera, Bernovský – Blaško.

    Rozhodčí: Ondráček, Marek – Měkýš, Komínek
    thejrc.org