Slavia – Kladno 0:3 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Litoměřice – Přerov 4:5 (po pr.) | Kolín – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Frýdek-M. – Kadaň 2:5 (kon.) | Třebíč – Sokolov 5:0 (kont.) | Jihlava – Šumperk 5:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 23.01.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:15 Tomáš CHLUBNA - 5:0
     
    52:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se dočkali pátého zásahu a opět to byla branka nepříliš pohledná, avšak platí. Brož předvedl u branky Peksy dobrý důraz, stále si šel za kotoučem a dokázal jej nakonec čistým způsobem dostat zpět do hry. Do oblasti odraženého kotouče si najel TOMÁŠ CHLUBNA a pohotově propálil Peksu – 5:0! Asistence: Vítězslav Brož, Daniel Kolář.
    38:06 Matěj PEKR - 4:0
     
    38:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavský koncert pokračuje a po další jednoduché kombinaci už je to o čtyři! Zedek skvěle našel mezi kruhy Tomáše Chlubnu, který již mohl jít do střelby, celou situaci ale ještě vyšperkoval přihrávkou na MATĚJE PEKRA, který na nic nečekal a pohotově prostřelil Marka Peksu mezi betony – 4:0! Asistence: Tomáš Chlubna, Jan Zedek.
    30:49 Peter LICHANEC - 3:0
     
    30:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Draci však začátek početní výhody sehráli katastrofálně! PETER LICHANEC narušil kombinaci hostí, vypíchl puk a šel za ním. Podél mantinelu šel sám na branku, položil si skvěle jediného vracejícího se beka hostí kličkou na osu a přesným vikejřem nedal Peksovi šanci jakkoliv reagovat. Lichanec tak nemusel využít ani podporu brejku, která mu jela z druhé vlny – 3:0! Bez asistence.
    18:02 Josef SKOŘEPA - 2:0
     
    18:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rozborka šumperské čtyřky a Dukla už vede 2:0! Přesilovku dohráli domácí zcela do prázdné branky, Tomáš Čachotský na pravém kruhu dostal přihrávku od Pekra a neměl okolo sebe žádného hráče. Proto měl dostatek času na křižnou přihrávku pro JOSEFA SKOŘEPU, na nějž obrana Šumperka zapomněla. Skořepa pak jenom píchl puk z hranice brankoviště do prázdné branky – 2:0! Asistence: Tomáš Čachotský, Matěj Pekr.
    14:40 Tomáš CHLUBNA - 1:0
     
    14:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se nakonec po četných šancích dostává do vedení, přičemž to byla branka, která výstavní vůbec nebyla! Vlastimil Bilčík se dostal na levém kruhu k puku a vystřelil. Jeho nepříliš razantní střelu ale ještě tečoval TOMÁŠ CHLUBNA, čímž dostal puk za brankovou čáru. Hrací předmět tam doslova proskákal, Peksa vůbec nevěděl, kde puk má – 1:0! Asistence: Vlastimil Bilčík, Peter Lichanec.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 15. Chlubna (Bilčík, Lichanec), 19. Skořepa (Čachotský, Pekr), 31. Lichanec, 39. Pekr (Chlubna, Zedek), 53. Chlubna (Vítězslav Brož, D. Kolář)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – Eliáš, D. Kolář, Zedek, Strejček, Bilčík, A. Dvořák – Čachotský, Skořepa, T. Havránek – Jiránek, Fronk, Illéš – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – Vítězslav Brož, Lichanec, Chlubna – Juda.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Záruba, Kabelka, Ševčík, Valík, Dosek, Machů – Moučka, Milfait (C), Jaroš (A) – Tjurin, Spratek, Baláž (A) – Krejčiřík, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Danielčák, J. Kučera, Bernovský – Blaško.

    Rozhodčí: Ondráček, Marek – Měkýš, Komínek
    thejrc.org